Gelin kabuslarımızı paylaşalım...

Abi sanırım bende bi sorun var hep bilimkurgu rüyalar görüyorum :D cok filmde izlemiom ama

Genelde uzaylılarla ugrasıyorum bi rüyada anlaşıyoz dostuz dioz dierinde kacıom bunlardan :D

Ama en kötüsü 2-3 gün önce oldu rüyamda evleniodum :=)

GREAT İDEA' Alıntı:
Hackhell Dan BanlanmiŞtim Gece Saaat 3 TÜ Sonra Hemen Kalktim Bİlgİsayari AÇtim:):):):):):)
rüyan gerçek olmuş baksana :durdurun

bende rüyamda 8.sınıftayken derste elimde kalem defterimi karalıodum.ama sadece çizgiler çiziodum.hocamız defterleri açmamızı isteyince deftere baktım defterde 13 HAZİRAN yasıodu.ama arapça gibi harfler çok karışıktı ama rahat okunabiliodu defterin en altında da adını azıma almıorum 3 harfli yasıodu.baya korktum dier kitaplarımı açıorum onlardada herhangi bi yerinde o yazı vardı.çok korktum :durdurunçantamı yere fırlattım gittim biri saka yapıodur sandım ama derste kimse yanıma gelmemişti yanımdada o gün kimse yoktu vede bn defterimi karalarken öle bi yası yoktu.13 haziranda pazra denk geliodu ve 1 haftadan az gün vardı.bzde 13 haziranda bi ark.ta toplanıoruz.ve arkadaşın odası boşluğa bakıodu ve çok karanlıktı.o karanlık yetmezmiş gibi üstümüze bi örtü almışız 3 kişiyiz ewdede kimse yoktu önümüzde bi fincan var ( ne işe yarıo bilmiom)ve fincanın üstündede siyah bi örtü vardı ve biz çağırıoruz.ilk istediğimiz sey yanımızdaki aynanın üstünde herhangi birşeyin olmasıydı.ve örtüyü kaldırıp bakıoruz aynanın üstü siyah bi örtüyle örtülü.sonra ise odadaki tv normalde açılmıyor onu bi kç saniyede olsa açmasını istioruz ve biz daha örtüyü kaldırmadan sesi geliolar tvnin ve bakıoruz yabancı bi kanal açık ama 4-5 saniye sonra kapanıyor.en son olarakta bi mumun yanmasıydı ve örtüyü kaldırdık aynanın önünde mum yanıyordu ama o aynada kendimizi göremiyorduk sadce odanın boş olduğunu ve duvarların siyah olduğunu görüoduk.ve sonra ben yanıma bakıorum ymndaki arkadaşlarım yoktu.ve bnde yerde oturmuş gülüyordum:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

bn bikeresinde bir kabus gördüm ki an latamam .şimdi kabusumda bn ve arkadaşım böyle karanlık kocaaman bi ewde dolaşıyoruz bi odaya giriyoruz arkadaşım ordan gizlice bi kağıt alıyo we hemen kaçmamız gerektiini sölüyo bnde tüm gücümle kaçıyorum sonra bi otobüse biniyoruz otobüsün arkası çok karanlık we en arka kolkta kıvırcık saçlı kırmızı gözlü bi kadın oturuyo kimse kadına şaşırmıyo çok normal bişiymiş gibi bakıyo sonra neden şaşırmadıklarını anlıyorum çünkü diyerleride öyle bn bunu fark edince otobüsten atlayıp kaçıyorum yolda koşarken önüme o kadın çıkıyo we bniöldürüyo

küçükken bende hasta olduğumda bi rüya görürdüm ama her hasta olduğumda aynı rüyayı ..dünya batıyordu her taraf düz.. kaçıyoruz ama gidiyoruz gidiyoz bitmiyo .. korkunçtu.ama artık görmüyorum

şööle bişiii:
uyuyorum.....uyurken garip sesler duyuyorumm...kalkıp bakıyorum etrafa...heryer karanlık..camdan dışarı bakıyorum,ne göriyimm......bi tane adam koskoca caddenin tam ortasında,elinde kocaman motorlu testere,bi tane ineğin kafasını ayırmış gövdesinden....sonra vücudunu parçalıyooo...derken..beni fark ediyo....çok korkuyorum,hemen ışığı kapatıyorumm...perdenin arkasından bi bakıyorum...adam yoq....:) hemen kapıyı kilitliyorum...nefes nefese ne yapıcaamı düşünüyorumm....adam kapıya geldi bu arada...iğrenç bi soluma sesi var...hemen balkonu açıyorum ve atlıyorumm..kan gölüne dönmüş cadde de koşmaya başlıyorum...etrafa bakıyorum..ama hiç kimsenin ışığı yanmıyoo.adam peşimde...bi kaç kapıyı çalıyorum ,açan yoqq.sonrasıı bööle dewam ediyoo işte...hep kaçıyorum 3,5....
bu kabusu bi kaç kere gördüm....:) :) :) :) :) :)

-Kardes ınanmazsın ama bnde bole bı ruya gordum aynısı hemen hemen kardes ehryer karanlıktı ve bni far ediordu kalktıgımda okadar tırsmıstım ki alatamam

sıra bende galiba

küçükken bi vampire benziyen bi yaratık ağzı cok acaip
suratıda cok cirkindi ama insandı önüne cıkan herkezi ısırıyo
ısırdığı kişilerin kafaları ilk once biraz şişip çatlıyo sonrada patlıyodu :S
önüne çıkan herkezi ısırırken beni kovalıyodu bende korka korka kaçıyorum
sonra karsıma ciktı ben kortuğumu belli etmedim ama cok pis korkuyodum
benle sert bi şekilde küfür fln konuşmaya başladı ben heykel gibiyim hareket edemiyordum
neyse bana bişey yapmadan ordan ayrıldı haftalarca evde kimsenin olmadığı yere gitmedim
mutfak dahil 1 sene korkusu geçmedi

Allah himseye bole şeler yasatmasın

yazarken bile tırsıyorum ama aklıma getimemeye çalışıyorum...

::::::::::::::::::::THE END:::::::::::::::::::::

bn rüyamda bi kızla tanısıom aniden bi bakıorum onlar ewlenmişim düğün falan yapılıo diyorum noluo nan burda diorum ne ewlenmesi daa 18'imde deilim anne baba diom sonra odaya gidioz (gerdek) bni kowalıa bi çıkarıo erkek çıkıo xD sonra uyanıom 8'e giderken gördüm o zmndan bri ne zmn erkek grsm esmer kacıom xD

aslında başıma geleni anlatmak isterdim ama yeri değil geçen yıl gene ona benzer birşey yaşamıştım hatta anlatcam ihtar alırsamda cannız saolsun

üniversite 1 deyken (geçen yıl)

yurtta bir arkadaş şaka maiyetin de sert bir biçimde göğüsüme baskı yaptı ve tıbbi olarak 10 dakika ölü bıraktı beni ve 2 arkadaş beni takside götürürken ki bakışları bana söylediklerini hepsini gördüm hatta fazla fazla o metafiziksel varlıklar bana bakanlar hepsini gün gibi hatırlıyorum hastanede kendime geldiğimde arkadaş bana ööle dehşet dolu gözlerle bakyordu bende bilincimi kaybettim die pek umursamadım dedim noldu lan turgut ne bakıon ööle dedi lan gerizekalı öldürdün bizi korkudan dedim ne oldu 10 dakika ölüydün kaput oldun yani diyince benim heton düştü daha sonra cami hocasına sordum bana öldüğüm zaman gözümdeki perdenin kalktığını ve anneme babama bağışlanmışım o yüzden ruhum tam olarak bedenimden ayrılamamış zaten o günden sonra yarım yamalak psikolojim iyice bozuldu inanmayan arkadaşlar çıkabilir saygı duyarım ama gerçek olduğuna sevdiğim herşeyim üzerine yemin veririm

geçmiş olsun.ama artık kafana takma Allah seni sevdiklerine bağışlamış:victory

selam bende bir arkadaşımın başından geçenleri anlatacağım.

arkadaşım abdullah urfa sanayi sitesinde kalfa olarak çalışmaktadır bir gün akşam mesaiye kalırlar iş geç biter gece 02 de paydos olurlar evide biraz uzak olduğu için herzamanki gittiği yoldan değil biraz kestirme olan başka yoldan gitmeye karar verir gittiği sokak fazla karanlık değildir ama biraz dardır neyse eve giderken baksaki bir yerde düğün var düğün bayağıda şenliklidir zaten yolunun üstüde düğün evinin önünden geçerken bunu çevirirler ve ısrar ederler yukarı çık ve yemek ye diye abdullahında zaten karnı aç tır ve kabul eder yukarı çıkar 2 katlı bir evdir ortda sofra var etrafı tamamen dolmuş ve buna yer gösterirler sofra bayağıda zengin bir sofradır bizimki tabağın birini alır kaşığıda eline alır ve besmeleyi çeker o anda ortalık birden loş karanlık olur odada hiç kimse yok elinde tabak ve pis bir kaşık tabağın içindede hayvan pisliği vardır tabi düğün yeride terkedilmiş eski bir harabedir

Ben Bu Olayi Duymuştum Ama Bunun Rüyayla Ne Alakası Var

tren yolunun üstünden geciyordum elektrik teline dokundum ve vücudumdan bütün trenleri besleyen elektrik geçmişti kızarmıştım ve acı acı baıra a bağıra ölmüştüm

Rüyamda mutfakta oturuyoruz kahvalti hazir cay iciyoruz balkonda patates kizartma aleti ates aliyor, ben bagiriyorum durmadan ama sesim cikmiyor bogazim agridi ama sesim cikmadi elimle gösteriyorum kimse bakmiyor ev yanacak millet sakin sakin cay iciyor cildiracaktim...

biraz korkunç olduğu için buraya yazıyorum.Gerçek bir olay.
Ben küçükken bizim Lada Samara* marka arabanın bagajına giriyordum kapağı kpatıyordum.
Birgün bahçedeyiz babam abim ve ben(bahçede araba garajı da var).ben bagaja girmiştim.Kapağı açıktı elimi yan tarafa koymuştum.Abim de bagajdan birşey aldı kapağı bir kapattı kapatmaz olaydı :S
Ortanca parmağım kısmasın mı!!!Kapılar da kapalı.Bağır Allah Bağır!Parmağım öyle bir acıyor ki düşünün yarısı arabanın içinde yarısı dışında.ıyk demeyin :S .Cama öyle bir vuruyorum ki cam kırılacak.En sonunda babam duydu hemen açtı bagajı :) kurtuldum.

viewimg2ww3.jpg

bi çok kabusum oldu ama en kötüsü hala daa aklımda 10 yaşındaydm annmle kardeşm vardı bi hastanedydk hastaneyi su basıodu sora kargaşa oluodu bn kaybetmştm o kargaşada annemi kardeşimi böle bişidi

Ortaokuldaykn gördüğüm bir rüyayı unutamıyorum.Ortaokuldayken yurtta kalıyorduk. Bir gece çok kötü bir rüya gördüm. Bir köşkün uşağıyım. Ev sahibinin bir yatalak oğlu var tekerlekli sandalyede oturuyor devamlı. Ev sahibinin evde olmadığı bir vakit çocuğun karşısına geçip kollarımı birbirine geçirip alaycı bir şekilde kahkaha atıyorum(Gerçek hayatta sakat insanlarla dalga geçmem bilakis onlara karşı daha bir sevecen davranıırm). Daha sonra rüyadan uyandım birde ne göreyim aynı şekilde kollarım birbirine geçik vaziyette ama bir türlü açamıyorum. Euzu besmele çektim var gücümle asıldım daha sonra açıldı olayın üzerinden 10 sene falan geçmesine rağmen hala unutamıyorum...

geçenlerde kısa ve hiç unutmayacağım bir rüya gördüm.

aniden rüya başlıyor, gece heryer karanlık ayaktayım ve elimde beyaz bir kutu var,
kutuyu 3-5 sn incelemeye kalmadan şidetli bir ışık ve gürültüyle kutu patlıyor, ben kısa bir
şoktan sonra ölüyorum, yere düştükten sonrada uyanıyorum.

Ya evet benim çoğu kabusumda yere düşünce uyanıyorum:durdurun:durdurun:durdurun

geçen günkü rüyamda kardeşim oyun oynamak için bi mağara gibi biyere giriyor o mağarada çöküyor.bnde umutsuzca cıkarmaya calısıodum..kurtaramayınca bi bibnanaın catısına cıkıp atladım uyandım..genelde böle rüyalarımda hep yüksek atlayacak yerler arıyorum uyanmak için:)

Her Gece Karabasanlarla Ugrasıyorum... Daha Ne :S

Geri