Garmin Mobile XT v5.00.50 FuLL Kurulum | Türkiye Haritası | ve Hakkında Tüm DetayLar

Mrb usta eline saglık.tsk ederim.biz smdı bunu yukledık calısıyor sorunsz sekılde..fakat benım bı sorum olacak mesela amerıkaya gıdıcem bu yaz orda amerıkanın haritası olmadan bi isime yaramaz mı?eger yaramazsa haritayı bulabılır mıyız?

sonunda çalıstı ve sonra fark ettim ovi maps de calıstı bence ovi mpas cok daha ıyı 3b goruntu var :)

arkadaşım öncelikle emeğine sağlık
ben söylediklerini aynen uygulamaya çalıştım sorunum ise şuki; haritayı bahsettiğin şekilde full yapmama rağmen garmine girdiğimde harita için lisans kodu istiyor, nerde yanlış yaptım acaba?

Mrb usta eline saglık.tsk ederim.biz smdı bunu yukledık calısıyor sorunsz sekılde..fakat benım bı sorum olacak mesela amerıkaya gıdıcem bu yaz orda amerıkanın haritası olmadan bi isime yaramaz mı?eger yaramazsa haritayı bulabılır mıyız?

günceL amerika haritası yuklemen gerekLi

arkadaşım öncelikle emeğine sağlık
ben söylediklerini aynen uygulamaya çalıştım sorunum ise şuki; haritayı bahsettiğin şekilde full yapmama rağmen garmine girdiğimde harita için lisans kodu istiyor, nerde yanlış yaptım acaba?

Lisansı yapamamıssın =)

tamam hocam dediğin gibi olmuşlisanslama işlemini tekrar yapınca düzeldi ve şimdi çalışıyor, ellerine sağlık :)
fakat şöyle bir sorunum var şimdide : rotayı izlerken rotadan saptığımda yeni rota hesaplayımmı diye soruyor evet deyince program kilitlenip kalıyor dakikalarca hesaplayamıyor yeni rotayı kapatmak zorunda kalıyorum bu neden olabilir?

Peki nereden bulabilirim güncel amerika haritasını?Yardımcı olursanz cok memnun olurum.Tsk

bende samsung B7300 var umarım çalışır cevap gelmeden indirmeye başlayayım. tşkler

hocam 5 klasoru dediğiniz gibi telefonun hafıza kartının ana bölümüne attım kablo bağlantısını çıkardım hafıza kartı bölümüne girdim. garminmobileXT.sis dosyasına tıklıyorum aldığım hata şu "garminmobileXT" ile ilişkilendiren bir uygulama yok. önce uygulamayı çalıştırın ardından bu dosyayı uygulamanın içine atın.
benim mi bir yanlışım oldu acaba? tşkler

Garmin açılırken nereye diye soruyor yaa oraya tıklayınmca aşşağıya gidince ben konumlaraı seçip ordan evimi tıklıyorum m onu seçtiğimde beni garmin prg dan atıyor acaba nedenini bilen var mı?

n 86 ya kurdum ve çalışıyor.teşekkürler

N95 8GB'a kurdum. GPS aranıyor diyor ve anca arıyor. Hiç bulamadı. Ara sıra da GPS doğruluğu en iyileniyor diyor. Ve gene süresiz bekliyor. Her türlü açık alanda denedim. Şehir meydanlarında elimde 1 saat oturup yemek yedim :( bir türlü çalışmadı.

slm kardeş bişey sorcam ben konum kaydederken ismini değiştirdim o konumu açınca proğ kapanıyor bide o kaydediğim konumları nerden sileceğimi bulamadım yardımcı olursan svinirim...

5800xm kullanıyorum 2 sorum olacak
1. garmini talimatlaa göre kurdum ayarlarda harita görünüyor fakat haritaya girdiğimde no map
yazıyor alt köşede
2. sorumda telefonun üzerinde gelen ovi haritalarında konumum dediğim zaman alakasız bi yerde buluyor yardımın için şimdididen çok teşekkürler

çok teşekkürler emeğine sağlık kardeşim çok işimize yarayacak

Osman_42sa arkadaşımdaki aynı sorun bende de geçerli kardeş.Bunu nasıl düzeltebiliriz biliyorsan bir açıklama yazarmısın ? Şimdiden teşekkürler

Telfonum Nokia E52 Ben Antalya da yaşıyorum şehre uzak semtlerdeki haritalarda sokaklar gözükmüyor her yer arazi olarak gözüküyor bir arkadaşın Blac Berry telefonu var onun telefondaki haritalara baktim benimkinden çok daha ayrıntılı ama telefonunu bilemediğim için haritası yada programı nedir bilemedim bu haritaları bizim E52 ye nasıl yükleriz bilen varmı ayrıca bendeki bir konumu mesajla ona gönderdim ama telefon mesajında koordinatlar çıkmadı onun bana gönderdiğindede yine bende koordinatlar gözükmedi bu konularda bilgisi olan varmı.

Bunun dışıda cehennem hocanın paylaşımı süper olmuş gerçekten ellerine sağlık gayet ayrıntılı bir şekilde anlatmışsın ben daha kurmadım ama teşekkür edenleri görünce acaba kursammı diyorum ancak kurmadan önce cehennem hocam bir kaç sorum olucak cevaplarsan sevinirim.

Şimdi benim bu E52 'de zaten harita ve navigasyon var daha önce hiç bu özelliğe sahip bir telefonum olmadığından kıyas yapamıyorum ama program güzel ancak yukarıda da dediğim gibi haritası şehre uzak yerlerde sadece arazi olarak gösteriyor bundan başka mesela datça ya gittik bu yaz tatile bodrum gayet ayrıntılı bir şekilde haritada var ancak datça yine sadece arazi olarak gösteriyor.

1) Ben bu senin verdiğin Garmin'i kursam telefonumdaki mevcut programımı kaldırmak zorundamıyım
2-) Zorunda değilsem kendi programımı kullanmak istediğimde ona bir sıkıntı çıkarmı yani mesela garmini kapatıp ovi mapsi açsam veya tam tersini
3-)Garminin haritası ile ovi maps'in haritası arasında bu işlemleri yapmaya değecek kadar bir fark varmı
3-) Birde yukarıda dediğim Blac Bery olayı acaba ne olabilir o harita garminden iyimidir.

linkler ölmüş kardeş yenilersen sevinirim.

İlk önce gerekli bilgiler için teşekkürler. Bir sorum olacak şarj yeme kısmında ""Etkin" durumunda TSRAutostart.exe çalışır ki bu da bayağı şarj yiyor. Bunu "Devre dışı" pozisyonuna getirdiğimizde sorun halloluyor." bundan bahsetmişsin. TSRAutostar.exe yi nerden devre dışı yapmamız gerekiyor? Garmin içindeki ayarlarda bulamadım. bilgilendirebilirsen sevinirim.

Geri