Garmin Mobile XT v5.00.50 FuLL Kurulum | Türkiye Haritası | ve Hakkında Tüm DetayLar

üstadım eline sağlık harika program çokda beyendim ama çok teferruatlı oldugundan yükleyebileceğime emin olamadım en iyisi telefonumu sana yolluyayım nedersin Saygılar

bire bir adımları takip ederek kurdum. program kendisi çalışıyor ama henüz gps-navigasyon adına bi icraatini göremedim. uydu sinyal gücü az gözüküyor ve sürekli no map yazıyor.

bire bir adımları takip ederek kurdum. program kendisi çalışıyor ama henüz gps-navigasyon adına bi icraatini göremedim. uydu sinyal gücü az gözüküyor ve sürekli no map yazıyor.

haritanın cracqini yapamamıssın ondan no map yazıyor : )

uydu sinyaLini aLmak içinde ilk acılıs için gecerLi bu; düz bi araziye cık yani ew yada apartmanların arasından aLmaz sinyaLi iLk acılısında...

N95 8Gb V35.0.0.001 ile deneyeniniz oldumu eger olduysa ve calisiyorsa zebani sana zahmet bana bir hindistan haritasi :)

Sabahin korunde terasta test yaptim gayet guzel calisiyor :)
Hindistan haritasi da buldum.

Hafiza kartina dosyalari yazamayanlar usb modunda baglasinlar. Pc suite gerizekalisi o dosyalarin kopyalanmasina izin vermiyor.

Suan tek problemim ayni anda 2 haritayi gormemesi. Onuda sagolsun xplore ile hallettim. Kullanacagim haritanin ismini degistirip basa atiyorum sonra digerini seciyorum vs gayet mutluyuz suan. 10 gun kadar bi kullanayim hindistan yollarinda bekle beni istanbul :)

Merhaba
ben garmin kurdum,tüm adımları sırası ile yaptım .Garmin çalıştırınca "no map" yazısı cıkıyor
Hakkında bolumne gırınce ise "ESN Kilidini Aç:55975019" yardımedersn cok sevinirim .Teşekkürler

lısans işlemini 2 kera yaptım ıkısnde de no map yazdı. bana özel olarak anlatırsanız sevinirim lütfen

tebrik ve teşekkür

sizlerin emeği sayesinde bişeyler öğrenip başarıyoruz herşey için teşekkürler Allah razı olsun.

root bolumu hafıza kartınız ıçi değil mi ?

4 sefer denedim. Bir başarı elde edemedim harita crak;i olmuyor " no map" yazıyor

msn den de yazmıssın yeni geLdim pc ye k.baqma =))

uyduya 1 defalığa mahsus uyduya bağlandın mı? baglanmadıysan baqLanman gerekir... Bağlandıktan sonrada 3 tuşu ile mutlaka yakınlaştırma yap ve program haritayı algılasın. bu yüzden de no map yazabilir

Tamam , 5800'da çalıştırdım. Çok güzel.

7-10 dk. uydu bulma süresi var, ondan sonra yarım saniyede bir güncelliyor harita. Hızınızı ölçüyor falan.

Teşekkürler :durdurun

uyduya nasıl bağlanacam bir defalına net bağlantısımı kullanacam

su an yenıden kuruyorum uyduya nasıl bağlanıcam

bir kere da denedım ama uyduya nasıl bağlanıldığını bulamadım

uyduya nasıl bağlanacam bir defalına net bağlantısımı kullanacam

su an yenıden kuruyorum uyduya nasıl bağlanıcam

bir kere da denedım ama uyduya nasıl bağlanıldığını bulamadım

ilk uyduya baqLanımda geniş bi alana çık... garmini aç ilk işLeminde sana arac kullanırken vs. kullanma gps i diecek onu kabul et karsına ekran geLicek nereye? ve harita gör yazıcak... orda dur... sol üstte mobile XT yazıo onun yanında cubuklar var o cubuklar yeşil olana kadar geniş ve büyük alan da bekle.. o zaman uyduya baqLanmıs oluyorsun ; ) ondan sonra gps i kullanabilirsin

yarın tekrar deneyeceğim..Simdi uygulamayı yükledim crackleride yaptım . geniş bir alana çıkıp ışıklar yeşil olana dek bekleyeceğim şu an ışıllar açık yesil sonra harita deyince bır tane kırmızı kalıyor(peki nokia 58000 ovi maps nasıl çalıstırılr lisans ıstıyor)

akşamleyin denedim. Yine olmadı . kırmızı tek ışık yanıyor devamlı ve no map yazıyor.

uzgünüm yeni olmadı bana navigasyon lazım ve yardım etmedini istiyorum lutfen

garmin kurmanın daha kolay bır yolu yok mu tum yooları denedım bir türlü uyduya bağlanmadı

Geri