Galatasaray Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

selamlar sözlerime şöyle başlamak istiyorum öncelikle neden banlandığımı bilmiyorum bana özelden bilgi verilirse sevinirim.ben sadece doğruları ve konulara objektif bakmaya çalışan biri olarak iyiyi ve doğruyu seven biriyim belki bir çoğunuz foruma girmeme sinir oluyosunuzdur.foruma girmem istenmiyorsa şimdi burda sizinle vedalaşmak istiyorum çünkü anladığım kadarıyla sevilmiyorum insanlara karşı kırıcı olduysam özür diliyorum.Fakat bu forumdan Ayrı kalmakta istemiyorum onun için burdan beni seven sevmeyen arkadaşlara sesleniyorum,yöneticiler bu sorularımı yanıtsız bırakmayacaktır.teşekkürler.

selamlar sözlerime şöyle başlamak istiyorum öncelikle neden banlandığımı bilmiyorum bana özelden bilgi verilirse sevinirim.ben sadece doğruları ve konulara objektif bakmaya çalışan biri olarak iyiyi ve doğruyu seven biriyim belki bir çoğunuz foruma girmeme sinir oluyosunuzdur.foruma girmem istenmiyorsa şimdi burda sizinle vedalaşmak istiyorum çünkü anladığım kadarıyla sevilmiyorum insanlara karşı kırıcı olduysam özür diliyorum.Fakat bu forumdan Ayrı kalmakta istemiyorum onun için burdan beni seven sevmeyen arkadaşlara sesleniyorum,yöneticiler bu sorularımı yanıtsız bırakmayacaktır.teşekkürler.

Postlarını ac bi bak.Her postunu tekrar oku silinmiş postlarınıda aklına getır ,Neden banlandıgını anlıcaksın. :goz:

Yapılan Onca Uyarıya Uymayarak Tüm Konularda Ortamı Karıştırıcı Kışkırtıcı Mesajlar Atması İllaki Küfür Etmedi Diye Banlanmasını Gerektirmez Ayrıca Bu Andan İtibaren Banlar 3-5 Günle Sınırlı Kalmıyacaktır Tabiki Daha Önce Banlanan Arkadaşlardan Bahsediyorum İlk Kez Banlanmayıp Haftada 3-5 Ban Yiyen Arkadaşlar Bundan Sonraki En Ufak Bir Hatada Daha Uzun Süre Ban Alıcaklardır Bilgilerinize...

Keyifli Forumlar...

Sıradaki Şikayet...

|ву єя¢є|;2972197' Alıntı:

Postlarını ac bi bak.Her postunu tekrar oku silinmiş postlarınıda aklına getır ,Neden banlandıgını anlıcaksın. :goz:

Sorunla İlgili Herşey Açık Ve Net Daha Fazla Konuşturma İstersen =)

Şikayet bölümüne de Montano-Gsibrahim başlıklı bir konu açmıştım.başlık kapatılmış,Fofer'in yazısı ise çok net ;

ip taraması yapılıp gerekli açıklama yapılacak, şimdilik kapalı...

edit :
bir çok ip adresinde eşleşme görüldü, GSİBRAHİM sınırsız banlandı...
Montano'nun 2 saat sonra banı kalkacak. Banı kalktığı zaman kendisyle görüşeceğim
gerekirse clon üyelik kullandığı için tekrar banlanacak...

Konu kapandığı için alıntıyı başka mesajındn yaptım..
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=426689

Lütfen kimse yöneticileri kışkırtmasın bu bölüm Galatasaraya Ait bende bir taraftar olarak görüşümü belirtiyorum,Lütfen beni anlayışla karşılayın.
29lzamg.jpg

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2978653

söylediklerini unuttu ibne coccugu!!!

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=427163&page=3

ѕσηυη¢υ;2978688' Alıntı:
Bakın şimdi Fenerin transfer politikasına ve düşünün artık emreyi nasil Fb ye gönderdiğinizi :)

FB ve emre pazarlikları henuz bitmemişti Emre aynen Gs yi satamam onlar beni buyuttu besledi söz verdim vs vs oylemi bak şimdi Emre senin için birşey patlatıcaz göreceksin hakkında ne düşünüldüğünü bundan sonra gelirsin yada gelmezsin Fenere ...

Bomba patladı FB New castle la anlaştı Emre Fenerde emre izliyor

Gs taraftarı ahlaksiz ilan etti zaten terbiyessizdi bize beş kuruş kazandirmamişti adam çarptı öldürdü milli maçta golden sonra tribune hareket çekti, Ruhsuz o paraya satar Gs ruhlu olan topcu lazim ne işi var oyle topcunun gs de vs vsvs

Emre gördünmü bak ...

Gördüm hacı abi

Atarmısın şimdi Fenere imzayı

Evet artık Fenerbahçeye gelebilirim ...

Emreye 2 3 gün içinde Fenere gönderen Galatasaraylılardır ...

Buda Fenerin bir transfer polikasıdır ...

Hayırlı olsun ...

Alıntı

zocbb9.jpg

bu soda neyin nesi şimdi ben yapsam sen burda yöneticilere karşı beni öyle kötülerdin ve ban yemem için elinden geleni yapardın üsteki Emre resmi Galatasaray bölümünde ve bu bölümde her şey kurallara uygun şekilde devam ediyor,ama bu soda fenerbahçe bölümünde ve amacım şikayet değil şikayet edenin aynı haltı yememesi gerekli madem beni şikayet ediyosun ama sende aynısını ve daha kötüsünü yapıyosun ya beni şikayet etmeyi bırak bütün yönetici arkadaşlara karşı küçük düşürüyon Lütfen sonuncu bana huzur ver Bırak banlamaya Yöneticiler vicdanen karar versinler.bir insan başka insanlara karşı böyle kötülenmezki

Geri