SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
bu bolume actıgım ''Galatasarayda gergin Anlar'' baslıklı konumun akıbetını ogrenebılırmıyım ?
aynı mesajı 7 kere yazmışsın; 6'sını siLdim..bu bolume actıgım ''Galatasarayda gergin Anlar'' baslıklı konumun akıbetını ogrenebılırmıyım ?
ßĻάςЌ ξάģĻę;3656438' Alıntı:<< Maça Damgasını Vurdu Haberım Neden Silindi >> ??? Bi Açıklama Yaparmısın Nedir Bu Taraf Tutma Sevdası Sen Modluqa Sadece Galatasarayı Savunacagıma Onunla İlgili Sadece Benım Onayladıgım Haberleri Foruma Koydurtmayacama Diye, Bu İşe Başlamadan Önce Yemınmı Ettin...Az Tarafsız Ve Adil Ol...1 Deqıl 2 Deqıl Gerek Yorumların Gerek Hareketlerın Sürekli Taraf Tuttugunun İşareti...Az Yukarımdakı Uyelerede Aynısı Yapılmış...
Egerki bu bahsettigin kişi Lazish ise :S sana herkes güLer dai:goz:
Konuyu biLmiyorum ama tartışma yada bır sorun cıkmasa o konuyu kendi zevki için kesinLikLe kapatıcak bir insan degiLdir Lazish ,[[Eskiden aynı görevi yaptıgımız için biLiyorum ondan cevap vermek istedim ]]:goz:
ßĻάςЌ ξάģĻę;3656438' Alıntı:<< Maça Damgasını Vurdu Haberım Neden Silindi >> ??? Bi Açıklama Yaparmısın Nedir Bu Taraf Tutma Sevdası Sen Modluqa Sadece Galatasarayı Savunacagıma Onunla İlgili Sadece Benım Onayladıgım Haberleri Foruma Koydurtmayacama Diye, Bu İşe Başlamadan Önce Yemınmı Ettin...Az Tarafsız Ve Adil Ol...1 Deqıl 2 Deqıl Gerek Yorumların Gerek Hareketlerın Sürekli Taraf Tuttugunun İşareti...Az Yukarımdakı Uyelerede Aynısı Yapılmış...
Hüseyin G.tlek maçı f5e vermese biz o maçta fark atardık !!! Lincoln'ün o golü verilseydi 6yı 7yi takardık f5e geçen sene 8taşın golü verilmedi kazandınız bu sene ilk yarıda hakem oyunlarıyla bizi yendiniz konuşmasın ezikler Hüseyin'de olmasa kazanamicaktınız..
3 kırmızı kart, 2 penaltı, %100 net 1 gol verilmedi yapılan onca hatalı kart ve dahası... maçı katleden şerefsizin biri sayesinde kazandınız.
Bu çok yanLış bir usLup
tamamdır..
arkadaşın 6 msjı var,4ünü siLmek zorunda kaLdım!
forum ayısı işte..