Galatasaray Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

bu bolume actıgım ''Galatasarayda gergin Anlar'' baslıklı konumun akıbetını ogrenebılırmıyım ?

bunun tasayla ne alakası var ?
konumu goremedım ve nereye gıttıgını merak ettım.
tasa yapacak olsam baska sekılde yapabılırdım.

Gereken AçıkLama YapıLmış İkiLi PoLemiğe GirmeyeLim ŞikayetLere Devam...

<< Maça Damgasını Vurdu Haberım Neden Silindi >> ??? Bi Açıklama Yaparmısın Nedir Bu Taraf Tutma Sevdası Sen Modluqa Sadece Galatasarayı Savunacagıma Onunla İlgili Sadece Benım Onayladıgım Haberleri Foruma Koydurtmayacama Diye, Bu İşe Başlamadan Önce Yemınmı Ettin...Az Tarafsız Ve Adil Ol...1 Deqıl 2 Deqıl Gerek Yorumların Gerek Hareketlerın Sürekli Taraf Tuttugunun İşareti...Az Yukarımdakı Uyelerede Aynısı Yapılmış...

ßĻάςЌ ξάģĻę;3656438' Alıntı:
<< Maça Damgasını Vurdu Haberım Neden Silindi >> ??? Bi Açıklama Yaparmısın Nedir Bu Taraf Tutma Sevdası Sen Modluqa Sadece Galatasarayı Savunacagıma Onunla İlgili Sadece Benım Onayladıgım Haberleri Foruma Koydurtmayacama Diye, Bu İşe Başlamadan Önce Yemınmı Ettin...Az Tarafsız Ve Adil Ol...1 Deqıl 2 Deqıl Gerek Yorumların Gerek Hareketlerın Sürekli Taraf Tuttugunun İşareti...Az Yukarımdakı Uyelerede Aynısı Yapılmış...

Egerki bu bahsettigin kişi Lazish ise :S sana herkes güLer dai:goz:
Konuyu biLmiyorum ama tartışma yada bır sorun cıkmasa o konuyu kendi zevki için kesinLikLe kapatıcak bir insan degiLdir Lazish ,[[Eskiden aynı görevi yaptıgımız için biLiyorum ondan cevap vermek istedim ]]:goz:

Egerki bu bahsettigin kişi Lazish ise :S sana herkes güLer dai:goz:
Konuyu biLmiyorum ama tartışma yada bır sorun cıkmasa o konuyu kendi zevki için kesinLikLe kapatıcak bir insan degiLdir Lazish ,[[Eskiden aynı görevi yaptıgımız için biLiyorum ondan cevap vermek istedim ]]:goz:

Bende Şuan Sana Gülüyorum...Ben Fikrimi Söledim Maç Sonrası Açtıgım Konuyu 1 Gun Onceki Maçla Birleştiriyor Ve Gs Yenılgilerinden Sonra Açtıgım Konular Kapatılıyor Neyse...Amacım Polemik Yaratmak Deqıl...:goz:

ßĻάςЌ ξάģĻę;3656438' Alıntı:

şimdi bak önce forumu kuLLanmasını bi öğreneLim.. :goz:
yazdığın msjLara nerden bakıLır biLiyorsun di mi,yani msjının yada konunun nerede oLduğunu görebiLecek kdr forum biLginin oLduğunu varsayıyorm..
hadi bunu varsaydım..
koskocaman TEK BAŞLIK yazısını da görmüyor musun demezLer mi adama??
maçLa iLgiLi öncesi sonrası inciği cinciği her bişeyi TEK BAŞLIKta payLaşıLır BLack EagLe..!

asLında hakLısın dediğin gibi konunu kapatmam gerekiyordu ama insaniyet namına asıL başLıkLa birLeştirdim..

eLeştiriLerin için tşk ederim,benim hakkımda da böyLe düşünen insanLar varmış.. :hhmanD
iyi forumLar..

Tamam yahu sakin =)

Black, ortam zaten gergindi Gs'nin aleyhine bi konu açılsa bile gene polemik çıkardı, hem de tek başlık konusuna bakarsak diğer ayrı açılan maç konularınında orda olduğunu görüyoruz.Mod'lar da gerektiği gibi adil ki üyelerin oylarını toplayıp göreve gelmişler
Birbirimizi suçlamanın bir anlamı yok şimdi =)

iLgiLeniLdi..
bundan böyLe f5,6s,8taş vb şeyLer yazan arkLar uyarıLmaksızın cezaLandırıLacakLardır..!

Hüseyin G.tlek maçı f5e vermese biz o maçta fark atardık !!! Lincoln'ün o golü verilseydi 6yı 7yi takardık f5e geçen sene 8taşın golü verilmedi kazandınız bu sene ilk yarıda hakem oyunlarıyla bizi yendiniz konuşmasın ezikler Hüseyin'de olmasa kazanamicaktınız..

3 kırmızı kart, 2 penaltı, %100 net 1 gol verilmedi yapılan onca hatalı kart ve dahası... maçı katleden şerefsizin biri sayesinde kazandınız.

Bu çok yanLış bir usLup

Geri