Arkadaşlar pc mde Twinhan (visionplus) uydu kartım var. progdvb kullanıyorum ve çanak Türksata dönük bu durumda dt ü seyretme imkanım var mı ? nasıl seyredebilirim yardımcı olmanız mümkünmü şimdiden çok teşekkür ederim
ie.enginer' Alıntı:sevgili arkadasım burmus. dt izleyebilirmiyim demissin. hemde turksatla. sana ne diyeyim ben. izleyemezsin.ut: sadece lig tv - discovery izlersin. oda parasını verecen illaki.
hem imamlık yap hemde beleş dt peşinde koş sana yakıstıramadım.ayıp değilmi dt bedava izlemeye calışmak. tovbe tovbe. sana arkadasın anlatmadımı nasıl yapacagını. buldun bi form sitesi. yaz hemen. gördun mu kimse iplememiş cevap vermemeiş sana. yıne bana kaldın.
kıbrıstan sevgilerle....
![]()
kardeşim naber nasılsınız bakalım olum ne yaptınız yav forumu bi süreliğine bıraktık millet heryere dt ile ilgili bişeyler yazmış kardeş açtırmayın bunları yav bişey takip edilmez ozaman hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzere bizler bu konuyu ilk açanlardanız yav :Sopamantoman' Alıntı:arkadaşlar sabredelimmm birazcıkk herşey belli olur cok yakında sabredelim ve bu topic altından konusmaya devam edelim sakın kimse bende dt yok vs giibilerden farklı konu acarak forum kirliligine neden olmasın hepinize tşklerrr
erhan13144' Alıntı:Arkadaşlar bende Next 2000'lerden var. Türksatta Digitürk'e gelince Key satırında 0d00c8 çıkıyor. Aradım hiçbir yerde bu servis numarası yok. Ayrıca 0d03c4 ve 0d03c0 satırlarınıda cihaz kabul etmeyip Not Save Data yazıyor. Ne yapabilirim... Lütfen yardım............................:hhman:
Nightmare_23' Alıntı:Arkadaşım artık böle bişey yok dt bitti artık oposta boşuna bişeyler deneyipte bu topici üst sıraya taşımayın bazı arkadaşların kafası karışıyor....
KONU KAPANMIŞTIR....:hhman:
kazbek' Alıntı:Kimsin neyi kapatıyorsun arkadaşım , bazı bilgiler ışığında çalışmaların devam ettiğini söyleyebilirim... Kasım 15 gibi bir sürpriz ile karşılaşabiliriz
Nightmare_23' Alıntı:İyide niye sen çıkıntılık yapıyon benimle alıp veremediğinmi? var.15 kasıma kadar ve 15 kasımda kendini fazla kasmada belki çok şifre bulursun.Sana sadece gülüyorum ya....Ne diyeyim iyi sen bu yopicten dt şifrelerini bulur da dağıtırsın millete....Kim kimin ne dediğini görüyor ve dikkatte alınacak kişileri dikkate alıyor haberin olsun....Mr...
ut:
kazbek' Alıntı:Bak arkadaş bu link sana KAPAK (yanlış anlama tersten yazdım)olsun
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=133707
Nightmare_23' Alıntı:bak koçum ağzını bozma burası paylaşım yeri konuşmalarına ve uslubuna dikkat et.Bana böyle test serverlarla kapak yapamazsın adamakıllı izlenmez,dakikada bir donar ne izlediğini anlayamazsın ve 1 haftadan sonrada bi bakmışın server fıs olmuş.....ben sana 30 tane bulayım test serverı ama hiçbiri bi işe yaramaz ama sen sevindiysen (hani bana kapak yaptığını düşünüyorsun ya) bende sevindim bir insanın benim yüzümden sevimesi beni mutlu eder hayatta başarılar dilerim sana....
kazbek' Alıntı:Koçum bundan sonra seni adam akıllı konuşmalarla görecem , öyle moderatör ağızları yapmak yok , neymiş konu kapanmışmış mışmış, madem yetkin var kapatta görelim!!! Bundan sonra işinde gücünde , efendi ol !!!!!
Nightmare_23' Alıntı:arkadaşım ben burda mod falan değilim öyleyim diye bi iddiam bile olmadı ben sadece milletin kafası karışmasın diye böle bişey yaptım ve heralde eren ahmetin bordunu iyi takip ediyorsun ordan bulduğun bilgileri burda sanki senin kıyağınmış gibi yayınlamışşında bari altına alıntıdır diye yazda emeği geçene saygın olsun saygısız insan... gerçi kimsede inanmamış.Arkadaşlar sizede teşekkürler rant sağlamaya çalışan bir insana yardımcı olmadığınız için dediğim gibi bu test serverlar uzun sürmez ve tadı olmaz isteyen burdan bu kazbek arkadaşın aldığı ve size kıyağım diye sunduğu topiğe bakabilir....
Kazbek sana gelince sadece gülüyorum sen daha harem kardeşimden bile dt sharing pass ve user alamadın neden? nasıl bir insan olduğunu onada msnden belli etmişsinde ondan....bu konu hakkındada son msj yazışım ben buraya tartışmak için üye olmadım paylaşmak için üye oldum beni bilen üye arkadaşlar anlayacaktır....
http://www.erenahmet.boardu.com/thread.php?threadid=61916&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1