Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
salonlar full ya bı kac tane radıo vs acılmıyo o da benden kaynaklanıyo sanırım ama salonlar goldmax movıemax vs hepsi full dostum gönül rahatlıgı ile cevirebilirsin tabii antenin kolay yerde ise
teşekkürler arkadaşım maxdmc; bize unutulmaz bir 90 dakika yaşattın.!!!!!!canı gönülden seni tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.paylaşımlarında da başarılar.
cevirin arkadaslar manyaq filmler cıkıyo dun tam 3 film kaydettim bugunde bi 5-10 tane kaydederim
bu arada hotbirde bakan antenin varsa 2515 kendin bile ayarlarsın 2-3 cm daha saga cevircen guclu sinyall dt tranponderları onlardan birini sec kendin de ayarlarsın yükseklik korkun yoksa tabii ) ayarlamak cook basit
hocam onlarıda yaptım ama nafıle bana bastan anlatırmısın progdvb hangı surumu kullanmak gerekır 7.1 5 kullanıyorum en son cıkanıda denedım olmadı bır yerde hata yapıyorum ama nerde bastan anlatırsanız sevınırım sıfırdan yanı hangı yazılım yuklenecek ne yapılacak gıbı
Yaptığın paylaşımlar verdiğin bilgiler ve izlettirdiğin maçlar için çok sağol üstad bizi unutma bizlerde buralarda haberlerini bekliyo olucaz kolay gelsin
Dostum çanağı dijiturk yonune çevirdiğimiz zaman diğer kanalları izleyebilitor muyuz trt1 dir showdur bunlarıda dt şifreleri ile mi izliyoruz veya şifreyi girmesekte izleyebiliyor muyuz ?