uyKuCuPianisT
Alkolik +
- Reaction score
- 0
dostum iti uyumamışım arada karışıklıklar oluyor ( kız meselesi başka bi yere aitti )
umarım isteğin gerçekleşir 
Des Kardesim bende söyle bisii görüorm burda eger hatalı isem uyar Bende Burda Yöneticilerle Kullanıcılar Arasındaki Bloğu Gördüm Bence Bu :Haksızlık Tamm Mutalaka Birbiriniz destekleyeceksinişz ama mantıklı olarak Bence Mantıksız eger hatam varsa Duseltiniz saygılarrrrDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:ikili ilişkiler nedeniyle laf yarışı
yapmayalım arkadaşlar. hemen
bir savunma mekanizması oluşmuş
gördüğüm kadarıyla.
tamam bir insan geçmişe göre
yargılanmamalı ama eğe sorunlu
kardeşim bir şey diyorsa doğudur
ben desteğimi çekiorum. sadece
yaptığın iş önemli değil karakterin
bakış açın hal ve hareketlerinde
önemli
saygılar...
sende benim daima dostumsun kardeşspysense' Alıntı:ol benim için önemli değil demilles önemli olan dostluk sonuçta
lahomenia' Alıntı:Des Kardesim bende söyle bisii görüorm burda eger hatalı isem uyar Bende Burda Yöneticilerle Kullanıcılar Arasındaki Bloğu Gördüm Bence Bu :Haksızlık Tamm Mutalaka Birbiriniz destekleyeceksinişz ama mantıklı olarak Bence Mantıksız eger hatam varsa Duseltiniz saygılarrrr
lahomenia' Alıntı:Des Kardesim bende söyle bisii görüorm burda eger hatalı isem uyar Bende Burda Yöneticilerle Kullanıcılar Arasındaki Bloğu Gördüm Bence Bu :Haksızlık Tamm Mutalaka Birbiriniz destekleyeceksinişz ama mantıklı olarak Bence Mantıksız eger hatam varsa Duseltiniz saygılarrrr