GünceL bölümüne mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum iti uyumamışım arada karışıklıklar oluyor ( kız meselesi başka bi yere aitti ) :p umarım isteğin gerçekleşir :)

he he çok sağol olcağı varsa olur olmayacağı varsa olmaz sonuçta dünyanın sonu değil ya

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
ikili ilişkiler nedeniyle laf yarışı
yapmayalım arkadaşlar. hemen
bir savunma mekanizması oluşmuş
gördüğüm kadarıyla.

tamam bir insan geçmişe göre
yargılanmamalı ama eğe sorunlu
kardeşim bir şey diyorsa doğudur
ben desteğimi çekiorum. sadece
yaptığın iş önemli değil karakterin
bakış açın hal ve hareketlerinde
önemli

saygılar...
Des Kardesim bende söyle bisii görüorm burda eger hatalı isem uyar Bende Burda Yöneticilerle Kullanıcılar Arasındaki Bloğu Gördüm Bence Bu :Haksızlık Tamm Mutalaka Birbiriniz destekleyeceksinişz ama mantıklı olarak Bence Mantıksız eger hatam varsa Duseltiniz saygılarrrr

evet arkadasım paylasımların gayet iyi ama ne bu acelecegin aslında o bölüm için fazla yönetici gerekmiyo (bu tabi benim görüşüm)ama gerektigi düşünülüyor veya düşünüyorsan bendende sana +1 oy
he bide herkese cevap yazmak zorunda degilsin arkadasım genel olarak tesekkür etsen yeterli : )

kardeş hayırlı olsun diyecem ama bende güncel bölümüne mod adayıyım ne olacak şimdi
:D

ol benim için önemli değil demilles önemli olan dostluk sonuçta

hayırlısı kim içinse yönetim onu seçicektir. ikinizede başarılar mod yarısında :p

bu kadar iyi anlaşıyorsanız ikiniz birden mod luk isteyin aynı anda :p ayrı gayrı olmasın!

lahomenia' Alıntı:
Des Kardesim bende söyle bisii görüorm burda eger hatalı isem uyar Bende Burda Yöneticilerle Kullanıcılar Arasındaki Bloğu Gördüm Bence Bu :Haksızlık Tamm Mutalaka Birbiriniz destekleyeceksinişz ama mantıklı olarak Bence Mantıksız eger hatam varsa Duseltiniz saygılarrrr

laho kanka biraz ağar ol bea tamam bazı hatalarım olmuş (ben yapmasamda) ama ben haksız yere muamale gördüğümü düşünüyorum

lahomenia' Alıntı:

herkezin görüşü farklıdır
saygı duyarım. ama öyle
bir blok yokki! sence
gerçekten warmı öle birşey
sizden hiç bir farkımız yok
sadece görevlerimiz war.
ben sana gelip ben modum
eğil önümde pis usermi
diorum yaf. herkezle
muhabbetim war benim
tanırlar derler beni ve
çoğu modda tamamına
yakın öyle.

burada iş birbirini tutmak değildir
kardeşim. buradaki olay sorunlunun
ki forumun demirbaşıdır kendisi
onun görüşleri benim için
önemlidir.

ayrıca arkadaşını koruyacaksın
diye böyle polemiklerle
mod şansınıda düşürüryorsun

saygılar...

beyler ben kendi düşüncemi söyledim,neden yargılamaya kalkıyorsunuz, herkes kendi fikrini söylemekte özgür burda bildiğim kadarıyla, kasmaya grk yok..

tmm ne yaparsanız yapın son karar dark da biter dark ne derse o olur burda benim yada baska birinin polomiğe girmsinde bi anlam yok ben spyjım arkandayım kanka kolay gelsin sana modd olursan sorumluluklarının altında kalkınca görürürüs hepsini :D

tamam gereksiz tartışma yaratmayalım artık lütfen bana yazık :D lahonun dedii gibi son karar yöneticilerimizn

ben demillesin destekçisiyim herzaman her yerde de belirtmişimdir güncel için demiyorum her bölümde sallama konu açmadığını düşünyorumm + 1 oy benden

bende demillesde olabilir demiyorum eğer beni uygun görmezseniz o da olabilir tabi.o da bi kardeşim sonuçta

öncelikle geçmiş olsun ...

güncel bölümünde 64 başlık açmışsın 197 konudan 64 seni bu güzel

http://www.hackhell.com/forum/search.php?searchid=80503

adult olsun güncel haber olsun gerçekten döküman bulmak kolaydır bu konuda yaratıcılık size düşüyor... ayrıca bunlar dışında userlara yaklaşım, gereksiz post da önemli onarıda yöneticiler inceler artık...

neyse forum için ve senin için hayırlısı olsun ..

x-files korktum valla açtığım konuları görünce :D ama güzel konular varmış harbiden unutmuşum ne yazdığımıda :rolleyes:

demillesle uyumunuz çok ii bence 2 nizde olun :) chamferın bir sürü işi var zaten :) bilmem o neder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri