GünceL bölümüne mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demilles kardeşm gibi benim ikimiz iyi iş çıkartırız ama chamfere sormak gerek tabi

spysense yakından takip ettiğim arkadaşlardan biri ve paylaşımları hoşuma gidiyor burda herkes kendine göre fikir beyan eder tutumuda ağır değil bana göre iyi bir mod adayı hayırlısı artık

aga şımartıonuz beni valla :D ben rüzgarın fikrini beğendim aslında ama o konuda chamfere sormak lazım demilles ile ikimiz oraya mod olabilirz demilles kardeşimde buna hak verecektir eminim

spysense' Alıntı:
aga şımartıonuz beni valla :D ben rüzgarın fikrini beğendim aslında ama o konuda chamfere sormak lazım demilles ile ikimiz oraya mod olabilirz demilles kardeşimde buna hak verecektir eminim[/QUOTE

aynen katılıyorum sana arkadaşım biz seninle iyi paylaşımlar yapacağımızdan eminim ve chamfer bizi anlayacağındanda eminim dostum şimdiden bizi destekleyen arkadaşlarımıza teşekkür ederim:)

iyi bi ikili olursunuz bence spy ile demilles... şimddiden hayırlı olsun ikiniz adına...

spysense' Alıntı:
ben bide chamferden korkuom aynı odada olursak 2 günde bozar o beni :D

(dezzy valla ağzımdan kaçmış sorry :D )

korkmana gerek yok ben adam yemiyom daha!!! şimdilik soyarım :)

güncel olayları takip ediyosun umarım modluk aldıktan sonrada takip etmeye devam edersin :)

senin için ve hackhell için hakkında hayırlısı olsun....

soyduunu bilioz işte ondan bozar diyorum modluk aldıktan sonra daha iyi çalışırız tabe ama dur bakalım daha herhangi bişey belli olmadı ama desteğin için thx ;)

spysense' Alıntı:
soyduunu bilioz işte ondan bozar diyorum modluk aldıktan sonra daha iyi çalışırız tabe ama dur bakalım daha herhangi bişey belli olmadı ama desteğin için thx ;)

dostum anında satış koydun ama yinede hayırlı olsun diyorum sana:) demekki beni uygun görmediler..:(

yok kardeşim ben herkesi kolay kolay satmam sen hala kardeşimsin bunu unutma

Ben sadece biri derim çünkü Chamfer kaliteli bir insan ve o bölümün başında ikinciyi seçmekte ona düşer eğer ikinci gerekiyorsada

ya tabi karar yönetimin sonuçta ben bişi diyemem ben sonuçta bir istekte bulundum o kadar...

HIM . Rakebet iyidir kaliteyide beraberinde getirir . ( kendimi pazarlama müdürü sandım ) :)
Her ikinizede bu bölümdeki faaliyetleriniz için teşekkürler . Çok güzel paylaşımlarınız olduğu kesin .
Son söz herzamanki gibi Yönetimin .

"HIM . Rakebet iyidir kaliteyide beraberinde getirir"bunu hackhell'e slogan olarak ver bence çok güzel olmuş :D işte daha öncede dedim hala diorum son sözz yönetimin :)

demilles' Alıntı:
dostum anında satış koydun ama yinede hayırlı olsun diyorum sana:) demekki beni uygun görmediler..:(

arkadaşlar uygun görmeyle alakası yok hepimiz burda kardeşiz ve paylaşım için bulunuyoruz mevkii yada yıldız o kadar da önemli değil önemli olan burda ne kadar sevildiğin ve ne kazandığındır..

ben o kadar mutluyum ki burda çok iyi dostlar kazandım ve hepside saygı değer ve kendi alanında 1 numara olan insanlar....

benim forumda gözüme batan belli kişiler vardır ve bunlarda zaten gerek seviyeli paylaşımları ile gereksede diğer konulara yaptığı seviyeli yorumları ile...

ben sadece o bölümün açılmasında katkıda bulundum ve o bölümde düzeni sağlıyorum... konu açmama fırsat kalmıyor diğer yerlerdede paylaşım yaptığım için ben konuları toparlıyasıya kadar spysense olsun demilles olsun yada diğer arkadaşlar olsun haberi vemiş oluyorlar...

eğer yönetim iki kişiyide uygun görecekse ben seve seve görevimi devrederim... ebnim burdaki ilkem (mod olayım yada olmıyayım kurallara uygun görmediğim yerlerde smodlara haber veriyorum zaten...onlarda hemen olaya müdahale ediyolar...) gerekli paylaşımı yapmak ve diğer paylaşımlardan faydalanılarak kendimi geliştirmektir...

ikiniz içinde hakkınızda ve hackhell için hayırlısı olması dileğimle...

saygılar....

Herkes Olumlu dusundugune gore baslıkta özellıklede chamfer banada hayırlı olsun demek düşer :)

he he çok sağolun forumun en genç mod'u oldum galiba hepinize benden büyük bir teşekkür özellikle bana destek olanlara görevime sadık kalacağıma söz veriom çok thx...

hayırlısı olsun spysense görevini en iyi şekilde yapacapına inanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri