Günün sözü!!

"Sevmek yürek ister" değil, "Her yürek sevmek ister". Sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister...

Sırtından vuranlara kızma ONLARA GÜVENİP ARKANI DÖNEN SENSİN, Arkandan konuşanlara darılma ONLARI İNSAN YERİNE KOYAN YİNE SENSİN

Sokakdaki dilenci 'Abla gönlünden ne geçiyorsa ver' dedi..
-Yüzüne bile bakamadım hemen çekip gittim.
-Neden mi ?
-Gönlüm de sen vardın nasıl çıkartıp verebilırdim ki 'SENİ....

Yalnızlığa yenilmemek için, sık sık hayaller kurulur; ama aslında neyin hayalini kurarsan kur, yalnızlık her hayalin sonudur .

Seni sevmek için nekadar sebep varsa içimde, işte seni sevmemek içinde öyle...

kral değilimki tacım gitsin , sultan değilimki tahtım gitsin, kendi halinde bir çınarm şunu bilki dalımı kıranın ağacını sökerim....

davsanlar cok sevinmesin çakallar geri döndü :)

İnsana Sadakat Yaraşır Görsede İkrah Yardımcısıdır Doğruların Hazret-i Allah ...
[ Ziya Paşa ] ...

Sana Kavuşmak Değil Niyetim Merak Etme! Yolda Bir Dilenci Görsem Para Bile Vermiyorum "Allah Sevdiğine Kavuştursun" Der Diye...​

Modern insanın mağara adamından farkı:
İmaj yenileyebilmek...

Kör cehalet cirkeflestirir insanları ! Suskunlugum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye... (Mevlana)

"Git dediğinde gidip, gel dediğinde gelmemi mi bekliyorsun?Ben hayatın önünde eğilmedim ki,senin karşında eğileyim"

Sizce dünyanın en varlıklı 5 insanı kim?...
Son beş ‘Camel Trophy’yi kimler kazandı hatırlıyor musunuz?...
Ya da son beş yılın güzellik kraliçeleri?...
Nobel ödülü kazanan 10 kişinin adlarını sayabilir misiniz?...
Oscar ödülü kazanan 12 aktör veya aktrisin isimleri neydi?...
Bu soruların ne kadarını cevaplayabilirsiniz?...
Aslına bakarsanız geçmişin ünlülerini kimse hatırlamaz...
Bunların hepsi kendi alanlarının en iyileridir...
Fakat alkış biter... Ödüller solar...
Başarılar unutulur... Unvanlar ve sertifikalar sahipleriyle birlikte gömülür...
Hayatınızda bir fark oluşturan insanlar en fazla saygınlığa, en çok paraya ya da ödüle sahip olan kişiler değildir...
Size önem veren, özen gösteren kişilerdir.
“Dünyanın sonu geliyor” diye üzülmeyin.
Şu anda Avustralya’da yarın oldu bile...”

Şeytan Ona Uymamız İçin Yalvarıyor; Peki Biz Çok İyi İnsanlar Olduğumuz İçin Mi Onu Kıramıyoruz ...

İşine gelmeyenlerin, duymak istemeyenlerin, kalın kafaları alıncaya kadar biz bunu hep tekrarlıyacağız.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.

Murphy's law

seni seviyorum
ama seni sevmeyi eskisi kadar sevmiyorum

Geri