Günün sözü!!

Belki de hepimiz hiç düşünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermişizdir karşılığında bizi düşünmesi bile zor olanlara...

5 yıldızlı hayallere , 3 yıldızlı emeklerle ulaşılmaz

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar.

aslinda yanlis kadin yoktur sadece ters istikametten gelen erkek vardir cunku ask erkege yakisir kadin zaten asktir

Bakarsan Uzaktayım, Düşünürsen Aklındayım, Hissedersen Kalbindeyim, Arıyorsan Tenindeyim Ve ÖzlüyorSan Hep Seninleyim...

Söz veRemem; Hayat ßozar.. ßiz`i ßélki bir qün ayRı yazar.. Ama neRde oLsan, kokun qeLir kaLße Sızar..

''En mutlu anında bi rüzgar eser de, burnuna o'nun kokusu gelir ya. İşte o'nunla aynı parfümü kullananların Allah belasını versin.'' :001_tongue:

Eger sizde bu kategoriye söz eklemek istiyorsaniz buraya tıklayarak günün sözü Kategorisine söz Ekleyebilirsiniz.. :laugh:

Beni tanıyan herkesin size söyleyeceği gibi, makbul biri değilim. Kötü adamı sevdim hep, kanunsuzu, hergeleyi. İyi işleri olan sinek kaydı traşlı, kravatlı tiplerden hoşlanmam. Ümitsiz adamları severim, dişleri kırık, usları kırık, yolları kırık adamları. İlgimi çekerler. Küçük sürpriz ve patlamalarla doludurlar. Adi kadınlardan da hoşlanırım; çorapları sarkmış, makyajları akmış, sarhoş ve küfürbaz kadınlardan. Azizlerden çok sapkınlar ilgilendiriyor beni. Serserilerin yanında rahatımdır, çünkü ben de serseriyim. Kanun sevmem, ahlak sevmem, din sevmem, kural sevmem.Toplumun beni şekillekendirmesinden hoşlanmam.

charles bukowski

diyorlαr ki "eskiden böyle değildin αrtık içine kαpαndın "

dedim ki "içindekiyle yetinen bu kalp artık sizi ne yαpsın"

Gözlerinizle değil kalbinizle aşık olun.Zaten kalbin gözleri sizinkilerden daha keskindir.
........................................................... *\ReaLLieS/* .......................................

Yanlış Bildiğin Yolda Herkes İle Yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda Tek Başına Yürü ...

Her zevki sefa bir anlıktır, nefret ve kinin ertesi pişmanlıktır, her canlya vardır ölüm, insan ölür ama asıl ölmyen insanlıktır

İnsanlar dünyaya geldiğinde elleri hep kapalıdır ve sanki şöyle derler: Bütün dünya benim ve ona sımsıkı tutunacağım.

İnsanlar dünyayı terk ederken ise elleri her zaman açıktır ve sanki şunu demek isterler: Hiçbir şey benim kontrolümde değil, yanımda götürebileceğim tek şey anılarım, geride bırakacağım tek şey ise tecrübelerimdir.

Paulo Coelho

"Konuşabilmek" ile "konuşmayı" bilmek arasında bir fark vardır.. Mesala çoğu insan ikincisini bilmez...

Zeminine mayın döşenmiş bir kaldırımın üstünde, İlk defa sarılır gibi dans edeceğiz, bir gün..

SEV SENİ SEVENİ SEVENDE SEVSIN SENI SEN SEVMEZSEN SEVENI SEVENDE SEVMEZ SENI :laugh:

Çok İyi Veya Çok Fena Olsa Da Bir Zerre; Ömrünce Dolaşsa, Gezer Kendi Aleminde !

Imam Rabbani Hazretleri ...

Geri