Günün sözü!!

DiĞeR TüM KanıtLaRı BiR YaNa BıRaKıRSaK, BaŞ PaRMaĞIM BiLe BeNiM ALLAH'ıN VaRLıĞıNa iNaNMaM iÇiN YeTeRLiDiR..

Bir ülkede fakirlerin bebeklerinin içmesi gereken sütü zenginlerin köpekleri içiyorsa o ülkede kapitalizm hakimdir.

dünyanın en centilmen insanı, karanlıkta bile esnerken ağzını kapatan insandır..

bir yalancının en büyük cezası kımsenın ona ınanmaması değil,onun kımseye ınanamamasıdır!!

Necip Fazıl Kısakürek, Vapurla Kadıköy'e Geçerken, Yanına Biri Yaklaşıp :
Üstad, Diye Sormuş. Peygamberlere Ne Diye Gerek Duyuldu ? ... Biz Yolumuzu Bulabilirdik.

Necip Fazıl, Okuduğu Kitaptan Başını Kaldırmadan :
Ne Diye Vapura Bindin Ki ? Yüzerek Karşıya Geçebilirdin. Cevabını Vermiş .

Her gece üstünü açma üşütürsün diyeceğine,
Bir kere 'kalbini açma üzülürsün'.. deseydin ya anne.

Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez

Sustum Artık, Zekilere Bu Yeter ; Çok Bağırdım, Dinleyen Varsa Eğer !
Imam Rabbani H.z

Bütün dallarımı budadın şimdi neremden tutacaksın!!!

Kurdelesini yeni takmış bir çocuğun;
Okuma yazmayı sökmesi gibi söktüler seni benden...
Artık adının geçtiği kelimelerin altını kırmızı kalemle çiziyorum;
Ki ne kadar kan kaybettiğim belli olsun...

Bu hayattı fazla ciddiye almayın. Nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız :)

İçki kötülüklerin anasıdır,ana gibi yar olmaz

Belki de hepimiz hiç düşünmeden kαlbimizin en iyi kısmını vermişizdir. Hemde kαrşılığındα bizi düşünmesi bile zor olαnlαrα

çingeneye beylik vermişler ilk babasını vurmuş...

Belki de haklısın gitmek en kolayıdır aslında; ama gittiğin yerde aradığını bulamazsan dönmek koymaz mı insana..

Yüzümüzün ve gözlerimizin rengi ne olursa olsun, gözyaşlarımızın rengi aynıdır.

Eğer 'Unutmak' 7 Harfi Yanyana Getirmek Kadar Kolay Olsaydı, Biz de 5 Harfi Yanyana Getirip 'Mutlu' Olurduk...​

"hayatlari boyunca sadece bir kez seven insanlar geri zekalidir. onlara sorarsaniz bunu sadakatleri ve dogrulukları ile izah ederler. bana kalirsa, tembellikleri ve hayalgucu yoksunluklarındandir."

Kendine iyi bak dedin ve gittin, Ne yani kendime iyi bakmazsam çıkıp gelecek misin ?

Geri