Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlla birini seveceksen dışını değil içini seveceksin... Gördüğünü herkes sever ama sen göremediklerini seveceksin... Sözde değil özde aşk istiyorsan şayet ten'e değil, cana değeceksin....
Hz Mevlana
Hiçbir şey için benimdir deme, sadece de ki; yanımdadır. Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder daima seninle kalır. . . ! Hz. Mevlana
Eskiden derdim ki; Insanin basina gelebilecek en kötü sey, bir gün 'yapayalniz kalmasidir' Ögrendim ki; Hayatta insanin basina gelebilecek en kötü sey: 'Yapayalniz hissetmesine neden olan insanlarla yasamasidir'
Kızlar 20-22 yaşları arası futbol topu gibidir peşlerinden 22 kişi koşar 25-30 yaşları arasında basketbol topu gibidirler peşlerinden 11 kişi koşar 30-35 yaşları arasında tenis topu gibidirler peşlerinden 6 kişi koşar 35-40 yaşlarında yakar top gibidirler atarsınız herkes kaçar
Asıldığı yere geri dönmek zorunda bırakılan kırışmış bir ceketten ne farkım kaldı ki yar? Oysa sıcağınla güzeldim içimde sen varken bir şeye benzerdim. Kime Diyorum ki?
bir sen varsın aşk
bir sen varsın bende
ben kendimde değil ben sende
önümde çeşit çeşit çiçekler
ben papatyayı seçtim çiçeklerde
niye mi?
nazı yoktur, dağda taşta açar diye..
beyazında masum, duruşunda narin diye..