Günün sözü!!

adını KAHPE!! koydum bırak hep öyle kalsın...

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

"İnsanlar kitle katliamına 'SAVAŞ' adını verince,artık bunu bir cinayet,bir suç olmaktan çıktığını düşünürler..."

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var.. (Bana hitaben:smile: )

En vefakar dostumuz gölgemizdir; ama unutma ki, O da yoldaşlık etmek için güneşli havayı bekler..

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...

Konu Sabit..

Gözlerime Bakıp da Yapılan Sahte Bir Gülücük Yerine, Yüzüme Karşı Gösterilen Gerçek Bir Nefreti Tercih Ederim..

“Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil,
‘zamanla bırakmamak’tir..”
Şimdi bana, geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır
Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim…

aşk "sabır"dır ancak "tahammül" değildir.

Elinden Geleni Yaptıktan Sonra, Sıra Ayağından Geleni Yapmakta; '"Gitmek gibi Mesela"'

''Sakın sana kötüsün diyenlere aldırma,bana da gerizekalı dediler, atomu parçalayıp ellerine verdim..'' Albert Einstein

"Aşkla saklambaç oynarken ebe beni saklandığım yerde unuttu. Çıktım baktım kimse kalmamış; hay ben bu aşkın ebesini.."

Her kadın hayatının bir bölümünü Budist olarak yaşar.. Çünkü mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır..

Bir eşi olmalı insanın; rüzgar onun kokusunu getirmeli!
yağmur O'nun sesini, akşam O'nu görecek diye pır pır etmeli yüreği!
Ayakları birbirine dolanmalı akşam heyecandan eve dönerken,
cennetten köşe almışçasına; sevdiği,saydığı bakmaya kıyamadığı; Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı;
çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın...
...ben seni ölene dek seveceğim boş laf ;
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim !

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında.
En güzel çare dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde,dağ yolunzu gözleyince.
En güzel cevap,başka bir dağdan selam yollamaktır....!

Sen beni benim seni sevdigim kadar sev ki ,ben senin beni benim seni sevdigim kadar sevdigini bileyim.

Geri