Güle Güle cs :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar siz istediniz kadar söleyin ama insan ogluyuz işet kendi düşüncemiz yada istegimiz olmadan bişeyi yapmıyoruz yaparım ederim deyip kulak arkası edıyoruz ben yaptım hataları sayarsam baya yer kaplar ama son yaptım hatadan dolayı 2 yılda bitecek okulda 3 yılım neden sabaha kadar nette durup okula gittim için bazı şeylerin telafisi yok nette kaybettin zamanı yazın rahat rahat telafi edersin ama ikini bir oks şansın yok olmayacakta bunları iyi düşün ve karar ver ben sana git çalış demiyorum ama çalışmada demiyorum diyorsan amacım yok okul olsun takıl kafan göre ama ilerde cok aglarsın şimdilik aglamak daha güzel bir ömür aglayıp keşke demekten hayatında keşkeler olmasın kendin için en güzel olanı yap başarılar inşallah sınavın iyi gecer istedin puanı alırsın

çalış koç sonra sıkıntısını çekersin benim yeğenlerimde gircek sınva hepinize başarılar

peki siz düşündüğünüz herşeyi yazmak zorundamısınız banada o çok saçma geliyo o kadar kişi olumlu yorum yapmış bunların hepsi salak bi siz akıllısınız dimi

Olumlu yorum yapılacak birşey mi peki bu? Muhabbet ediyosunuz konuda =)

Ortamı germek zorunda degilsiniz beyler tartısıcaksınız e-maiL 'den konusup anlasabilirsiniz her insan gibi :goz:

Burası bir veda konusu..!!

Herneyse Sana oks'de ba$arıLar diLer geLeceginin acık ve önündeki engellerin kaLkması dilegimLe.. =)

Counter-Strıke'a bekLeriz ne server Ne de Counter-Strıke Kaçıyor.. =)

Sen dersLerine caLıs ve oKs'de HackHeLL'i temsiL et.. =)

:hhman:HackHeLL//Donanım OKS'ye Giricek User'lara BasarıLar DiLer..:hhman:

Ortamı germek zorunda degilsiniz beyler tartısıcaksınız e-maiL 'den konusup anlasabilirsiniz her insan gibi :goz:

Burası bir veda konusu..!!

Herneyse Sana oks'de ba$arıLar diLer geLeceginin acık ve önündeki engellerin kaLkması dilegimLe.. =)

Counter-Strıke'a bekLeriz ne server Ne de Counter-Strıke Kaçıyor.. =)

Sen dersLerine caLıs ve oKs'de HackHeLL'i temsiL et.. =)

:hhman:HackHeLL//Donanım OKS'ye Giricek User'lara BasarıLar DiLer..:hhman:

zaten eskimiş bir konu =) ..
"YeşiL GözLü" arkadaşımız "oks"yi kazanamadı :vur
ModeratörLer konuyu kapatırsa çok makbuLe geçer .. =)

7 ay önceki konu hortLamış =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri