Güle Güle cs :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorum yazan herkese teşekkürler

Ben Oks Ye Girdiğim Sene Pc Açamadım şu Anda öğretmen Lisesinde Okuyorum Gerçekten Anlıyorum şimdi O Sene Biraz Daha Kasmalıydım Fen Lisesine Gidemedim üzülüyorum Iş Işten Geçtikten Sora üzülmek Boşaaa Onun Için Bence Cs Felan Hiç Uğraşma Oks Olsun şimdilik Hayatın

Konu içerisinde abi kardeş birbirlerine cevap veriyor... İnanılmaz :hhmanD

sen derslerine calış sen yha oks onemli baq

Cs Seni Bekliyor Olacaktır :)

Derslerinde Başarılar

Arkadaşım her yaptığın şeyi söylemek zorunda mısın? Yani bu konu saçma geldi bana...

Arkadaşım her yaptığın şeyi söylemek zorunda mısın? Yani bu konu saçma geldi bana...

herkezin düşüncesi ayrıdır saygı duruyorum bu konuyu belki benim gibi cs yi bırakanlar vardırda içlerini döksünler ve hala oynayanlarda ders alsınlar die açtım düşünceni yazdığın için teşekkürler

Ben Oks Ye Girdiğim Sene Pc Açamadım şu Anda öğretmen Lisesinde Okuyorum Gerçekten Anlıyorum şimdi O Sene Biraz Daha Kasmalıydım Fen Lisesine Gidemedim üzülüyorum Iş Işten Geçtikten Sora üzülmek Boşaaa Onun Için Bence Cs Felan Hiç Uğraşma Oks Olsun şimdilik Hayatın

1.öğretmen lisesine girmişsin ve üzülüyorsun kardeş sede biraz var galiba daha ne işte bizim gibi düz liselerde sürütmüyorsunya

2. KArdeş Değil ya kuzen ya yegenler tam hatırlayamıyorum...

Sen Çalış Kardeş Flame Anlatmıştır Sana NE Yapman GErektiğini Zati....

Yusuf Seni KontroL édicék bi intérnétim yok artık :goz:
Sén Kéndi kéndini kontroL edicéksin ..:goz:

Yénisin GaLiba . :goz:

Kardeşim salla cs yi bizde oynadık zamnında bi yer kazanamadık .İnşallah ii bi yer kazanırısn ilerde Cok zamanın olur oyun oynucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri