FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

ellerine sağlık dostum. Umarım dediğin gibi vardır:001_rolleyes:

Linkler sağlam...
Ama benim bir sorunum var
CD'den önyükleme için bir tuşa basın dediğinde basınca restart atıyor nedense...
Makina p4 32bit

uzun zamandır kullanıyorum ...çok güzel çalıştıgım kurumdaki kendi pc me kurdum...arkadaslarım istedi onlara da kurduk...su an 16 pc de kurulu...gayet güzel çalışıyor...tek sorunu uzaktan baglantı yı kabul etmişyor ve açılışta şifre koyamıyosunuz...

Arkadaşım linklere bakarsan iyi olur hata veriyor
emeğin için tşk

Linkler sağlam arkadaşlar bi sorun yok...

sayın nedimburak;
partları hot file den verebilirmisin acaba...
emek isteyecek ama ...
sen bilirsin artık...
teşekkürler...

Bir yakınıma format atmak için indirdim ve kurdum.
Sen bırak herşeyi o hallediyor :)
Sonunda istediğin programları bile kendisi yüklüyor . bize sadece birkaç tık kalıyor :)
Xp'yi hazırlayanada yükleyenede teşekkürler.

Sayın nedimburak gerçekten güzel bir paylaşım yapmışsın ama bir kaç sorum olacak ben bir çok kez modifiyeli xp kullandım ve hepsinde de hataalrla karşılaştım örneğin D sürücüme oyun vs yüklediğim zaman pc takılıyordu mp4 ü usb ye takınca pc tanımıyordu vs vs,bende bir önyargı oluştu daha daha modifiyeli xp indirip kullanmam diy,ne varki senin xp ni ve de güzel yaptığını görünce indirmek istedim ama kuşkuluyum hata mesajları felan alırmıyım diye korkuyorum çünkü artık gına geldi format atmaktan, konu başlığında yeterince açıklama yapmışsın ama sorunlarımada ışık tutarsan sevinirim,ben dahi herkesin bilgileneceğini düşünüyorum çalışmalarının devmını diliyorum kolay gelsin.

Sayın nedimburak gerçekten güzel bir paylaşım yapmışsın ama bir kaç sorum olacak ben bir çok kez modifiyeli xp kullandım ve hepsinde de hataalrla karşılaştım örneğin D sürücüme oyun vs yüklediğim zaman pc takılıyordu mp4 ü usb ye takınca pc tanımıyordu vs vs,bende bir önyargı oluştu daha daha modifiyeli xp indirip kullanmam diy,ne varki senin xp ni ve de güzel yaptığını görünce indirmek istedim ama kuşkuluyum hata mesajları felan alırmıyım diye korkuyorum çünkü artık gına geldi format atmaktan, konu başlığında yeterince açıklama yapmışsın ama sorunlarımada ışık tutarsan sevinirim,ben dahi herkesin bilgileneceğini düşünüyorum çalışmalarının devmını diliyorum kolay gelsin.

D surucusune oyunları kurabılırsın hıcbır takılma soz konusu degıldır, Usb lere taktıgımız butun harıcı parcaları tanımıstır bı sorun olmaz.

arkdaşlar freshxp yükledim kullandım gerçekten süper eline sağlık ben 3 cd ye yedekliyecem elde bulundurmak lazım pc kullanıcılara öneriyorum.

Harkdisk bulunamadı Diye Bir sorun verdi Ne Yapmam gerekiyor

muhtemelen Vistadan xp ye donuyosundur.
sata dıskını tanımamıstır belkı.
aslında sata suruculerı eklı fakat belkı senınkını tanımamıstır nede olsa sıstemın yapımı 1 yıl oncesıne dayanıyoo..
sana PerfectXp var onu onerırım

Çok teşekkürler.. kurdum ve çok memnun kaldım. ancak activesync yükleyemiyorum. Ve tekrar format atıp başka xp de yüklemek istemiyorum açıkçası. bi yardım ederseniz çok minnettar kalırım :) saygılar..
(activesync i yüklemeye başlarken : Microsoft activesync 4.5 tam olarak yüklenemeden sihirbaz durduruldu. şeklinde bir uyarı veriyor.)

Çok teşekkürler.. kurdum ve çok memnun kaldım. ancak activesync yükleyemiyorum. Ve tekrar format atıp başka xp de yüklemek istemiyorum açıkçası. bi yardım ederseniz çok minnettar kalırım :) saygılar..
(activesync i yüklemeye başlarken : Microsoft activesync 4.5 tam olarak yüklenemeden sihirbaz durduruldu. şeklinde bir uyarı veriyor.)

daha once böle bi hatayla karsılasmadıgım ıcın bısey dıyemıcegım suanda.
bu sıstem bılgısayarında yuklu bı arkadasım var aksam onda deneyıp sana yazarım ok

Geri