FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

bu güne kadar kullandığım en güzel modifiye xp yanlız bişey soracağım .flsh disklerimi taktığımda herhangi bir tepki vermiyor.

sadece flash disk mi yoksa usb' ye taktıgın herhangi bi parçamı...

Arkadaşım arşivler hasarlı .partları indirmede sorun yok. fakat açınca içleri boş çıkıyor.

tekrar ındırmeyı dene arkadasım, baktım sorun yok

dostum orjinal demişsinde mikrosoft orjinal doğrulama sayfasından geçirecem. sorun olmaz değilmi.

oLmaz kardeşim geçirebilirsin rahatlıkla....

merhaba partları teker teker indirmeye başladım. özür dileyerek 1-2 soru sormak istiyorum..pek anlamam şimdi bu indirdiğimiz partları yavaş şekilde yazdırın demişsiniz bunu için hangi programa ihtiyacım var ve o hızı nasıl ayarlayabilirim.2.sorum bunu kurarken yazdırdığmz cd yi takıyoruz pc yi açıyoruz ve format atar gibi devam ediyoruz tşkler...

bu sp3 sanırım ama benım ses kartı drıverım sp2 de kurulum oluoe sp3 de kurulumu olmuor ne yapmalıyım ?

tertemiz çalışan xpim mahvoldu ya arkadaşlar bunu kurdum yükleme yapıyor yeniden başladığında mavi bir ekran hatası alıyorm diğer cdlerimle de formatı atamaz oldum sorun ne acaba.bunu yüklemeden önce herşey normal çalışıyordu...

mavi ekran hatası ram den kaynaklı bı hatadır, bu sıstemle ılgılı ılk kez bole bı hata gordum.

ne yapmamı önerirsiniz ya ne bilym sorunsuz kullanıyordum böle her zaman değişik şeyler hoşuma gider ne bilym temalar falan hoşuma gitti yükledim kurdum yeniden başladı ve o hata çıktı windows bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor yazıyor hiç bir cd ye de format atamaz oldum örjinal recovery cd %35 t takılı kalıyor.hadi dielim o cd bozuldu.daha önceler bi çok kez kurduğum cd lerde başka başka hatalar acaba hardiskim mi bozuldu

sorun harddisk yada ramlerde olabilir kardeş ozman ramlerı sök tak tekrar dene yerlerını degıstır ole dene bı kerede

Teşekkürler. Sırf SATA-RAID Sürücü Entegresi özelliğinden dolayı indireceğim.

Güzel paylaşım olmuş sağolasın. Kurdum sorunsuzca çalışıyor. Antiviruste gayet güzel.

Geri