FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

Hepsi indirildi ama 5.part hatalı diyor bir bakarsanız bu kadar zahmet(hem siz,hem ben) boşa gitmemiş olacak.

teşekkür ederim paylaşım için ama bende wpı çalışmadı hata verdi...
bu durumda yüklenecek proğramları malesef yükleyemedim...
bu konuya bi değinebilirseniz memnun olrum...

arkadaşım paylaşım için saol kurduk denedik mükemmel çalışlıyor yalnız usb modem görmüyor çalıştıramıyoruz yardım edersen sevinirim

paylaşım için teşekkürler yükledim ama usb modemin çalışmasında sorun var? yardım edıcek yok mu?

evet çok iyi bi versiyon olmuş.elinize sağlık.perfect x yüklemiştim ama beğenmedim şimdi tekrar freshxp yüklüyorum :)

Gönül rahatlığı ile kullanın 1 yıldır kullanıyorum denediğim en iyi modify xp diyebilirim.
Katılımsız kurulum severim bi de nero koysalarmış kuruluma
Neyse ki kurulum sonrası wpı var bir çok programıda kurabiliyorsunuz..

şimdi indirdim kuruyorum peşin peşin teşekkür edelim sağol :))

hayır şifreye gerek yok gonul rahatlıgıyla ındırebılırsın...

kasteddiğimi anlamışsınızdır.Windows kurulurken isteyen şifreden bahsediyorum.Birde başka forumlarda modifiyeli xp lerde sorunlar olabilir diyor bi yerdede en iyi modifiyeli xplerin perfect ve fresh olduğu söyleniyor

anladım tabıkı kardesım zaten katılımsız kurulum yapıyoo sifre ıstemez rahat olabılırsın

teşekkürler çabalarınız için windows 7 var şuanda bende bazı oyunlar açılmıyor ve oyunlar x2 gereksinim istiyor bu yüzden xp yi seçtim bende sp2 vardı ama pes 10 için bu gerekli sizin xpnizin 34 sayfa ile ilgi çekmesi önemli perfect daha 5 sayfa ve ilgilenen yok.Fresh xpyi seçtim İlgileriniz için teşekkürler

KoLay geLsin...

nero da en düşük hızda similasyonlu,veri doğrulamalı(emin olmak için yaptım) bu şekilde olurmu

Neroda dusuk hızda kalıbı dıske yazdıe secenegı ıle yazdırmalısınkı cd den boot yapabılesın acılısta

Geri