FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

beyler fresh xp guzel tavsiye ederım ama kurduktan sonra dns ayarlarımın oldugu sayfa kayboldu internet erisimim gorunmuyor internet var ama çözemedım bi turlu yardımcı olursanız iiy olur

Ne kadar teşekkür etsem azdır. Evdeki HP desktopa ve Sony Vaio laptopa kurdum. Hiçbir sorun çıkmadı. Orijinal testini geçti, tüm güncellemeleri yaptı. Ellerinize sağlık. Tekrar teşekkürler.

Bu Süper ben 1 ay kullandım güzel ama kasıntı yapıyo bazen

arkadaşım format esnasında xp nin kurulacağı c veya d sürücüsünü görmüyor.kurulum yapılmıyor.kart okuyucu yerleri görüyor yardımmm

emeğe saygı ama çok başarısız bir çaalışma kablosuz ağ bağlantısı olmuyo kurduğum hiç bi laptopda düzgün çalışmıyo ve evet kasılma yapıyo ve kurarken işlemciyi cok fazla uğraştırıyo

Arkadaşım Allah razı olsun - emeğine sağlık..

öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim.baştan sona tüm yorumları vs. okudum ve şuan part 6 yı indiriyorum.umarım acer travelmate 2420 gibi (dvd-crw çalışmayan) eski bir laptop üzerinde fazla kasma yapmaz.deneyip göreceğim ve o zaman yorumumu paylaşacağım.
fazla detaylardan anlamam ve bilmiş gibi de konuşmak istemem ama bazı arkadaşların internet erişimi sağlayamadığını okudum.belki yardımcı olabilir diyerek şu yöntemi denemenizi tavsiye ederim.

BAŞLAT-AYARLAR-DENETİM MASASI-YÖNETİMSEL ARAÇLAR-BİLGİSAYAR YÖNETİMİ-HİZMETLER VE UYGULAMALAR-HİZMETLER =KABLOSUZ SIFIR YAPILANDIRMA (sağ taraftaki pencerede) çift tıklayın.

eğer burada başlang türü DEVRE DIŞI ise OTOMATİK yapın ; UYGULA -TAMAM yapıp HİZMET DURUMUNU altında BAŞLAT'ı tıklayın..ilk seferde olmazsa bir defa daha UYGULA-TAMAM yapın.

Vista görünümlü XP de aynı sorunu yaşamıştım ve bir yerden bunu görüp uygulayınca internet bağlantılarını gördü ve nete bağlandı.

teşekkürler arkadaşlar elleriniz dert görmesin

Paylaşım için teşekkürler, en kısa sürede denemeye çalışacağım.
İşin güzel tarafı istemediğimiz program kurulumlarını kaldıra bilmemiz bence.
Heyecanla part dosyalarının inmesini beklemekteyim...

arkadaşlar ben indirdim kurdum yaklasık 4-5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok...yanlız HP DV povilon laptom lara kurmayın serial hatalı olduğu için sistem hatası veriyor...neden olduğunu anlamadım 4 HP laptop tada aynı hatayı verdi...

ekleyen arkadaşın emeğine sağlık.tşk.

yalnız üzerinde önemle durulması gereken bi durum var. İçindeki Winamp ta benim antivirüs (kaspersky)
9 tane truva atı tespit etti.
ekleyen arkadaş veya anlayan biri varsa WPI şeklinde hazırlanmış olan programların içinden sadece Winamp kaldırmak mümkünse anlatsınlar.
diğer program özellikleri muhteşem dizayn edilmiş.
kurdum ve kullanıyorum sorun yok.

Winamp'ın içerisinde bulunan bir elemanı virüs programları trojan olarak görmektedir.Bu sadece buraya has bir sorun değil.Yani Winamp'ı kendi orjinal sitesinden dahi indirseniz virüs programları trojan olarak görüyor.

3 masaüstü 1 laptopa krdm gayet güzel bir çalışma...tek sıkıntı laptopta ortaya cıktı...laptopun kendi driverlarından kablosz bağlantıyı kurabildim ama evdeki diğer bilgisayarla ağ bağlantısını sağlamayadm

Ben kurdum Bence cok güzel Otomatik Driwer Oh :D

Geri