tesekkürler n€d!mßuг@ĸ ve hackhell com'a..
dostum indirdim ve kurdum muhtesem birsey sana cok tesekkürederim ama bir sorun olustu wriless baglanamıyorum görev cubugundaki wriless simgesine baktıgımda ag kablosu takılı deil diyor,kullanılabilir agları göster dedigimde kablosuz modemimi görmüyor ag listesini yenile diyorum olmuyor wlan driveri yeniden yuklüyorum olmuyor belki dedim sp3 ilk kez kullandıgım icin güvenlik duvarı belki engelliyodur dedim ve onuda kapadım ancak sonuc aynı,xp sp2 kuruluydu bende ve böle bir sorunla karsılasmadım defalarca format attım ama hic sorun yasamadım.Mecbur bendeki xp sp2 nin yedegini kurdum ve suan onunla baglanıyorum fersh xp e bayıldım gerek performans hız gerek görsellik muhtesem ve onu tekrar kurup kullanmak istiyorum tabi senin sayende wriless sorunumu cözmeliyiz simdi bana ne önerirsin ne yapayım.Ayrıca aygıt yöneticisin den donanımlara baktıgımda ''high definition audio veri yolundaki modem aygıtı'' sarı ücgen ünleminde,güncellemek istedegimde bu aygıt baslatılamaz diyor.Acaba pack 3 le bir alakası olabilirmi yardımlarını veya yardımlarınızı bekliyorum fresh xp kuracam diye sabahladım yaa :S
yardım yokmu..?