FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

arkadaşım ellerine sağlık sonunda ben de laptopuma kurdum dün gece gerçekten güzel iş çıkmış şu an gayet memnunum lg marka laptopum var başta driverları görmedi sadece ekran kartı gördü ama lg driverları heryerde manuel olarak yükleyebilirsiniz tekrar teşekkürler şiddetle tafsiyee

teşekküler paylaşımın için ama benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
bütün parçaları indirdim lakin kuramıyorum dosyaları çıkarıken sorun çıktı diyor ve açmıyor neden olabilir ?

eline sağlık güzel bişeye benziyor ama denemek lazım.

YHA ARKADASIM İNDİROM rar ları nero burning rom acılıyo unexpected file format die yazı cıkıyo olmuo nase olcak

Emeğine Saglık

kanka indiriyorumm vatana millete hayırlı olsun paylaşım için teeşekkürler

YHA ARKADASIM İNDİROM rar ları nero burning rom acılıyo unexpected file format die yazı cıkıyo olmuo nase olcak

neroda kalıbı diske yazdır secenegı ıle yazdırmalısın kardes..
partları bı kloserde toplayıp öle ac.

arkadaş indirdim kurdum hiç birşeye benzemiyo
daha yeni format attım şuan hiç bişeye girmiyo ne c sürücüsüne ne d sürücüsüne
ve amvo vürüsü var sölemesi benden.Lütfen daha dikkatli programlar paylaşın.Ayrıca böle önemli bi progmramıda her önüne gelen editlemesin..:saskin

Eyvah yakalandık!

Dalga mı geçiyorsun birader.Şu konuyu bi okusana.Kaç kişi amvo virüsü var demiş senden başka.

Lanetolası Flash disklerin virüslüyse bunun suçlusu ben değil sensin.Daha iyi bir antivirüs kullanacaktın.

Eyvah yakalandık!

Dalga mı geçiyorsun birader.Şu konuyu bi okusana.Kaç kişi amvo virüsü var demiş senden başka.

Lanetolası Flash disklerin virüslüyse bunun suçlusu ben değil sensin.Daha iyi bir antivirüs kullanacaktın.

ındırıp denemeden bole sacma sapan yorumlar yazmayın arkadaslar, begenmedıysen ındırmezsın olur bıter...sen daha ıyısını yapta bızde gorelım...

meccah1987 tamamen lisanslı ama gerek yoqqı tum guncellestırmeler var sıstem super herkesın kullanmasını ısterım yanlız bunu tum drıverları olan surumu olsa super olurdu

Hayatımda Gördüğüm en güzel xp hem görünüş açısından hemde performans. Xp kuracak olanlar hiç beklemesın hemen indirsin. Yapanında Paylaşanında Ellerine Sağlık ...

tesekkürler n€d!mßuг@ĸ ve hackhell com'a..

dostum indirdim ve kurdum muhtesem birsey sana cok tesekkürederim ama bir sorun olustu wriless baglanamıyorum görev cubugundaki wriless simgesine baktıgımda ag kablosu takılı deil diyor,kullanılabilir agları göster dedigimde kablosuz modemimi görmüyor ag listesini yenile diyorum olmuyor wlan driveri yeniden yuklüyorum olmuyor belki dedim sp3 ilk kez kullandıgım icin güvenlik duvarı belki engelliyodur dedim ve onuda kapadım ancak sonuc aynı,xp sp2 kuruluydu bende ve böle bir sorunla karsılasmadım defalarca format attım ama hic sorun yasamadım.Mecbur bendeki xp sp2 nin yedegini kurdum ve suan onunla baglanıyorum fersh xp e bayıldım gerek performans hız gerek görsellik muhtesem ve onu tekrar kurup kullanmak istiyorum tabi senin sayende wriless sorunumu cözmeliyiz simdi bana ne önerirsin ne yapayım.Ayrıca aygıt yöneticisin den donanımlara baktıgımda ''high definition audio veri yolundaki modem aygıtı'' sarı ücgen ünleminde,güncellemek istedegimde bu aygıt baslatılamaz diyor.Acaba pack 3 le bir alakası olabilirmi yardımlarını veya yardımlarınızı bekliyorum fresh xp kuracam diye sabahladım yaa :S

yardım yokmu..?

neyse ben hallettim arkadasım,ilk defa hackhell com da sorunuma cözüm bulamadım ve farklı yerden yardım istedim ve sorunu cözdüm,yinede emek icin tesekkürler güzel bir paylasım..

sayın forumsever nasıl halletiniz bizede söyleyebilirmisiniz lütfen ?

herşey güzel indir dim 2 gün ugrastım ama Cd ye kaydedemedim doğrulamada hata veriyor ne yapmam lazım...bide rar ın için den cıkarn proylamı yazdırcaz illa baskasıyla olmaz mı

Geri