kasmeran46
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşım bu partlar sanırım bozuk
indirdim ama
bozuk diyo
indirdim ama
bozuk diyo
arkadaşım bu partlar sanırım bozuk
indirdim ama
bozuk diyo
Arkadaşım emeğin için teşekkürler..Ben indirdim programı ama yüklerken aygıtlar yükleme bölümünde mavi ekran çıkıyor ve kur devam etmiyor..Soruın nerde çözemedim bi türlü..:saskin:saskin
öncelikle teşekkürler. yükleme bitti kuralım bakim nasılmış
Arkadaşım emeğin için teşekkürler..Ben indirdim programı ama yüklerken aygıtlar yükleme bölümünde mavi ekran çıkıyor ve kur devam etmiyor..Soruın nerde çözemedim bi türlü..:saskin:saskin
ISO'yu UltraISO Programı yardımı ile açınız.
Daha sonra içindeki OEM klasöründen DPGA ve DPGB ile başlayan dosyaları siliniz.
ISO'yu tekrar yazdırıp tekrar kurunuz.
öncelikle emeğiniz için sağolun ama bir sorum olacak daha evvel forumda verilen perfecktxp yi indirip kurdum herşey güzel ama çok ağır ve yavaş çalışıyor bunuda indirdim kuracağım ama tereddtüm var eğer bu da ağır ve yavaş ise boşuna uğrasşmamak için deneyen ve 2 si arasındaki farkı gören arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekürler.....
hangisi daha güzel pefectxp mi bu mu yorumlar lütfennnnnn.....
arkadaşlar lütfen kuranlar yorum yapsın....
yorumsuz bırakmasın kuran arkadaşlar lütfennnnnnn
n€d!mßuг@ĸ;3851997' Alıntı:kurduktan sonra yorumlarını bekLıyoruz...
öncelikle emeğiniz için sağolun ama bir sorum olacak daha evvel forumda verilen perfecktxp yi indirip kurdum herşey güzel ama çok ağır ve yavaş çalışıyor bunuda indirdim kuracağım ama tereddtüm var eğer bu da ağır ve yavaş ise boşuna uğrasşmamak için deneyen ve 2 si arasındaki farkı gören arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekürler.....
hangisi daha güzel pefectxp mi bu mu yorumlar lütfennnnnn.....
arkadaşlar lütfen kuranlar yorum yapsın....
yorumsuz bırakmasın kuran arkadaşlar lütfennnnnnn