FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

ındıren arkadaslar yorumlarınızı yazında forumdakı arkadaslarda fıkır sahıbı olsunlar..

kardeş part 3 de bir error var ilgilenebilir misin indirmryr devam ediyorum
kurunca vaziyeti anlatırım...
teşekkürler

ok hemen bakıyorum kardes...

bende bı sorun yok ındırıyor kardes tekrar dene istersen

teşekkürler devam ediyor meşgul ettim sağolasın...hatlardan filan sorun vardı sanırım

ne demek kolay gelsın ındırıp kurunca yorumunu yazarsan sevınırım forumda bılgı sahıbı olur...

şifre felan ister mi dai

hayır kardes katılımsız kurulum yapıyor orjinal key girilmiştir hicbir guncelleme problemide yoktur ..
gönül rahatlıgıyla ındır kur..defalarca denendı..

Bir soruda ben sorayım katılımsız kurulum demişsiniz kurulumun hangi harddiske yapılacağı bölümü seçebiliyormuyuz yoksa standart "c"ye mi kurulum yapıyor

onu sen secıyorsun ondan sonra hıcbırseye ellemıyorsun kardes...

cevap için tşk indiriyorum +Teşekkür

dün indirdim ve kurdum......

tek kelimeyle harika bir çalışma olmuş..teşekkür ederim ellerinize sağlık....

ancak;

sistemime KASPERSKY 2009 antivirüs yükleyip tarattığımda sistemin içinde SEÇMELİ olarak yüklediğim WİNAMP ta TRUVA ATI tesbit etti...
ben de hayalleri yıkılmış olarak eski sistemime geri döndüm........

şimdi bunun bir açıklaması var mı sizden onu rica ediyorum...LÜTFEN...?
indirip yükleyecek arkadaşlara da bilgileri olması açısından paylaşımda bulundum....​

BU ARADA BİRÇOK XP ÇEŞİDİ İNDİRMİŞ VE DENEMİŞ BİRİ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM
ÇOK HARİKA SÜPER HIZLI GÖRSELLİK MÜKEMMEL ÖTESİ VE ÇOK STABİL OLMUŞ​

dün indirdim ve kurdum......

tek kelimeyle harika bir çalışma olmuş..teşekkür ederim ellerinize sağlık....

ancak;

sistemime KASPERSKY 2009 antivirüs yükleyip tarattığımda sistemin içinde SEÇMELİ olarak yüklediğim WİNAMP ta TRUVA ATI tesbit etti...
ben de hayalleri yıkılmış olarak eski sistemime geri döndüm........

şimdi bunun bir açıklaması var mı sizden onu rica ediyorum...LÜTFEN...?
indirip yükleyecek arkadaşlara da bilgileri olması açısından paylaşımda bulundum....​

BU ARADA BİRÇOK XP ÇEŞİDİ İNDİRMİŞ VE DENEMİŞ BİRİ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM
ÇOK HARİKA SÜPER HIZLI GÖRSELLİK MÜKEMMEL ÖTESİ VE ÇOK STABİL OLMUŞ​

ben suan kullanıyorum masaustu bılgısayarımda kac kerede tarattım ama bende bısey cıkmadı gercı ben kaspersky kullanmıyorum ama sonucta tekrar format atıp yuklerken winampı secmeden yukleyebılırsın ıcın rahat olsun dıye
bu arada yorumların ıcın tesekkurler kardes..

rica ediyorum nedimburak
bana kalsa ayakta alkışlanması gereken bir çalışma...kaç modifiye xp indirip kurdum...yaklaşık 1 yıldır kur-kaldır bende bıktım....
gerçekten arandığında bulunamayacak kadar harika bir çalışma konuyla ilgili bir bilgin olursa ilerde yazarsan tüm arkadaşlar adına
TEŞEKKÜR EDERİZ......

BAŞARILI ÇALIŞMALARINI TAKİP EDECEĞİZ...KOLAY GELSİN

valla xp yi dün kurdum . daha önce en az bu tar olan 23 - 24 xp denedim. ama bu gerçekten harika.
yapanada paylaşanada sonsuz teşekürler. elllerinize sağlık.

Geri