FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

kardeş ellerine kollarına sağlık alın terine sağlık

n€d!mßuг@ĸ;3758095' Alıntı:
ındıren arkadaslar yorumlarınızı yazında forumdakı arkadaslarda fıkır sahıbı olsunlar..

@n€d!mßuг@ĸ kardeşim emeğine sonsuz teşekkürler. indirdim kurdum gerçekten çok güzel emsallerinin içinde en iyisi diyebilirim .ama benim kurduğum pc de " saund"la ilgili driver i kurmadı maalesef elimde de kurduğum pc nin mainboard driverleri olmayınca ses problemi yaşadım. acaba ses driverleri gömülü değilmiydi.
daha önce kullandığım bu tür XP cd lerinde driver sorunu yaşamadım.yada benim acemiliğime geldi.. yardımlarınızı naçizane teşekkürlerimle bekliyorum kardeşim...teşekkürler

öncelikle nedımburak arkadasıma cok tesekkur edıorum bu paylasım ıcın sonrada metehan063 arkadasımın sorusuna cvp verıcem az con bu ıslerden anlarım metehan wınamp ın ıcındekı dosya reklam dosyası kaspersky bunu ınternete verı aktarması yaptıgı ıcın vırus olarak algılamakta eger kusku duyuyorsan yapacagın tek sey var sıstemın ıcın i368 mi ne dosyası var o dosyanın ıcın de wınamp exe dosyası var o dosyanın aynısını bulup bu klasorun ıcındekı ıle degıstırırsen duzelecektır emin ol kuskulanmana gerek yoq sıstemde bulunan vırus yoq ama tabıkı reklam da yapması kotu bı ozellık wındowsu kuran arkadaısn sıtesınde bu konuya ılıskın acıklama var reklam kapatma patch ınden felan bahsetmıs senın yapacagın tek sey var ya wınamp kurulumunu ıptal edıceksın yada dedıgım exe dosyasını bulup sısteme entegre edıceksın wındows gercekten cok guzel kendımde zaten bu ıslerın ıcındeyım en kısa surede bu sıstemı degıstırıp kendı fırmamda kullanmayı dusunuorum sımdıden yapan ve bıze ulastıran arkadasa tesekkur edıorum ellerınnıze saglk

kardes ellerine sağlık işimize yarayacak cok

@n€d!mßuг@ĸ kardeşim emeğine sonsuz teşekkürler. indirdim kurdum gerçekten çok güzel emsallerinin içinde en iyisi diyebilirim .ama benim kurduğum pc de " saund"la ilgili driver i kurmadı maalesef elimde de kurduğum pc nin mainboard driverleri olmayınca ses problemi yaşadım. acaba ses driverleri gömülü değilmiydi.
daha önce kullandığım bu tür XP cd lerinde driver sorunu yaşamadım.yada benim acemiliğime geldi.. yardımlarınızı naçizane teşekkürlerimle bekliyorum kardeşim...teşekkürler

Hiçbir driver entegre değiL kardeş, sen ses kartının markası sölersen yardımcı olabılırım..
yada forumda driver programlarını kurup tek tek yuklemeyle uğraşmazsın...

tesekkürler elinize sağlık yalnız bide alternatif linkiniz olsaydı süper olurdu rapidden her 100mb de modem kapatmak zorunda kalıyorum :(

çok güzel bişi yapmışsın eline sağlık

emeğine sağlık, hemen indirmeye başlıyom :)))

indirdim kurdum çok güzel kullanışlı
ama şu kısayol simgesindeki okları çıkarmıssın yani dosyanın kısayol olup olmadığını anlayamıyorum
varmı bunun eski haline geri dönüşü şimdiden tesekkürler.

valla uzun zamandır xp arıom ama bu boot ekranında kendin secme olayı ve cıkarılan bileşenler beni cekti paylaşım için tsklr

Öncelikle böle güzel bi paylaşımından dolayı teşekküt ediyorum
Bu konudan 1-2 tane daha açılmış yetkili arkadaşların dikkatine:
http://www.hackhell.com/programlar/...igi-ve-ozgurlugu-hissedinsadece-1-cd-ile.html
http://www.hackhell.com/windows-xp/509700-freshxp-ultra-edition-1-cdlik-dopdolu-bir-xp.html

Ben bu XP yi indirip 2 arkadaşın pc ye kurdum hiçde sorun olmadı ama kendi pc me
kurmaya kalktıgımda hdd yi görmüyor ne yapmam lazım bi yardımcı olabilirmisiniz
sorunu kısace şu resimle açıklayayım
http://i37.tinypic.com/30szpjd.jpg

böyle bir xp yi hackhell den indirdim dört bilgisayara kurdum. Bir tanesinde bir gün sonra dll hataları vermeye başladı ve ardından çöktü. Ama düşük hard disk kapasitesine sahip eski bilgisayarlarda çok verimli çalışıyor. ancak oturum açamıyorsun ve windowsta normalde yapılabilen alışılagelmiş düzenlemelerde sorun çıkarıyor.
Ama sonuçta harcanmış bir emek var taktir etmek gerek.
Teşekkürler

güzel çalışma emeğine sağlık denicem.

Fiestadan alinti gißi duruyor yapan arkadas keşke kendi Düşüncelerini yansitsaydi. Önüne geLen artik Modifiye yapiyor Xp'ye :goz:

emegine sagLiK

Bir de bunu sen diyorsun ya.Ne diyeyim.
Her önüne gelen değilim merak etme.
Tam 8 tane modifiye sistem yaptım ben.
- LiteXP
- Lite2000
- Slim2000
- FreshXP
- LiteXP v2
- CleanXP
- LiteXP Plus
- LiteXP AIO

Kuranların yorumlarına bakarsan zaten oldukça sağlam XP olduğunu söylüyorlar.

Biz XP yapıyoruz paylaşıyoruz.
Senin gibi re-upload yapmıyoruz.
Bir şey bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şeyden haberin yok.
XP'lere reklam koyup,alıntdır demeyip re-upload yapmakla bir yere varamazsın.
Kullanıcıları sorunlar karşısında çaresiz bırakıyorsunuz bu yüzden.

böyle bir xp yi hackhell den indirdim dört bilgisayara kurdum. Bir tanesinde bir gün sonra dll hataları vermeye başladı ve ardından çöktü. Ama düşük hard disk kapasitesine sahip eski bilgisayarlarda çok verimli çalışıyor. ancak oturum açamıyorsun ve windowsta normalde yapılabilen alışılagelmiş düzenlemelerde sorun çıkarıyor.
Ama sonuçta harcanmış bir emek var taktir etmek gerek.
Teşekkürler

Sakın yanlış anlamayın bende sorun yok demek istemiyorum ama.
DLL hataları veren,çöken pc'nin özelliklerini yazabilir misiniz?
Oraya yüklemede bir problem oluşmuş olabilir.
Oturum açamıyorsun derken, şifre sormadan oturum açmasını kastediyorsanız
SSS vardı konuda ama burda yok galiba.

Neyse, çalıştıra
rundll32 netplwiz.dll,ClearAutoLogon
yazarak şifre sormadan oturum açmayı kapatabiliyorsunuz.

Öncelikle böle güzel bi paylaşımından dolayı teşekküt ediyorum
Bu konudan 1-2 tane daha açılmış yetkili arkadaşların dikkatine:
http://www.hackhell.com/windows-isletim-sistemi/programlar/5...-1-cd-ile.html
http://www.hackhell.com/windows-isletim-sistemi/windows-xp/5...lu-bir-xp.html

Ben bu XP yi indirip 2 arkadaşın pc ye kurdum hiçde sorun olmadı ama kendi pc me
kurmaya kalktıgımda hdd yi görmüyor ne yapmam lazım bi yardımcı olabilirmisiniz
sorunu kısace şu resimle açıklayayım
http://i37.tinypic.com/30szpjd.jpg

2.Linkteki xpyi ben yayınladım zaten.

Sorununuza gelince,
Başka bir xp cdsiyle deneyin.Mümkünse mod.edilmemiş olsun.Onda da aynı hatayı alırsanız harddiskinizde bir problem vardır.

ama şu kısayol simgesindeki okları çıkarmıssın yani dosyanın kısayol olup olmadığını anlayamıyorum
varmı bunun eski haline geri dönüşü şimdiden tesekkürler.

Buyrun.her şeyi bir klasöre çıkarın ve Kısayol oklarını aç.cmdyi çalıştırın.
Kod:
http://rapidshare.com/files/171168081/ok.rar

tesekkürler elinize sağlık yalnız bide alternatif linkiniz olsaydı süper olurdu rapidden her 100mb de modem kapatmak zorunda kalıyorum

Alternatif sitelere uploadların hepsi yarıda kesiliyor.Tek sağlam kalan rapidshare.
Maalesef ALternatif link yok.
USD ile hızla indirebilirsiniz.

sahsen ben beyenmedım programlar sacma AntiVir Personal Edition v8 onu gorunce ındmekden waz gectım yemın edıyom kım sılıp tekrar antivirüs yukleyecek hic cekemem huyumdur kusura baqma yapana bısey yoq aslında herkez kendıne gore bıseyler yapsa guzel olur ama onune gelen sahıden yapması kotu yaw

Pes yani.Orda biraz dikkatli baksanız programların seçmeli olduğunu göreceksiniz.
Antiviri yüklemezsin olur biter.Sırf bunun için indirmiyorsanız ne diyeyim.Hiç bir şey indirmeyin o zaman kardşeim.
Ayrıca antivir 2 senedir yapılan testlerde sürekli ilk 3e giren tek antivirüs.Ayrıca ücretsiz,crack,lisans,key,update sorunu yoktur.Bunun için koydum.
Siz halen ilk 4'e bile giremeyen paralı ve dandik Kaspersky ve nod32 kullanıyorsanız tebrik etmek lazım.
ÜStelik o dandik yazılımların update,crack sorunlarıyla uğraşıyorsunuz.

Önüne gelen birşey yapıyor noktasını yukarıda açıklladım.
sistemime KASPERSKY 2009 antivirüs yükleyip tarattığımda sistemin içinde SEÇMELİ olarak yüklediğim WİNAMP ta TRUVA ATI tesbit etti...
ben de hayalleri yıkılmış olarak eski sistemime geri döndüm........

şimdi bunun bir açıklaması var mı sizden onu rica ediyorum...LÜTFEN...?
indirip yükleyecek arkadaşlara da bilgileri olması açısından paylaşımda bulundum....

Sisteme eklediğim antivir de bunu diyor sadece yanlış alarm.

İçiniz rahat etmeyecekse kurduktan sonra Wİnamp dizininden Wİnamp-tr-tr dosyasını silin.Uyarı almayacaksınız.

Dikkat ederseniz Konuda sadece grafik sürücüleri eklediğimi söyledim.Ses sürücüleri Standart XPde ne ise bunda da odur.

-------------------------------------------------------------------

İyi,kötü yorum yapan,kurduğunu belirten herkese teşekkürler.
Bayramınız mübarek olsun.

Konuyu açan arkadaşa,
Teşekkürler,Alıntıdır dediğiniz ve re-upload yapmadığınız için.
Konunun aynısı burda da vardı.
http://www.hackhell.com/windows-xp/509700-freshxp-ultra-edition-1-cdlik-dopdolu-bir-xp.html

Ancak isterlerse yöneticiler konuyu silebilirler.Bu konuda daha fazla mesaj olduğu için söylüyorum.

Geri