FreshXP Ultra Edition (Windows XP Professional SP3+Türkçe+ Orjinal+ Katılımsız+Raid)

Sorununuza gelince' Alıntı:
denedim msdn xp sp3 de ve denediğim xp lerde sorun yok sorun sadece bu xp de sanırım benim raid sürücü eklenmemiş tekrar cd ye de yazıp denedim ama nafilee:durdurun
hdd de bi problem yok gibi görünüyo disk yok dediğinden öle bi şüphe omuş olabilir o hafıza kartı okuyucunun oluyo (kasayla birleşik ):melek

denedim msdn xp sp3 de ve denediğim xp lerde sorun yok sorun sadece bu xp de sanırım benim raid sürücü eklenmemiş tekrar cd ye de yazıp denedim ama nafilee:durdurun
hdd de bi problem yok gibi görünüyo disk yok dediğinden öle bi şüphe omuş olabilir o hafıza kartı okuyucunun oluyo (kasayla birleşik ):melek
Hmm... Sürücüler biraz eskiydi.O yüzden tanımıyor olabilir.
BIOS'tan HDD Modunu IDE'ye alırsanız kurabilirsiniz.

Öncelikle böle güzel bi paylaşımından dolayı teşekküt ediyorum
Bu konudan 1-2 tane daha açılmış yetkili arkadaşların dikkatine:
http://www.hackhell.com/programlar/...igi-ve-ozgurlugu-hissedinsadece-1-cd-ile.html
http://www.hackhell.com/windows-xp/509700-freshxp-ultra-edition-1-cdlik-dopdolu-bir-xp.html

Ben bu XP yi indirip 2 arkadaşın pc ye kurdum hiçde sorun olmadı ama kendi pc me
kurmaya kalktıgımda hdd yi görmüyor ne yapmam lazım bi yardımcı olabilirmisiniz
sorunu kısace şu resimle açıklayayım
http://i37.tinypic.com/30szpjd.jpg

ılk basta bır notebooka kurarkende bole bır hatayla karsılasmıstım.
Bios ayarlarından hdd modunu IDE yaparsan sorun olmuyo..

bır arkadasımda suruculer eskı dıye yorum yapmıs ama suruculer gunceldır, en az 20 makınada kuruldu sadece 2 tanesınde bole yaptı...

n€d!mßuг@ĸ;3811041' Alıntı:

bır arkadasımda suruculer eskı dıye yorum yapmıs ama suruculer gunceldır, en az 20 makınada kuruldu sadece 2 tanesınde bole yaptı...

sistemi ben yaptım sürücülerin güncel olup olmadığını sen mi bileceksin?
Güncel değil dediysem. O kadar da değil.
31 Mayıs'ta çıkmış sürücüleri kullandım (Sata için.Ekran kartları Ekim Sonu gibi)
Bundan daha yeni bir sisteminiz varsa tanımayabilir.

morning2 sistemi senin yapıp yapmadığını bilmiyorum ama madem sen yaptın sen paylaşsaydın...
sımdı cıkmıssın burda benım konumda mıllete laf yetıstırıyosun..
konuya bakarsan zaten koskocaman ALINTIDIR yazıyor..
acıklamda: ben netten ındırdım kurdum cok ıyı performans aldım sızlerle paylasmak ıstedım yazıyor...
madem bu calısma senın sen ac ozaman bu konuyu ben sıleyım sorun degıl benım ıcın, ama sakın bıdaha benım konuma gelıp benden ıyımı bıleceksın tarzı mesajlar atma ok...

n€d!mßuг@ĸ;3811041' Alıntı:

Bios dan pek anlamıyorum ama girdim hdd nin oldugu yere geldim auto yazıyodu bide none vardı none da hiç görmüyo zaten:D autoda normalde yazandı kurcaladım bayaa
denedim ama olmadı normal xp le denediğimde bi sorun olmuyo dediğim gibi aynı cd den başka pc lerede kurdum bi sorun yok canavar gibi olmuş kim yaptı bilmem ama yapanın ellerine sağlık:clap
nese sonunda biosu default yapıp paçayı kurtardım başka bi yolu varmı şunu kurmanın
mesela benim normal xp den falan başlayıp C yi seçtikten hemen sonra cd değiştirsem falan olurmu bi o kaldı denemediğim bi sorim dedim:durdurun

Bios dan pek anlamıyorum ama girdim hdd nin oldugu yere geldim auto yazıyodu bide none vardı none da hiç görmüyo zaten:D autoda normalde yazandı kurcaladım bayaa
denedim ama olmadı normal xp le denediğimde bi sorun olmuyo dediğim gibi aynı cd den başka pc lerede kurdum bi sorun yok canavar gibi olmuş kim yaptı bilmem ama yapanın ellerine sağlık:clap
nese sonunda biosu default yapıp paçayı kurtardım başka bi yolu varmı şunu kurmanın
mesela benim normal xp den falan başlayıp C yi seçtikten hemen sonra cd değiştirsem falan olurmu bi o kaldı denemediğim bi sorim dedim:durdurun

böle olacagını hıc sanmıyorum.. sorun cıkar bı arastırma yapıp sana haber verıcem en kısa zamanda ok..

n€d!mßuг@ĸ;3813158' Alıntı:
morning2 sistemi senin yapıp yapmadığını bilmiyorum ama madem sen yaptın sen paylaşsaydın...
sımdı cıkmıssın burda benım konumda mıllete laf yetıstırıyosun..
konuya bakarsan zaten koskocaman ALINTIDIR yazıyor..
acıklamda: ben netten ındırdım kurdum cok ıyı performans aldım sızlerle paylasmak ıstedım yazıyor...
madem bu calısma senın sen ac ozaman bu konuyu ben sıleyım sorun degıl benım ıcın, ama sakın bıdaha benım konuma gelıp benden ıyımı bıleceksın tarzı mesajlar atma ok...

http://www.hackhell.com/windows-xp/509700-freshxp-ultra-edition-1-cdlik-dopdolu-bir-xp.html

buyur bu mesaja bak. Kim yayınlamış?
Alıntıdır demene zaten bir şey diyen yok.
Ben sadece sana Kafana göre yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme diyorum.
Beni bir şeye günlerce emek verdiğinde anlayacaksın.
OK değil tamam.

buyur bu mesaja bak. Kim yayınlamış?
Alıntıdır demene zaten bir şey diyen yok.
Ben sadece sana Kafana göre yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme diyorum.
Beni bir şeye günlerce emek verdiğinde anlayacaksın.
OK değil tamam.

kardes ellerine sağlık emek vermısısn anladım zaten kendım re-upload yapıp calmadım senden alıntıdırda yazdım yorumumuda ekledım..
paylasım senın olsada bu konu benım, kendın acmıssın ılgı gormemıssın kalkmıssın benım konumda mılletı yanlıs yonlendırme dıyosun sımdı,
sana yıne dıyorum kendı actıgın konunda arkadaslarıma yardımcı ol benım konumda degıl, yada sılın benım paylasımlarımı de ve hackhell' a gelme bırdaha bu kadar basıt...

n€d!mßuг@ĸ;3814004' Alıntı:
kardes ellerine sağlık emek vermısısn anladım zaten kendım re-upload yapıp calmadım senden alıntıdırda yazdım yorumumuda ekledım..
paylasım senın olsada bu konu benım, kendın acmıssın ılgı gormemıssın kalkmıssın benım konumda mılletı yanlıs yonlendırme dıyosun sımdı,
sana yıne dıyorum kendı actıgın konunda arkadaslarıma yardımcı ol benım konumda degıl, yada sılın benım paylasımlarımı de ve hackhell' a gelme bırdaha bu kadar basıt...

bak kardeşim benim seninle bir alıp veremediğim yok.

Fakat ben diyorum ki bak sistemi sen yapmadığın için bazı sorunlara tam yardımcı olamayacaksın.

Ben burda devreye girip yardımcı oluyorum.Niye senin başlığın benim başlığım diye bir şey olsun ki? Bilgisi olan her yerde paylaşmalıdır bence, sorunlar sadece belli yerlerde çözülürse kullanıcılar mağdur olur.

Bu konuda senin cevaplayamayacağın bir soru sorulsa ve sen de cevap vermesen/yanlış cevap versen iyi mi olur?
Ha biliyorsan sen yardım et konuda ona karışmam.
Bak kırmayalım birbirimizi.Ben herkesin mutlu olmasını istiyorum.

orjinallikten şaşmayın...bırakın kırılmış programları............

Emeğine sağlık. Çok güzel olmuş. Teşekkürler.

bak kardeşim benim seninle bir alıp veremediğim yok.

Fakat ben diyorum ki bak sistemi sen yapmadığın için bazı sorunlara tam yardımcı olamayacaksın.

Ben burda devreye girip yardımcı oluyorum.Niye senin başlığın benim başlığım diye bir şey olsun ki? Bilgisi olan her yerde paylaşmalıdır bence, sorunlar sadece belli yerlerde çözülürse kullanıcılar mağdur olur.

Bu konuda senin cevaplayamayacağın bir soru sorulsa ve sen de cevap vermesen/yanlış cevap versen iyi mi olur?
Ha biliyorsan sen yardım et konuda ona karışmam.
Bak kırmayalım birbirimizi.Ben herkesin mutlu olmasını istiyorum.

ok kardesım haklısın tekrardan ellerıne saglık yaptıgın bu sıstemı en az 10 makınada kullanıyoruz ben senı yanlıs anlamısım, sorunları olan arkadaslara yardım edersen bende sevınırım.. tesekkurler ben bı mesajında alıp reklam ekleyıp re-load yapıyosun falan yazdıgın mesajı ustume alınmısım ok..

e fazla alıntı yapınca biraz karışmış galiba :p mesajın sonuna bak sana teşekkür ettim orda zaten :)

e fazla alıntı yapınca biraz karışmış galiba :p mesajın sonuna bak sana teşekkür ettim orda zaten :)

kardes madem sen bole modifiye sistemler yapıyorsun neden kendıne bı site acmıyorsun yada bı forumda yetkılı olup bu değerlı calısmalarını sergılemıyorsun...sonucta bu tarz paylasımları ındıren ve kuranların sayısı oldukca fazla...
bu arada o mesajında KnowN arkadasıma gonderme yapmıssın ama bu forum onun uploadları sayesende buralarda onuda belırtmek ısterım..

Ya aslında düşünüyorum da, nasıl bir şey yapacağımı bilmiyorum.

Known'a gelince,ya aslında onun niyetinin de kötü olmadığını biliyorum.Fakat ben çok şey yaşadım kardeşim.Birsürü çalışmam çalındı,ben yaptım dendi.Nasıl gücüne gidiyor insanın bilemezsin.
Re-Upload'a da kızmamızın sebebi şu, diyelim knownun yaptığı uploadlar gitti.Ama asıl yapımcı konuyu güncelledi.Bu sefer,indirmek isteyen kişi eninde sonunda yapımcıya ulaşıp ne biçim iş yapıyorsunuz linkler kırık vs. deniyor.Arada küfürler filan da oluyor.E bizim haberimiz bile yoktu olaylardan.Tabii bu arada reuploader da kayıplara karışmış oluyor(Known için söylemiyorum.İlgileniyor sağolsun konularla)
Bir de yapımcıya bildirmeme olayı var.Adam yayınlıyor yapımcıdan habersiz.Birisinin sorunu oluyor sorun karşısında alakasız çözümler veriliyor ya da sessiz kalınıyor vs.

Bkz.Perfect XP çalışmalarını bilmeyen yoktur.

İsmi lazım değil bir sitenin admini çalışmayı kendisi yapmış gibi göstermiş.Bunun sonucunda biz de alıntıdır nerde filan yazdık çalışma barış sevene aittir filan yazdık.Ertesi gün adamlar bizim mesajlarımızı silip bizi banlamış.İşin ilginci Bir de imzasında emeğe saygı yazıları filan var.Buyrun burdan yakın.Orda halen o çalışma duruyor ve halen bir çok kişi çalışmayı o sitenin admininin yaptığını sanıyor.

Daha dolu örneği var.

Hayır biz kendimiz için istemiyoruz ki kullanıcılar mağdur olmasın istiyoruz sadece.

Bu arada known seni kırdıysam özür dilerim.Kötü bir niyetin yok biliyorum.Ama inanın bir çalışmanız çalınıp,birisi ben yaptım deyip içine reklam attığında ve bu çalışma o şekilde popüler olduğunda ve sen bunu gördüğünde beni çok iyi anlayacaksın.

sana katılıyorum haklısın mutlaka...
ama gercekten Fresh XP çalışman 10 numara olmus kurdugumdan berı masallahı var, zaten cok ıyı performans aldıgım ıcın paylastım forumlada tekrar tekrar tesekkurler

bu arada yenı calısmalarını beklıyoruz sabırsızlıkla:D:D koLay gele kardesim

Yeni çalışma geldi :) Bu bölümde.Bayram hediyesi olsun.

Geri