Forumda dedikodu diye kimse birbirini çekiştirmiyo tek fesat ben miyim burada

yha arkadashLar duyduuma göre bu arfy warya
araba kuLLanmayı bıLmıomush :eek:ha :hhdil
hatta bisikLete bınmeyı bıLem yeny öörenmısh :D

||ßoK||' Alıntı:
yha arkadashLar duyduuma göre bu arfy warya
araba kuLLanmayı bıLmıomush :eek:ha :hhdil
hatta bisikLete bınmeyı bıLem yeny öörenmısh :D

şşştt Lem sus caktırma .. hany aramıshdaydı ...

buda ||ßoK|| La msn de son qonushmamısh ... nick e dikkat pLs :p :)

duyduuuma göre ||ßoK|| sırf kısh tawLamaq içn gothic takıLıomush ...
:çaliş :çaliş

ooLum 1. ben kıs tavLamakh için gothic takıLmıom
2. zaaten senynde bıLdıın gıbı kıshLar beny tavLıo (siah kedy,dark angeL...)
3.ooLum msn gosukuo naaptın Lem :)

Amacıma ulaştım msnnizi aldım yok be şaka napcam msnnizi

||ßoK||' Alıntı:
ooLum 1. ben kıs tavLamakh için gothic takıLmıom
2. zaaten senynde bıLdıın gıbı kıshLar beny tavLıo (siah kedy,dark angeL...)
3.ooLum msn gosukuo naaptın Lem :)
ooLm dark angeL yasarqen diqqat et bisim admin de dark angeL biLiosun ...

soora aranıshda bişy war sanmasınLar ... :cool: :cool:

me|2w!sh!m' Alıntı:
$aqaCı $ey senyyy...dediqodunun sınırLarını zorLama istersen..jaCqaL wuruCaq beny nerden çıqtı bu konu ya = Pp ortaya öLe bi dedikodu atarımqi kurtaramassın yaqanı ...........;)

ne biliyim senın yüzünden başladı :emzik

ama harbiden aşığım ben :utan

ve J@CK@L depresif havasını bozdu vatana millete hayırlı olsun. bi de ingilizcesi iyi olanlar atatürk köşesinda açtığım konuya bakabilirlermi yardıma ihtiyaç var önemli bir konu

J@CK@L' Alıntı:
ne biliyim senın yüzünden başladı :emzik

ama harbiden aşığım ben :utan

utanma kaydeşim ben de aşığım : ))) hem ben sadeCe senLe muhabbet edemioruz fLn diodum waLLa benim bi suÇum yoq jaCqaL = Pp
nys bizim iş haLLoLdu sonunda dimy ii dediqodu yaptıLar haqqımızda şimdi sıra bende şööLe orjinaL bi dediqodu buLursam yaqıcam türkreisi.....;)

haberınız varmı bızım paradoxxx erkeklerden hoslanıooomus yanlıs duyamdınız ewt bızım paradox bu konuyu acan paradox kaslı ucgen vucutlu erkelerden hoslanıoomus :D

koo' Alıntı:
p@r@dox sakın forumda duyulmasın sana bir sır vericem ben erkeklerden hoşlanıyorum kızlara karşı hiç bir tepkim yok ayrıca avatarımada kız resmi koyuyorum ki yeni kaslı ve hırçın erkeklerle tanışayım:aşk
PM'DEN AYNEN ALINTIDIR NE DİYEYİM İNŞALLAH DÜZELİR BU ARKADAŞIMIZ:hhuzgun

naptım yine ben bi darkangel dır gidioo

arkadaslar %100 pmden alntıdır ınanmyan gelsın ozel mesajıma baksın
p@r@dox' Alıntı:
koo sana bı sey sorcam

senın vucudun nasıl kaslı ıse tam benlık sın avatarımı da deıstırdım cunku kaslı vucutlu erkeklerden hoslandıgım ıcın avatarıma da kaslı erkek olarak sectım sende kaslıysan gel bıgun bulusalım gezelım cevabını cabuk yaz heycanlanıorum

tabıkı arkadaslar bunun gıbı bır uyemız oldugu ıcın kendımden utanıorum bakın sunaya tabıkı bu mesaja cevap vermedım ben cevap versem bı turlu vermesem bı turlu bu yuzden bundan uzak durun

bısı alıp veremedıgımız yok saten olanıda sen cok ii biliosun angel_ina bıde soruosun ama ayıp walla dedıkodu konusu acmıs bızde yorum yapıoz

koo' Alıntı:
arkadaslar %100 pmden alntıdır ınanmyan gelsın ozel mesajıma baksın

tabıkı arkadaslar bunun gıbı bır uyemız oldugu ıcın kendımden utanıorum bakın sunaya tabıkı bu mesaja cevap vermedım ben cevap versem bı turlu vermesem bı turlu bu yuzden bundan uzak durun
YA KOO SENİ REDDETTİM DİYE NİYE BU KADAR KİN BESLEDİNKİ BANA NAPIYIM BEN KIZLARDAN HOŞLANIYORUM SENİN GİBİ ERKEK DÜŞKÜNÜ DEĞİLİM AYRICA PM ALINTISI OLAYI BENİMDİR KENDİNE YENİ NUMARALAR BUL.
NOT:ARKADAŞLAR BÖYLE ARKADAŞLARDAN UTANMAK YERİNE ONLARA YARDIM EDELİM BİLDİĞİNİZ KASLI ERKEK VARSA KOOYA AYARLAYIN AYRICA AVATARIMA ERKEK RESMİ KOYMAMLA KASLI ERKEK ARAMAM ARASINDA BAĞLANTI KURABİLEN VARSA BİR ZAHMET AÇIKLASIN.

burada benle paradox bu bolumu heycanlandırmaya calısıoz ama bızden baska kımse katılmıooo bu konuya bız burada sakalasıoz ama mıllet gelmıoo bıle burayı eglencelı bı ortama cevırmeye calısıoz ama ben bıde paradox ugrasıoz dıerlerı hıc karısmıoo bıle

koo' Alıntı:
burada benle paradox bu bolumu heycanlandırmaya calısıoz ama bızden baska kımse katılmıooo bu konuya bız burada sakalasıoz ama mıllet gelmıoo bıle burayı eglencelı bı ortama cevırmeye calısıoz ama ben bıde paradox ugrasıoz dıerlerı hıc karısmıoo bıle
katılıyorum

coook komıksın dostum o adam ıst de oturuoo sanırım ben edremıtte nsıl aynı IP oluor kardesım bunu acıklarmsın :D

Geri