Cansiz
New member
- Reaction score
- 0
benim yazdığım msj gitmemiş ya dah ilk sayfada verdim ama yok demkki bağlantı kopmuş !!!
+1903
+1903
freemitnick' Alıntı:-1..
o bölümü kaldırabilcek 2 ortak var bence onlar çok rahat hallederler..
(drx ve ispk)
maximus' Alıntı:evet iki kişi oraya aday olmus ama ben onları hıc o bolumde goremıyorum. dıger oyun bolumune taklılan arkadaslarımızada soruyorum. onlarmı daha aktif orda ben mi. ? degerlendırmeyı bu sekılde yaparsanız sevınırım.
iSpiYonCu' Alıntı:aktif lik her 5 msj ıcınde 1 tane msj atmaksa ewet sen daha aktifsin :goz:
forum oyunlarının mantıgnın hala kavranıldıgını ben dusunmuyorum... ha bu arada o baslık acılalı 2.5 ay olmus![]()
iSpiYonCu' Alıntı:sacma sapan konular var ve suanda oradakı aktıflık bole devam edıyor. ben o bolume takılıyorum ve msj larımın cogusu orda
bak böle demişsin sacma sapan konular war we msjlarımın cogu orda demıssın demekkı oranın sacma sapan olmasında katkın war anlamı cıkıyomu burda ...
oranın düzene ihtiyacı war post kasmaya diil.. yada aynı oyunları acmaya bilmem anlatabiliomuyumm...
ha bu arada ben dun Dark_angel la konustum ve gereken acıklamayı aldım zaten ondan...
maximus' Alıntı:tesekkurler arkadaslar son soz yonetımın. Eğer secilirsem Elimden Geleni yapıcam.
benım forum oyunlarında actıgım konulara bakarsanız sacma sapan konular olmadıgını gorursnuz zaten. yorum yapan herkese tesekkurler edıyorum tekrardan