forum oyunlarına mod adayıyım?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mod,yönetici abilerim bu kadar + ve - yetmio mu:eek:
oylama karını beklioz forum oyunlarına by_Genco elinden geldiği kadar yardım edio ama oraya mod lazım !!maximus abi üstesinden gelir sonuç açıklanmıcak mı hala!:( beklemekteyiz!

... - 1 ...

Arkadaşlar herkezin yazdıklarını okudum
bence yorumlar oldukça taraflı
mod adayı olan diğer kişileri modluğa isteyen arkadaşlar
kendilerini yeterince belli etmiş ve ne yazık ki anladığım kadarıyla bu oylama maximus arkadaşımızın açığını yakalama olayına dönüşmüş
bir kişi mi gerekiyor oraya bilemiyorum ama bence tatlı rekabet yapsanız bi şey kaybetmezsiniz bu arada hackhell klanı kuruldu mu kurulduysa biri bana pm den haber versin
maximus seni tanımıyorum ama sabrına ve cesaretine benden bravo kabul edersen arkadaşım
bence hackhell e yararın olucaktır zaten artıların eksilere göre oldukça fazla benimde katkım olsun sonuçta hackhell kazansın +1..
:hhman:

maximus' Alıntı:
desteklerınız ıcın tesekkurler arkadaslar. ben adaylıgımı koydum. gerısı yonetıme kalmıs. onlar bu konuyu sızlerden gelen yorumlar dogrultusunda degerlendırıp. olumlu yada olumsuz karar vereceklerdır. son soz yonetımın. herkese tekrar tesekkur edıyorum ve desteklerınızı beklıyorum.

cok uzamıs nedense bu konu konudakı + ve - oyları degerlendırdıgımde bolumde yonetıcı olunabılmesı ıcın olumlu yorum yapan arkadasların ciddi bir ustunlugu olmasını beklıyoruz ve bu baslıkta ne yazıkkı bu beklentımız gerceklesmemıs. O yuzden bu yardımsever teklıfını uzulerek gerı cevırmek zorunda kalıyorum iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri