forum oyunlarına mod adayıyım?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim yazdığım msj gitmemiş ya dah ilk sayfada verdim ama yok demkki bağlantı kopmuş !!!
+1903

-1..
o bölümü kaldırabilcek 2 ortak var bence onlar çok rahat hallederler..
(drx ve ispk)

Söz hakkı verılıyorsa bence +1 olmalı

freemitnick' Alıntı:
-1..
o bölümü kaldırabilcek 2 ortak var bence onlar çok rahat hallederler..
(drx ve ispk)

evet iki kişi oraya aday olmus ama ben onları hıc o bolumde goremıyorum. dıger oyun bolumune taklılan arkadaslarımızada soruyorum. onlarmı daha aktif orda ben mi. ? degerlendırmeyı bu sekılde yaparsanız sevınırım.

ben o bölümde maximus arkadaşımıza baya rastalıyorum ve bu bölümde etkin olabileceğini düşünüyorum....
+1 tabii kii =)

kardeşim ben aslında oy kullanmayacaktım ve kullanmayacağımda benim kalp kırmak sen son isteyeeğim yapacağım şeydir biliyorsun bende orya mod başvurusunda bulundum bana erken dediler yetersizsin dediler ertelediler yani kabul edilmedi ben oraya başvuruken 6 tane forum oyunlarına konu açmıştım bu sırada değerlendirme sürecinde oyunlarına 2 konu daha açtım ama maalesef konum kapandı. Çok yakın bir zamanda tekrar başvurumu yenileyeceğim şuanda oraya açtığım konu tam olarak hatırlamuyorum ama ya 18 yada 19 o zamandan bu zamana kendi adıma çok ilerlediğimi düşünüyorum sen bana benim açtığım başvuruda eksi verebilirsin ama bu benim şahsi görüşürüm ama yönetime bırakıyorum bu yazımı oılumlu olumsuz kabul etmeleri onlara kalmış bişe

umarım hayırlısı olur

maximus' Alıntı:
evet iki kişi oraya aday olmus ama ben onları hıc o bolumde goremıyorum. dıger oyun bolumune taklılan arkadaslarımızada soruyorum. onlarmı daha aktif orda ben mi. ? degerlendırmeyı bu sekılde yaparsanız sevınırım.

aktif lik her 5 msj ıcınde 1 tane msj atmaksa ewet sen daha aktifsin :goz:

forum oyunlarının mantıgnın hala kavranıldıgını ben dusunmuyorum... ha bu arada o baslık acılalı 2.5 ay olmus ;)

iSpiYonCu' Alıntı:
aktif lik her 5 msj ıcınde 1 tane msj atmaksa ewet sen daha aktifsin :goz:

forum oyunlarının mantıgnın hala kavranıldıgını ben dusunmuyorum... ha bu arada o baslık acılalı 2.5 ay olmus ;)

ben fazla aktıf oldukalrını dusunmuyorum. + ordakı konuların artık forum oyunları olmaktan cıkmıs kım kımınle ne yapıyo kım kımı sevıyo. onun neyyını sevıyon falan filan. sacma sapan konular var ve suanda oradakı aktıflık bole devam edıyor. ben o bolume takılıyorum ve msj larımın cogusu orda. ama dogru ama yanlıs.

pekı aktıflık nedır bana bıraz acıklarmısın ?

sacma sapan konular var ve suanda oradakı aktıflık bole devam edıyor. ben o bolume takılıyorum ve msj larımın cogusu orda

bak böle demişsin sacma sapan konular war we msjlarımın cogu orda demıssın demekkı oranın sacma sapan olmasında katkın war anlamı cıkıyomu burda ...

oranın düzene ihtiyacı war post kasmaya diil.. yada aynı oyunları acmaya bilmem anlatabiliomuyumm...

ha bu arada ben dun Dark_angel la konustum ve gereken acıklamayı aldım zaten ondan...

iSpiYonCu' Alıntı:
sacma sapan konular var ve suanda oradakı aktıflık bole devam edıyor. ben o bolume takılıyorum ve msj larımın cogusu orda

bak böle demişsin sacma sapan konular war we msjlarımın cogu orda demıssın demekkı oranın sacma sapan olmasında katkın war anlamı cıkıyomu burda ...

oranın düzene ihtiyacı war post kasmaya diil.. yada aynı oyunları acmaya bilmem anlatabiliomuyumm...

ha bu arada ben dun Dark_angel la konustum ve gereken acıklamayı aldım zaten ondan...

benım ardakı konulara msj yazmam katkım oldugunu gostermez suanda bole devam edıyor. duzene ıhtıyacı var. buna katılıyorum.

Dark_angel dan aldıgın acıklama ne anlamadım bilgilendirirsen sevinirim.

dostum hakedıosan olursun.. eger ki olursanda inan hos geldin derim yönetime...

bölüm ile ilgili düsünceleri paylastık öle bişi yanı sen olursun yada ben olurum seklınde konusmadık.. daha ii nası olur onu söledi we bencede haklıydı sonuna kadar...

arklar bu konuda pek fazla bişi bilmiom ama eğer oradaki çoğu saçma başlıklar kapatılacaksa bndende +1 (tabi sözümüz geçiosa)

tesekkurler arkadaslar son soz yonetımın. Eğer secilirsem Elimden Geleni yapıcam.
benım forum oyunlarında actıgım konulara bakarsanız sacma sapan konular olmadıgını gorursnuz zaten. yorum yapan herkese tesekkurler edıyorum tekrardan

maximus' Alıntı:
tesekkurler arkadaslar son soz yonetımın. Eğer secilirsem Elimden Geleni yapıcam.
benım forum oyunlarında actıgım konulara bakarsanız sacma sapan konular olmadıgını gorursnuz zaten. yorum yapan herkese tesekkurler edıyorum tekrardan

TESEKKURU BUTONLA EDIOSUN ZATEN ;]

benden +1 umarım laik olduğun duruma ulaşırsın

squ ya katılıyorum ayrıca tesekkurler isim degistiginde silinmiyor haberin olsun -1.. iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri