firetime' Alıntı:Arkadaşım ben eski üye falan değilim yeniyim ama meraklıyım hepsini okudum sonra yazmak istedim böyle anlaşılacağını bilsem hiçte üye olmazdım bu nasıl bir mod. luktur ben sadece fikrimi söylüyorum ama sanki aşağlanıyorum gibi sizde daha önce 1 mesajlı olmadınız mı sen üye olduğun zaman 3000 mesajlımıydın. Ne diyeyim valla naparsanız yapın kimsenin hakkını yemeyin.. üyede kaybetmeme ye çalışın inş. bu mesaj birşeyler anlatıyordur admin abilerimize....
firetime' Alıntı:Arkadaşım ben eski üye falan değilim yeniyim ama meraklıyım hepsini okudum sonra yazmak istedim böyle anlaşılacağını bilsem hiçte üye olmazdım bu nasıl bir mod. luktur ben sadece fikrimi söylüyorum ama sanki aşağlanıyorum gibi sizde daha önce 1 mesajlı olmadınız mı sen üye olduğun zaman 3000 mesajlımıydın. Ne diyeyim valla naparsanız yapın kimsenin hakkını yemeyin.. üyede kaybetmeme ye çalışın inş. bu mesaj birşeyler anlatıyordur admin abilerimize....
kimseyi kafana takmamalısın benceşirine' Alıntı:+ veya - veren tüm arkadaşlardan özür diliyorum adil bir oylama olduğunu düşünmüyorum sitede beni çekemeyen yada psikolojik sorunları olan biri mod olmamam için yada ortalığı karıştırmak için birçok üyelik alıp - oy veriyo ve tartışma ortamı yaratıyo bu yüzden ADAYLIĞIMI ÇEKİYORUM ve KONUNUN KAPATILMASINI İSTİYORUM.
şirine' Alıntı:+ veya - veren tüm arkadaşlardan özür diliyorum adil bir oylama olduğunu düşünmüyorum sitede beni çekemeyen yada psikolojik sorunları olan biri mod olmamam için yada ortalığı karıştırmak için birçok üyelik alıp - oy veriyo ve tartışma ortamı yaratıyo bu yüzden ADAYLIĞIMI ÇEKİYORUM ve KONUNUN KAPATILMASINI İSTİYORUM.