Forum Oyunlarına A.mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 Hayırlı uğurlu olsun ;)

Arkadaşım ben eski üye falan değilim yeniyim ama meraklıyım hepsini okudum sonra yazmak istedim böyle anlaşılacağını bilsem hiçte üye olmazdım bu nasıl bir mod. luktur ben sadece fikrimi söylüyorum ama sanki aşağlanıyorum gibi sizde daha önce 1 mesajlı olmadınız mı sen üye olduğun zaman 3000 mesajlımıydın. Ne diyeyim valla naparsanız yapın kimsenin hakkını yemeyin.. üyede kaybetmeme ye çalışın inş. bu mesaj birşeyler anlatıyordur admin abilerimize....

firetime' Alıntı:
Arkadaşım ben eski üye falan değilim yeniyim ama meraklıyım hepsini okudum sonra yazmak istedim böyle anlaşılacağını bilsem hiçte üye olmazdım bu nasıl bir mod. luktur ben sadece fikrimi söylüyorum ama sanki aşağlanıyorum gibi sizde daha önce 1 mesajlı olmadınız mı sen üye olduğun zaman 3000 mesajlımıydın. Ne diyeyim valla naparsanız yapın kimsenin hakkını yemeyin.. üyede kaybetmeme ye çalışın inş. bu mesaj birşeyler anlatıyordur admin abilerimize....

dikkatini cekerim bu ıkıncı msjın. msj atmak ıcın sadece bu konuyumu secıyosun cok ılgınc. ii forumlar dılıyorum. sadece sunu solemek ıstıyorum. + veya - oyunu kullan bızım ıcın bu yeterlıdır.

firetime' Alıntı:

kardeş büyük harflerle yazmanın bağırmak anlamına geldiğini biliyosundur inşallah

ip taramasında aynı ipyle 3 kişi bağlanıyor bilin bakalım bunnar kim : = )

arkadaşlar oyunuzu - + olarak kullanın geriye çekilin
hiç farklı üyelik alarak yırtınmaya gereq yok..

firetime
maltepe21
impos

maximus un şirinesine benden +999999999999999

- vercem ama inan erken yada yetersizsin demicem.Aynısını Cehennem Arkadasada sölemiştim.Sadece Oraya Tek Mod un yetcegi Görüşündeym..Yanlış Anlama Bunu Sölemek Bana Düşmez Ama oraya Mod olursan tabi son söz yönetimin.Diğer arkadaslara Haksızlık edilmiş Olur.Ody bilmiordu bu konunun açılcagıını o yüzden aday oldu olunmaz kaararı alındı.Cehennem de bilmiordu Oda aday oldu Olumsuz yanıt aldı.Benm Görüşüm BUnlr.Şimdiden Hakkında Hayırlısı ve Adaletlisi..

bırakmadınız ki balka yerlerede bişeyler yazayım neyse ben ---- veriyorum haksızlığa gelemem iyi forumlar...

impos kac oy vermeyı dusunuyosun . ayrıca yaptıgın cok tuhaf . neden 3 degısık ısımle gırıp benım konumu karıstırıyosun anlamıyorum. bu nıckın bılerek banlanmadı . umarım bıdaha yazmassın bı kac kere daha ------ oylarını verebılırsın sana ızın var :D:D

+ veya - veren tüm arkadaşlardan özür diliyorum adil bir oylama olduğunu düşünmüyorum sitede beni çekemeyen yada psikolojik sorunları olan biri mod olmamam için yada ortalığı karıştırmak için birçok üyelik alıp - oy veriyo ve tartışma ortamı yaratıyo bu yüzden ADAYLIĞIMI ÇEKİYORUM ve KONUNUN KAPATILMASINI İSTİYORUM.

şirine' Alıntı:
+ veya - veren tüm arkadaşlardan özür diliyorum adil bir oylama olduğunu düşünmüyorum sitede beni çekemeyen yada psikolojik sorunları olan biri mod olmamam için yada ortalığı karıştırmak için birçok üyelik alıp - oy veriyo ve tartışma ortamı yaratıyo bu yüzden ADAYLIĞIMI ÇEKİYORUM ve KONUNUN KAPATILMASINI İSTİYORUM.
kimseyi kafana takmamalısın bence
sen orayla gerçekten çok ilgilisin ve orada olman için çok önemli de bi neden var ;)
ben snn yerinde olsam o kişi her kimse onun inadına aday olurum ama bu snn kararın
saygılarımla..

şirine' Alıntı:

buraya adaylığını koyarken bunlara hazırlıklı olmalıydın

bence hak ediyorsun oraya mod olmayı

adaylığını çekmene üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri