Forum Oyunlarına A.mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dediğin gibi maximus ve senin gerçek hayatta olduğu gibi form oyunlarında da iyi
bir ikili olabileceğinizi düşünüyorum..!!
çok iyi anaştığınız için form üyelerine daha sağlıklı bir hizmet verebileceğinize inanıyorum..!!
[+++]

Bütün Herkes Forum oyunlara ADayalığınu koyuyor ne bölümmüş ama :D

Neyse bence şirine bu görevi hak ediyor...! + 1903 - 1923 ++++++++++++++

bana bir kız bulursan belki olabilir :) saka ya iyi olur bencede zaten buraya gerektiği kadar zaman ayırıyosun emek veriyosun neden olmasın ki olacaksa biri sen ol bence herzaman yanınızdayım

daha önce başka arkadaşa 1 mod yeterli demiştim - vermiştim aynısı geçerli.

ya arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin ama burada haksızlık yapılıyo ben takip ediyorum haksızlık gördüm dayanamadım buraya daha önce 2 (iki)tane arkadaşımız adylıgını koydu ve hemen hemen herkez o bölüme tek mod teter dedi bunu diyenler nerede veya neden fikirleri değişti bu ayrımçılıktır benim bildiğim HACKHELL COM DA kimseye ayrıcalık yapılmaz yöneticilerden rica ediyorum daha önce aday olan 2 arkadaşlarımızın konularına baksınlar herkez o bölüme tek mod yetiyo dedi bunu sizde biliyosunuz zaten ve daha aradan 1 hafta bile geçmeden değişen ne oldu böyle lütfen arkadaşlar herkez lafının arkasında dursun saygıdeğer yöneticilerimizdende tek ricam ayrımcalık yapılmasın bunlar tabi bunlar benim görüşüm karar yinede siz yöneticilerimizin ama yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim
bunda dolayı benden ---------------------------------------------------- sonuna kadarda -------------------------------

Bende Aynı ŞeyLeri Yazmaya GeLmiştim!!! Daha Önceki Arkadaş a İhtiyaç Yoq Denmişti!! Şirine Yengemiz Bencede Oraya Layık Biri Ama Burda Daha Önceden Başvuru Yapmış OLan ArkadaşLara İhtiyaç Yoq Denmesi Garipsenecek Bi Durum Bence -1907

gerek varsa neden olmasın

+

yukarıdakı msj lara bır acıklama yapma geregı duydum. ıhtıyac yok denmedı arkadaslar sadece erken oldugu solendı uye olan arkadasımız cehennem nıcklı uyemızdı ve bıraz bakarsanız forum oyunlarında sadece 1 konusu vardı. o yuzden kapatıldı konusu. odyyseus arkadasımıza gelınce o kendısı cektı adaylıgını. lutfen on yargılı davranmayalım. son soz yonetımın.

Ben daha önceki adaylık konularına yazlan mesajlara baktım tamamına yakınında söylenen ikinci mod'un gereksiz olduğu ve maximus'un oraya yettiği üzerine.Yalnız maximus daha erken demiş.Benden -

wildrain' Alıntı:
ya arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin ama burada haksızlık yapılıyo ben takip ediyorum haksızlık gördüm dayanamadım buraya daha önce 2 (iki)tane arkadaşımız adylıgını koydu ve hemen hemen herkez o bölüme tek mod teter dedi bunu diyenler nerede veya neden fikirleri değişti bu ayrımçılıktır benim bildiğim HACKHELL COM DA kimseye ayrıcalık yapılmaz yöneticilerden rica ediyorum daha önce aday olan 2 arkadaşlarımızın konularına baksınlar herkez o bölüme tek mod yetiyo dedi bunu sizde biliyosunuz zaten ve daha aradan 1 hafta bile geçmeden değişen ne oldu böyle lütfen arkadaşlar herkez lafının arkasında dursun saygıdeğer yöneticilerimizdende tek ricam ayrımcalık yapılmasın bunlar tabi bunlar benim görüşüm karar yinede siz yöneticilerimizin ama yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim
bunda dolayı benden ---------------------------------------------------- sonuna kadarda -------------------------------

inan sana katıLmamaq eLde değiL wede coooooooooooooq erqen.. :goz: -1

ben bile mod olmak icin konu actığmda 2500 e yaqın msjım vardı bana bile erqen demişlerdi =)

maximus' Alıntı:
yukarıdakı msj lara bır acıklama yapma geregı duydum. ıhtıyac yok denmedı arkadaslar sadece erken oldugu solendı uye olan arkadasımız cehennem nıcklı uyemızdı ve bıraz bakarsanız forum oyunlarında sadece 1 konusu vardı. o yuzden kapatıldı konusu. odyyseus arkadasımıza gelınce o kendısı cektı adaylıgını. lutfen on yargılı davranmayalım. son soz yonetımın.

bu açıklamadan sonra cevap yazma mecburiyeti duydum

şimidi daha önceki adaylara tek mod yeten diyenleri yazacam

-=C4ŠĦ=- :erken + oranın şimdilik başka 1 mod'a ihtiyacı yok görüşündeyim-1

Łîøŋкïŋg : Daha önce bu konu hakkında açıklama yapılmıştı sanırım forum oyunlarına bir a.mod gereksiz denilmişti halada öyle bence gereksiz....üzgünüm ---1905

react0r :Forum oyunlarının moderatore ihtiyacı yok bence (:)

Gєηco :keşke farklı bi bölüm seçseydinde desteq olabilseydim.. malesef forum oyunlarına teq mod yetior

LỜяק K€ñAñ :bencede şimdilik ihtiyaç yok...maximus tekbaşına yürütebileceğini düşünüyorum...
ama maximus isterse başka tabi..!!

Harpy_Queen :¢єнєηηєм - vercem ama inan erken yada yetersizsin demicem.react0run dedigi gibi sadece oraya tek mod yettigi için.ok. ii forumlar

fare_07 :maximus abi fazlasıyla üstesinden geliyo bence -1

elmomaclroy :maxi o bolume yetio da artıo bile

react0r : Maximus'un o bölüme yeterli oldugunu düşünüyorum,
Herşekil -1903

CHI€F :valla çok kayda değer bir kural olmadıı için o bölümde kuralları uygulamak için ikinci bi mod a ihtiyaç olduunu düsünmüorum msj sınırlaması kuralıda kalkmıs o yüzden
cenırıl maximus yeterli die düsünüorum o bölümde açtıın konuda yok yani sadece o bölümde msj atmak yeterli değil die düsünüorum o yüzden

eksi 1

bunları benmi yanlış anlıyorum yazanların çogu oraya tek mod yetiyo diyo işte ispatı şimdi ben merak ediyorum maximus bu yalan yanlış açıklamasının amacı ne bence bu yalan yanlış açıklamanın tek amacı yönetimi yanıltmak ama yönetim neyin ne oldugunu çok iyi biliyo bence şaşırtma yapmayalım

maximus' Alıntı:

bütün arkadaşların aklı önceden yapılmış olan 2adaylık başvurusundaydı..arkadaşların düşünceleri ; öncekiler olmadı neden şimdi kabul edilsin ki şeklindeydi..açıkçası benimde öleydi...

abicim bu açıklamayı daha önceden yapsaydın hiç bi sorun çıkmazdı diye düşünüyorum...bu durumda bize ''inşallah adaylığın kabul edilir ablacım'' demek düşer....

+1.........................
.........

wildrain' Alıntı:

Łîøŋкïŋg : Daha önce bu konu hakkında açıklama yapılmıştı sanırım forum oyunlarına bir a.mod gereksiz denilmişti halada öyle bence gereksiz....üzgünüm ---1905

Gєηco :keşke farklı bi bölüm seçseydinde desteq olabilseydim.. malesef forum oyunlarına teq mod yetior

LỜяק K€ñAñ :bencede şimdilik ihtiyaç yok...maximus tekbaşına yürütebileceğini düşünüyorum...

Harpy_Queen :¢єнєηηєм - vercem ama inan erken yada yetersizsin demicem.react0run dedigi gibi sadece oraya tek mod yettigi için.ok. ii forumlar

Herşekil -1903

CHI€F :valla çok kayda değer bir kural olmadıı için o bölümde kuralları uygulamak için ikinci bi mod a ihtiyaç olduunu düsünmüorum msj sınırlaması kuralıda kalkmıs o yüzden
cenırıl maximus yeterli die düsünüorum o bölümde açtıın konuda yok yani sadece o bölümde msj atmak yeterli değil die düsünüorum o yüzden

eksi 1

bunları benmi yanlış anlıyorum yazanların çogu oraya tek mod yetiyo diyo işte ispatı şimdi ben merak ediyorum maximus bu yalan yanlış açıklamasının amacı ne bence bu yalan yanlış açıklamanın tek amacı yönetimi yanıltmak ama yönetim neyin ne oldugunu çok iyi biliyo bence şaşırtma yapmayalım

Alıntı:
wildrain´isimli üyeden Alıntı
εگмεя
тαтℓı ¢α∂ı

inan sana katıLmamaq eLde değiL wede coooooooooooooq erqen.. -1

ben bile mod olmak icin konu actığmda 2500 e yaqın msjım vardı bana bile erqen demişlerdi =)

--------------------------------------------------------------------------------

BAŞKA SÖZE GEREK YOOOOOOOK AYNEN KATILIYORUM WİLDRAİNLE ESMER ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORLAR HAKLIYA HAKLI SON SÖZ YÖNETİMİN ---------------------9999999999999

wildrain' Alıntı:

Herşekil -1903

eksi 1

wildrain' Alıntı:
ya arkadaşlar yazılan bütün yorumları okudum.anladığım kadarıyla %90 o bölüme tek mod yetiyor haklısınız ama olaya bide şu açıdan yaklaşırsak tabiki bu benim görüşüm son kararı verecekler tabiki yönetim ama bi de şu açıdan bakalım tek mod 24 saat her an her dakika pc nin başında olamaz o da bi insan sonuçta bi işi çıkabilir bi yere gidebilir bu yüz den sürekli bilgisayarın başında olamaz 2, mod da seçilirse birbirleriyle dayanışma içinde olurlar ve birbirlerine yardımcı olurlar bence. bu sebepten dolayı bence forumun her bölümünde en az 2 mod olmalı karar sizin....+2006

wildrain bu acıklama senın acıklaman. ben baskalarından alıntı yapmıyorum ozellıkle senın acıklamanı buraya yazıyorumkı kendınle ne kadar celıskı ıcerısınde oldugunu gormen acından buyuk delıl olacaktır. bırde sunu goz onunde bulundur. benım daha oncekı arkadaslara yaptıgım acıklamaları neden buraya yazmadın. ben bır mod yetıyo falanda yazmadım. odyyseus arkadasımıza + verdım cehennem arkadasımıza ıse henuz erken dedım. ama sen sımdı bole acıklmalar yaparsan ben bunda kasıt gorurum. bunu eskı uyelerımızden bırısı yapsaydı belkı bu kadar dusunmezdım. asagıdakı tabloyu goz onunde bulundurmalarını rıca edıyorum arkadaslardan.

wildrain -------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 52
36 Mesajına 55 Kere Teşekkür Edildi

o bolumun modu benım ve oranın bır mda daha ıhtıyacı oldugu gorusundeyım şirine yada bı baskası olması kesınlıkle ve kesınlıkle onemlı deıl. bız sırıne ıle bırlıkte daha ıyı olacagımızı dusunduk ve bilgilarinize sunduk. tabıkı olumlu yada olumsuz oylar gelecektır. bu herkesın adaylıgında oldu ve olacaktırda. umarım bu acıklamamı dıkkate alırsınız. sımdıden +veya- oy veren herkese tesekkurlerımı sunuyorum. ii forumlar

maximus' Alıntı:
wildrain bu acıklama senın acıklaman. ben baskalarından alıntı yapmıyorum ozellıkle senın acıklamanı buraya yazıyorumkı kendınle ne kadar celıskı ıcerısınde oldugunu gormen acından buyuk delıl olacaktır. bırde sunu goz onunde bulundur. benım daha oncekı arkadaslara yaptıgım acıklamaları neden buraya yazmadın. ben bır mod yetıyo falanda yazmadım. odyyseus arkadasımıza + verdım cehennem arkadasımıza ıse henuz erken dedım. ama sen sımdı bole acıklmalar yaparsan ben bunda kasıt gorurum. bunu eskı uyelerımızden bırısı yapsaydı belkı bu kadar dusunmezdım. asagıdakı tabloyu goz onunde bulundurmalarını rıca edıyorum arkadaslardan.

wildrain -------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 52
36 Mesajına 55 Kere Teşekkür Edildi

o bolumun modu benım ve oranın bır mda daha ıhtıyacı oldugu gorusundeyım şirine yada bı baskası olması kesınlıkle ve kesınlıkle onemlı deıl. bız sırıne ıle bırlıkte daha ıyı olacagımızı dusunduk ve bilgilarinize sunduk. tabıkı olumlu yada olumsuz oylar gelecektır. bu herkesın adaylıgında oldu ve olacaktırda. umarım bu acıklamamı dıkkate alırsınız. sımdıden +veya- oy veren herkese tesekkurlerımı sunuyorum. ii forumlar

sen neden üstüne alınıyosun sen mi modluğa adaysın ben sana bişey demedimki

ben diğer arkadaşların
diğer oylamalarda - oy verenler tek mod yeter diyenleri yazdım çelişki falan yok ben onların yazdıklarını hatırlatdım msjın içeriğini iyi okursan anlarsın.hem sen neden heyecenalanıyorsun

bak kardeşim yönetim neyin ne olduğunu çok iyi biliyodur sen istediğin kadar çabala son söz yine yönetimin

ayrıca bu da şirinenin üyelik tarihi ....

şirine
Maximus'un Şirinesi

wildrain Şirine benım nısanlım ve tabıkı onu koruyacagım. sen dıyosunkı eksı oy verenlerı tek mod yeter dıyenlerı yazdım. pekı oranın modu benım benım dusuncelerımı neden yazmadın anlamadım. lutfen konusmalarına bıraz daha dusunerek yap. sıırınenın uyelık tarıhını vermıssın. msj sayılarını falan vermemıssın ama sende haklısın versen ne kdar calsıtıgı ortaya cıkacaktı !!!!! ne guzel yapmıssın. bak demkkı 4 ay gıbı bır zamanda foruma katkıda bulunmus. en azından uyelık tarıhı 2005 olumta msj sayısı 53 deıl. tartısmalara gırmek ıstemıyorum arkadsım. ii forumlar dılıyorum. tabıkı son soz yonetımın. acıklamanı yapmıssın bende sana karsı bır acıklama yapmısım. lutfen konuyu kırletmeyelım.

Forum oyunlarının konsepti herkese basit gibi görünüyor ancak inanın en cok sorun oyun bölümünde çıkıyor.Orada 100lerce oyun var ve hemen hergün aynı yada benzeri konular açılmaya dewam ediyor.Bu durumda ben hala oraya ikinci bir mod. ihtiyacı olduğunu savunma durumundayım.Daha önemlisi ben adaylığımı bazı arkadaşların kişisel sorunlarını emeğin ve azminde üstünde tuttuklarını gördüğüm için çektim.Ama adayda olsaydım Şirinenin adaylığı sözkonusu olunca yine adaylığımı çekerdim çünki ben emeği ve daha önceki olumu çalışmaları kişisel problemlerin herzaman üstünde tutarım!!! O adaylardan biri bendim bilginiz üzere ve ben şuandada bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ve oyumu + yönde kullanıyorum. Herkese teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri