Forum Oyunlarına A.mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maximus' Alıntı:
wildrain Şirine benım nısanlım ve tabıkı onu koruyacagım. sen dıyosunkı eksı oy verenlerı tek mod yeter dıyenlerı yazdım. pekı oranın modu benım benım dusuncelerımı neden yazmadın anlamadım. lutfen konusmalarına bıraz daha dusunerek yap. sıırınenın uyelık tarıhını vermıssın. msj sayılarını falan vermemıssın ama sende haklısın versen ne kdar calsıtıgı ortaya cıkacaktı !!!!! ne guzel yapmıssın. bak demkkı 4 ay gıbı bır zamanda foruma katkıda bulunmus. en azından uyelık tarıhı 2005 olumta msj sayısı 53 deıl. tartısmalara gırmek ıstemıyorum arkadsım. ii forumlar dılıyorum. tabıkı son soz yonetımın. acıklamanı yapmıssın bende sana karsı bır acıklama yapmısım. lutfen konuyu kırletmeyelım.

Diyosun

1:Şirinenin senin nişanlın olması ona torpil yapmanı veya ona ayrıcalık yapmanı gerektirmez
2:Tansu Çiller başbakanlığa adylığını koyduğu zaman ona muhalefet yapanlara karşı kocası çıkıpta onu kollamadı:)
3:Sen dedinki ıhtıyac yok denmedı erken oldugu solendı dedin bende bunun doğru olmadığını göstermek için tek mod yeterli diyen arkadaşlarımızın mesajlarını yazdım
4:Bak demişsinki 4 ay gıbı bır zamanda foruma katkıda bulunmus. en azından uyelık tarıhı 2005 olumta msj sayısı 53 deıl. demişsin iyide oraya ben modluk adaylığımı koymadımki
5:Ayrıca bak esmer bile modluk adaylığını koyduğu zaman mod olmak icin konu actığında 2500 e yakın msjı varmış ona bile erken demişler.yani onun için şirine için modluk çok erken arkadaşım

bu bölümde hersey eskisi gibi..herzamanki gibi gereksiz tartismalar..
sirine o bölümde cok fazla takilan bi arkadas ama yetersiz oldugunu düsünüyorum ve zaman diyorum -1

wildrain düşünceni yazıp kenara çekilsen nasıl olur ?
forum oyunlar bölümüne bir mod gerekli oldugunu düşünmüyorum, ayrıca şu an için yetersiz oldugunu düşünüyorum

her forum oyunları mod adaylığında benzer kavgalar çıkıyo nedense
herkes sadece oyunu verse vede gerekli görürse kısa bi nedenini yazsa daha iyi olur tabiki
mod adaylığı başvuru konusuna birden fazla mesaj yazmak yasak olmalı aslında

tek modun yeterli olacağını düşünüyorum -1

burda milletin msj sayısını konuşmanız sacma
msj sayısına göre iş yapılmaz burda.500-600-1000 msj olupta herkesden cok cok daha faydalı arkadaşlarda bilirim ben =)
şuan icin cok cok ihtiyac olmadığın düşünüorum bu yüzden -1 ama şirinede asistan modluk icin başwurmuş egerki ihtiyac duyulucak bi duruma gelirse forum oyunları oyum hemen +1 e döner

Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke bu hırs bu intikam ...

bölüme bir mod daha gerekli olduğunu düşünmüyorum ayrıca şirine senin için henüz erken

şimdilik -1 diyelim

i127523_tmkonular351irine.jpg

i127524_forumoyunlar305351irine.jpg

bana göre çok yetersiz bi profil

"...Allah insanlar arasında hüküm verdiğiniz zaman, adaletle hükmetmenizi emreder." (en-Nisâ, 4/58) İlâhî emrin hikmeti gayet açıktır.

"Ey iman edenler, Allah için şahitlik eden kimseler olunuz. Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin sizi adaletten saptırmasın. Adil davranın, takvaya* yakışan budur. Allah'tan korkun, Allah yaptıklarınızdan haberdardır." (el-Mâide, 5/8).

İslâm'ın emrettiği adalet doğrultusunda kâinatın düzeninin ayakta durması tabiî bir hadisedir. Adalet mülk'ün temelidir. Adaletin olmadığı yerde zulüm hâkimdir. Allah ve onun koyduğu bütün hükümler zulmün her çeşidinden uzaktır. Allah'ın emirlerinin uygulandığı bir ortamda hiçbir kimseye zerre kadar zulüm yapılmaz. (bk. en-Nisa, 4/40). Bu Kur'an-ı Kerim'de sık sık tekrarlanan ayetlerle dile getirilmektedir:

"Allah, adaleti ve ihsanı* emreder. " (en-Nahl, 16/90).

"Allah size emanetleri* ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman, adaletle hükmetmenizi emreder." (en-Nisa, 4/58).

"Hükmettiğin zaman onlar arasında adaletle hükmet. Şüphesiz Allah adil davrananları sever." (el-Mâide, 5/42; ayrıca bk. el-Hucurât, 49/9).

Hz. Peygamber (s.a.s.) de adalet ve adaletle hükmedenler hakkında birçok hadîs buyurmuşlardır:

"Hükmünde, yönetimi ve velâyeti altındakiler hakkında adîl davrananlar, Allah katında nurdan minberler üzerinde olacaklardır." (Müslim, İmâre, 18).

"Adil devlet başkanı ve idareciler mahşer yerinde Allah'ın yüce lûtfuna ve himâyesine mazhar olacakların öncüleridir." (Buhârî, Edep, 36).

Şamil İA

bir ek daha
Ey insanlar! Sizden evvel yaşamış toplumların neden dolayı yollarını şaşırıp saptıklarını biliyor musunuz? Asilzadeleri bir hırsızlık, haksızlık, yaptığı zaman onu affeder, zayıf ve kimsesizleri bir suç işler, bir şey çalarlarsa onları cezalandırırlardı. Allah (c.c.)’a yemin ederim ki, böylesine kötü bir hırsızlığı, suçu, Mahzum kabilesine mensup Fatıma değil, kendi kızım Fatıma yapmış olsaydı, kesinlikle onun elini de keserdim. (Müslim, Hudud/2)
tüm yöneticilerimize küçük bir hatırlatmadır :goz:

son olarak henüz yetersizsin şirine -1

εگмεя' Alıntı:
inan sana katıLmamaq eLde değiL wede coooooooooooooq erqen.. :goz: -1

ben bile mod olmak icin konu actığmda 2500 e yaqın msjım vardı bana bile erqen demişlerdi =)

esmere bu söylenmişse crazyboy_9999 arkadaşımızın yukarıdaki verdiği tablo harbiden yetersiz kalır ve ayrıca daha önce oraya tek mod yeterli denilmişti
hem tek mod yeterli denildiği için ------------ hemde diğer arkadaşlarımızında dediği gibi çok yetersiz onun içinde --------------- diyorum

Sıteye daha gırmıcektım ama oy vermek ıcın gırdım.

Isterse 2 Konusu olsun Yonetım ıstedıkten sonra mod olur :]

Benım fıkrıme gelınce yasarla sirin beraberler gercek hayatta oldugu gıbı,burdada olabılır.

Oraya baskası yakısmaz +1903

Edit:Yorum yazan arkadaslar,GECMISINIZI NE KADAR CABUK UNUTMUSSUNUZ,HERKES GELDIGI YERI BILSIN.

RomeoMAD' Alıntı:
Sıteye daha gırmıcektım ama oy vermek ıcın gırdım.

Isterse 2 Konusu olsun Yonetım ıstedıkten sonra mod olur :]

Benım fıkrıme gelınce yasarla sirin beraberler gercek hayatta oldugu gıbı,burdada olabılır.

Oraya baskası yakısmaz +1903

Edit:Yorum yazan arkadaslar,GECMISINIZI NE KADAR CABUK UNUTMUSSUNUZ,HERKES GELDIGI YERI BILSIN.

Hiç kimseyi tekrar burada görmekten bu kadar mutlu olacağımı sanmıyorum :D:D:D

Ben konuyu görür görmez ------ diyorum çünkü hepsini okdum bundan önceki arkadşlara mod gereksiz denilmişti lütfen sanal ortama sevgili meselesini karıştımayalım... burada önemli olan uyum değil burada önemli olan tek şey online olup bölümün sorunsuz gelişmesini sağlamaktır. kusura bakmayın ama diğer üyelere haksızlık yapılıyor onmilyonkere ----------------

wildrain' Alıntı:
ya arkadaşlar kimse darılmasın gücenmesin ama burada haksızlık yapılıyo ben takip ediyorum haksızlık gördüm dayanamadım buraya daha önce 2 (iki)tane arkadaşımız adylıgını koydu ve hemen hemen herkez o bölüme tek mod teter dedi bunu diyenler nerede veya neden fikirleri değişti bu ayrımçılıktır benim bildiğim HACKHELL COM DA kimseye ayrıcalık yapılmaz yöneticilerden rica ediyorum daha önce aday olan 2 arkadaşlarımızın konularına baksınlar herkez o bölüme tek mod yetiyo dedi bunu sizde biliyosunuz zaten ve daha aradan 1 hafta bile geçmeden değişen ne oldu böyle lütfen arkadaşlar herkez lafının arkasında dursun saygıdeğer yöneticilerimizdende tek ricam ayrımcalık yapılmasın bunlar tabi bunlar benim görüşüm karar yinede siz yöneticilerimizin ama yazdıklarımı dikkate alırsanız sevinirim
bunda dolayı benden ---------------------------------------------------- sonuna kadarda -------------------------------
Sizin gönlünüzde bu arkdaşımı doğru kabul ettiğinizi biliyorum bende aynen bu arkdaşın dediklerine katılıyorum. eğer burada biri mod olacaksa ihtiyaç varsa yönetim 3 aday arasında yeni bir konu açmalıdır o zaman hakeden ortaya çıkar aşağıda cehennem adlı arkadaşımızın adaylığında başka bir arkadaş + almıştı bende burada cehenneme sonuna kadar ++++++ diyorum .. inş. hakenden mod olur....

Bendende ++ umarım olursun şirine

arkadaşlar lütfen bu benim konum saçma sapan tartışma sona ersin lütfen ben hakkım olanı yapıyorum adaylığımı koydum kimse +vermek zorunda değil herkesin kararına saygılıyım.bişey söylemek isteyip de korkan ve söylemek için yeni üyelik alan arkadaşlar yaptığınız çok komik( impos sana diyorum)
burdan şunuda belirteyim ben forum oyunlarıyla ilgileniyorum ve oraya takılan birçok üye bana +vermiş herkese teşekkür ediyorum.lütfen oy kullanacak kişiler + veya - oy versinler kalp kırmaya hiç gerek yok.

hep destek tam destek +1967 hayırlısı olması dileklerimle

konu dışına lütfen çıkmayın herkes sakince oyunu kullansın lütfen

Bence biraz erken olarak düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri