maximus' Alıntı:wildrain Şirine benım nısanlım ve tabıkı onu koruyacagım. sen dıyosunkı eksı oy verenlerı tek mod yeter dıyenlerı yazdım. pekı oranın modu benım benım dusuncelerımı neden yazmadın anlamadım. lutfen konusmalarına bıraz daha dusunerek yap. sıırınenın uyelık tarıhını vermıssın. msj sayılarını falan vermemıssın ama sende haklısın versen ne kdar calsıtıgı ortaya cıkacaktı !!!!! ne guzel yapmıssın. bak demkkı 4 ay gıbı bır zamanda foruma katkıda bulunmus. en azından uyelık tarıhı 2005 olumta msj sayısı 53 deıl. tartısmalara gırmek ıstemıyorum arkadsım. ii forumlar dılıyorum. tabıkı son soz yonetımın. acıklamanı yapmıssın bende sana karsı bır acıklama yapmısım. lutfen konuyu kırletmeyelım.
Diyosun
1:Şirinenin senin nişanlın olması ona torpil yapmanı veya ona ayrıcalık yapmanı gerektirmez
2:Tansu Çiller başbakanlığa adylığını koyduğu zaman ona muhalefet yapanlara karşı kocası çıkıpta onu kollamadı
3:Sen dedinki ıhtıyac yok denmedı erken oldugu solendı dedin bende bunun doğru olmadığını göstermek için tek mod yeterli diyen arkadaşlarımızın mesajlarını yazdım
4:Bak demişsinki 4 ay gıbı bır zamanda foruma katkıda bulunmus. en azından uyelık tarıhı 2005 olumta msj sayısı 53 deıl. demişsin iyide oraya ben modluk adaylığımı koymadımki
5:Ayrıca bak esmer bile modluk adaylığını koyduğu zaman mod olmak icin konu actığında 2500 e yakın msjı varmış ona bile erken demişler.yani onun için şirine için modluk çok erken arkadaşım