Forum Oyunlarına A.mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sirine

New member
Reaction score
0
arkadaslar forum oyunlarına a.mod adaylıgımı koyuyorum. Olumlu yada olumsuz goruslerınizi bekliyorum. Şuanda oranın mod u Maximus ve onunla bırlıkte orayı daha iyi yönetecegimızi düsünüyorum. Gercek hayatta oldugu gibi forum oyunlarındada mükemmel bir ikili olusturacagımızı sanıyorum. yorum yapan herkese simdiden teşekkurlerimi sunuyorum.

her zaman ve her yerde yanındayım bıtanem. suanda gercekten bana bır yardımcı lazım ve bu sen olursan buyuk onur duyarım.

+1907

mükemmel ikili olursunuz +

şirinecim sonuna kadar destekliyorum....tabi ki +++++...maximus la gerçek hayatta mükemmel bi ikilisiniz...bunu foruma da yansıtacağınıza inanıyorum...

Allah nazardan saklasın süper bir çiftsiniz ve yaşamdaki başarınızın bölümdede olumlu olacağını düşünüyorum ve bundan %100 eminim kesinlikle +++++1905

Maximus + Şirine Çok Uyumlu Bir İkilisiniz İhtiyaç Varsa Yönetim Uygun Görürse Olmanı İsterim... ;]

+ 111111

aşıqlara saygımızz sonsuzz +++++1 $irin€..ama birbirinize kızarsanız yön€tim€ yansıtmayınn saqınn :p $aqa bi yana Allah bozmasın kard€$h :)

kusura bakma fazla oy weremicem:p
+188371207120712407142
walla bundan fazla weremiom:p:D:D
zaten oraya gördüğüm iki aday wardı biri sen biride ody abi
hayırlısı ablacım:)

Şirine ordayken benim aday olmam ayıp olur :) Benden daha cok emeği olan ve foruma katkılarını hepimizin bildiği bir isim,ben mod bile olsaydım sewe sewe ayrılırdım yengem için...Tekrardan +1

o kadar kişi + vermiş demekki bi bildikleri war +

+1...........

Darısı Başıma:]

benden +1 hayırlı olsun dıyelım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri