Fenerbahçe Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

Gereği yapıLdı. . .

Gereği YapıLdı. . .

Burada ben aLay göremedim Lucky. .
YanLıs Link 'mi koydun acaba!

MozoLe Miяach;4489066' Alıntı:
Çakma ßreziLya MiLLi Takımı..Forumdan ßiri Gitse ßende ßreziLyaLıyım Dese Anında Onuda aLıcakLar.. Way Anasına Ya.. :hhmanD

http://www.hackhell.com/fenerbahce/599198-8-brezilyali-2.html

Biz Beşiktaş bölümünde 3. sınıf oyuncuları transfer ediyorsunuz deyince olay oluyor.Cezasından ders almayan arkadaş icraatlarına devam ederken şikayet başlığında 2li tartışmaya girmekten de çekinmiyo..

BaşLık değiştiriLdi gereği yapıLdı. . .

BaşLık değiştiriLdi gereği yapıLdı. . .

NasıL Geregi YapıLdı Hüseyin ?? Konu iLe aLakasız Şahsıma AtıLan MesajLarın Hepsi Duruyor Orada ?? Sırf Kendı Takımın Dıye Kendı TakımdaşLarını Korumak Icın ßu Kadar AyrımcıLık Yapma..!!

O ßaşLıktaki Yazı Aynen Dogruydu Gazetede Yazan iLe Deqiştirdin EywaLLah Dedim,Ama O PostLarı SiLmiyorsun Geregi YapıLdı Diyorsun.. ßırak Allah Aşkına Ya ßırak...

MozoLe Miяach;4502902' Alıntı:
NasıL Geregi YapıLdı Hüseyin ?? Konu iLe aLakasız Şahsıma AtıLan MesajLarın Hepsi Duruyor Orada ?? Sırf Kendı Takımın Dıye Kendı TakımdaşLarını Korumak Icın ßu Kadar AyrımcıLık Yapma..!!

O ßaşLıktaki Yazı Aynen Dogruydu Gazetede Yazan iLe Deqiştirdin EywaLLah Dedim,Ama O PostLarı SiLmiyorsun Geregi YapıLdı Diyorsun.. ßırak Allah Aşkına Ya ßırak...

Adam Şikayet etti gereğini yaptım .
Şikayet etmeden isyan ediyorsun.Bir daha inceLim gerekenLeri siLerim :goz:ü
Ne zaman neden rahatsız oLdunuzu beLirttinizde gereğini yapmadık. . .

Geri