Fenerbahçe Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

yine aynı şahsın http://www.hackhell.com/spor-genel/...lgili-tum-sikayet-ve-oneri-basliginiz-21.html linkindeki sözleri

o göte gelen geçen koymuş iyi bilio forum işlerini kardaş :durdurun

anakinrick senin zoruna giden ne koduğum oğlu dediğim biri

Fringe hamamda sikim seni aq kese yaparsın sonra

şahsıma ağır hakaret var lütfen gerekn bir an önce yapılırsa ban yemek istemiyorum bende
bu da link http://www.hackhell.com/forum-oyunlari/113630-bir-ustteki-uye-nasil-biri-5690.html

SmodLara biLdirdim dai ama
suan onLine deiLLer!!
En kısa zamanda sınırsız banLanıckLar!!

sayın modlardan ricam artık bu işin suyu çıktı daha da yorum olmaya başlarsa kimse kalmıcak küfürden rica etsem özel olarak bu konuyla ilgilenilse artık önüne gelen topuz konusu açıyor...bizde fenerliyiz beşiktaşın transferlerine laf atıyormuyuz? illa bu forumda yorum yaparken küfürmü etmek lazım ...Takımlarımız hakkında..

Kanka Tmm HaLLediLecek...

Bu Arada Her Düşüncenizi Buradan DeğiL, PmLe Veya Msn Den De BiLdirebiLirsiniz...

Tanımadığımız İnsanLar DeğiLsiniz =)

Kanka Tmm HaLLediLecek...

Bu Arada Her Düşüncenizi Buradan DeğiL, PmLe Veya Msn Den De BiLdirebiLirsiniz...

Tanımadığımız İnsanLar DeğiLsiniz =)

hayır kanka amacım patırtı gürültü değil yanlış anlama adamlar 100 tane topuz konusu açtı ve ben kim olduğunu çok iyi biliyorum özel olarak konuyla ilgilenilirse sevinirim yoksa bizde seviyemizi bozucaz ban man demicez...ne bu ya 1 ay olcak topuz topuz kafamızın içine ettiler illa küfür mü edelim...seviyemizimi bozalım ...?

hayır kanka amacım patırtı gürültü değil yanlış anlama adamlar 100 tane topuz konusu açtı ve ben kim olduğunu çok iyi biliyorum özel olarak konuyla ilgilenilirse sevinirim yoksa bizde seviyemizi bozucaz ban man demicez...ne bu ya 1 ay olcak topuz topuz kafamızın içine ettiler illa küfür mü edelim...seviyemizimi bozalım ...?

Zaten En Son KonuLarın Hepsini Çöpe Atacam O OLacak, Herkes Rahat Edecek...

Konuda Gerekeni Yazdım Eğer Devamı GeLirse Gereken YapıLır...

ŞimdiLik Konu Açık KaLsın...

Sıradaki...

Gereği yapıLdı dai. . .

Geri