Fenerbahçe 4-1 Galatasaray [TSL 10.Hafta] [Tek BaşLık]

ADAMI CARPAR FENER :durdurun:durdurun

Sonuç 4-1 Fenerbahçe yendi..

En Büyük Cimbom :hhmanD

Ne Adamsınız Anlamak Mümkün Değil...Ezile Ezile Yeniliyolar,Öfkelerini Forumdaki FENER'lileri Sinir Etmeye Çalışarak Gideriyolar..Ne Diyelim Kolay Gelsin...Bu Arada Bitirmeden Ekleyeyim 4 Gol de Kapak Olsun ..:hhmanD

Fenerbahçeli kardeşlerimi tebrik ederim. Gslilere geçmiş olsun diyorum artık bidahaki maça :D

ben tura cıkıyorum gelırım devam ederız kaldıgımız yerden:biggrin

Ne Adamsınız Anlamak Mümkün Değil...Ezile Ezile Yeniliyolar,Öfkelerini Forumdaki FENER'lileri Sinir Etmeye Çalışarak Gideriyolar..Ne Diyelim Kolay Gelsin...Bu Arada Bitirmeden Ekleyeyim 4 Gol de Kapak Olsun ..:hhmanD
Amacım fenerlileri sinir etmek değil. Tam aksine ortamı yumuşatmak. ;)

yavrum kapak olsun buda sana :goz: msnden laf atmak kolay :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
Sen atlama la ordan okan :hhmanD

hanı var yha bı zmanların hıt nıcklerınden cococola gıbısın yavrum 4 kapak getırsem verır mısın hah işte 4 kapağı getırdık beklıyoruz:victory:victory:melek:melek:melek:clap:clap

hanı var yha bı zmanların hıt nıcklerınden cococola gıbısın yavrum 4 kapak getırsem verır mısın hah işte 4 kapağı getırdık beklıyoruz:victory:victory:melek:melek:melek:clap:clap
Aç ağzını geliyoruz :hhmanD

Not:Adam bana laf atıyor. Altında kalacak değilim : )

yendin de ne oldu fener....
git kendini avrupada ıspatla....
adamlar neyin ne oluğunu biliyo..
pc oyunlarında bile g.s nin gücü ve kalitesi f.b den fazla...

Muhahahahahahahaha :durdurun Fazla PES'e Sagliga Zararli Tufan Kardes

Geri