FB 1-2 Twente [Avr. Ligi 1.Maçı - Tek BaşLık]

Gerçekten sabah arkiden duyunca sasakaldım. En az beraberlikle biter diyordum ama yenilmiş. Şimdiden umudu kesmeyın derim ben. Daha önünüzde çok maç var. Fenerden ölesiye nefret etsemde Avrupa da benim için milli takımdan farksızdır.

Kazım benciLLikLeri artık can sıkmaya başLadı. . .
TSL 'de son maç ta benciLLik konusunda uyarıLmıştı ama haLa dewam ediyor. . .

Artık kesiLmeLi Yerine Mehmet Topuz oynamaLı. . .

VoLkan'a da yaptığı hatayı yakıştıramadım!
Maçın hakkı bu değiLdi. ..

Ama sorun sadece LiderLik riske girdi.Gruptan her türLü çıkarız. . .

Kazım artık kulübeye cekiLmeLi!!!!
ÖZER'e şans veriLmeLi. . .

kazımı da çeksen özere de şans versen fenerbahçenin avrupa kabusu bitmez

hele hele daum ile asla bitmez

daum şu colin kazımda ne aradı ne buldu cok merak edıyorum devıdde aynı b..k sag kanat felc oldu özer bari oraya otursa topuz emreyle cok ıs yapar on lıberosuz oynarsak ama daumda bu kafa nerde ınsallah benı yanıltır...

Semih Güiza

Emre Özer M.Topuz

Cristian

Santos BiLica Lugano G.GönüL

VoLkan

Birgün şu iLk 11 iLe çıkaLım ya. . .

hell bizmi yönetsek nabsak hackhell adına su fenerı kımsenın bı alt yıce yok kım gelse her sene alt kategoriye gidioz...aragonesle böle olduk ondan once zıco sımdıde daum

hell bizmi yönetsek nabsak hackhell adına su fenerı kımsenın bı alt yıce yok kım gelse her sene alt kategoriye gidioz...aragonesle böle olduk ondan once zıco sımdıde daum

Ya dai avrupa maçLarını anLıyorum da Fener bahce TSL de niye çift ön Libero tek forvet oynar. . .

Sırf bu yüzden gitsin istiyorum ya!

Yeter artık ya. . .

YıLLardır aynı taktik sıkıLdım ya =)

Şu guizaya o kadar para verdilerde yönetim satmadıya ne diyeyim ben
adam 1 maçta var 5 maçta yok artı semihinde önünü kesiyor
kazım efendi ayrı dert

daı daha yenımı anlıosun guızanın ne oldugunu 2 ci kezman vakası olucak yakındır...

daı daha yenımı anlıosun guızanın ne oldugunu 2 ci kezman vakası olucak yakındır...

onun neyini yeni anlayım
biz görüyoruzda aziz başkan görmüyormu
12 milyon euro verdiler niye satmadı ben onu anlamadım dedim
buna seneye 5 milyonda vermezler, külli zarar edeceğiz artı bir faydasıda yok

Bu takımın iLk 11'inde Kazım iLe Güiza'nın oynaması Bu takıma hakarettir. . .

Bu kadar karaktersiz top oynanmaz.İnsanda birazcık HIRS istek oLur ya!

CarLos zaten tam saçmaLamaya başLadı her pası hataLı. . .

Bence soL bekte santos oynamaLı açığa Özer yada Mehmet konabiLir. . .

yaw arkadaslar size bişe sölimmi roberto carlosu ve guizayı aldık die sevinionuzda adamlar pörsümüş artk yaş başı almış geçio adamlar onun için geldi yoksa yaşı olcaktı 25 bak bakalm geliomuydu ikiside

yaw arkadaslar size bişe sölimmi roberto carlosu ve guizayı aldık die sevinionuzda adamlar pörsümüş artk yaş başı almış geçio adamlar onun için geldi yoksa yaşı olcaktı 25 bak bakalm geliomuydu ikiside

bız neyı konusuyoz yukarısını okurmusun dostum :D tobe tobe :D bızde adamları ovmuyoruz heralde

2günlügüne yurt dışına(panathinakosa) cıktık evdeki kanaryayı vurmuşlar :D

Geri