FB 1-2 Twente [Avr. Ligi 1.Maçı - Tek BaşLık]

Fenerin grupta işi zor herkese geçmiş olsun arkadaşlar....

Twente hiçte kolay lokma değildi ama bizimkiler heralde önemsemediler sonuçta kaybettiler bu oyuna bu skor normal..

ben bu takıma diyecek şey bulamıyorum tamamen takımsal bır hata oldu bu defans ne zaman adam olur onu kestıremıyorum önder varken gol yenmıyor bılıca lugano varken gol ustune gol yıyorlar acılen defansda bısıler yapması gerek daumun

RakipLeri Küçümsemeyeceksin Arkadaş.
Fener Bu Hatayı Yaptı ve İşte KaçınıLmaz Son.

Fener zanci sever... :D Bu senede n'kofu sevdi feneri... :D

twenteye helal olsun adamlar istiflerini hiç bozmadılar tebrık etmek lazım ... haddinden büyük oynamıcaksın küçümsersen böle olur bu maç tamamen daumun hatası ne santos vardı maçta ne kazım ne guiza ...sıfırdılar ..

valla fener kadıköyde twenteye öne geçtiği maçta maç veriyosa, işler sakat demektir...ne yalan söyliyim üzüldüm, yine Türkiye 'nin gururu cimbom oldu gönül isterdi fenerde bjk de kazansın ama sağlık olsun artık önümüzdeki maçlara bakıcaz...

üzüldüm valla gsyle yine moralimiz düzeldi yunana çaktılar.

galatasaraya sevındım bı yandan 2 takımında puan kaybetmesını kaldıramazdım

Fener çok kötü oynamadı ama Rakip Çok diriydi.. Miroslav Stoch 19 yaşında çocuk allak bullak etti fener defansını.. Çok boşluklar verdi ara paslarının alayı geçti.. Bilica çok amatör kalıyor pozisyonlarda..
Guiza,Santos yokLarı oynadı bugün.. Taraftar desteğiyle 1-0 da olsa kazanır diyordum öyle olmadı.. Twente grubu 1. tamamlar gibi bi görüntü çizdi.. Geçmiş olsun..

Luganoyla Fenerbahce daha çok üzülür hem yabancı yeri kaplıyor hem takımın Anasını S. olur mu böyle iş ya . . .
Takımda sol bekten eser yok takım forvetsiz oynuyor Alex 2 tane %100 lük gol kaçırıyor sonra Fener haliyle yeniliyor olucak işler bunlar arkadaşlar . . .

Beyler bu arada maçı CNN vericekti niye vermedi . . .

Geri