FB 1-2 Twente [Avr. Ligi 1.Maçı - Tek BaşLık]

Yazık oldu.Rakibi küçümsediği için çok canı yanacak bu takımın.

Ama sağlık olsun.Sonuçta ilk maçlar.Önemli olan yenilgiden ders çıkarmak.

Bişe başarılar dileyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

Alay eden diğer boş boğazlılarda kendi çöplüğüne...

adamlar sert kaya çıktı haddini bilerek ve güzelde oynadı ama çok fazla bişey değişmez daha ilk maç fenerbahçe toplanacaktır...

Hani Hamburg ve ceLtic'in depLasmanda kendiLerinden çok düşük takımLara yeniLmesi sürprizinin ardından bu da bence gecenin sürprizi.. oyunun özetini izLediğimde cidden içim acıdı hani p'naikos-g.saray maçının skoru 7-7 faLan bitebiLirdi ama bu maçtaki tüm pozisyonLar goLLe bitse 7 goL oLmazdı..
ALex-Güiza ve Santos yoktuLar.. Daum kadroyu daha geniş tutmaLı..
Geçmiş oLsun..
Fener 2.çıkar..

Guiza : Sen Hangi Topu Önüne İndircen Arkadaşım ? Hangi Topu Kontol Edip İlerde Oyun Kurabilicen ?
Volkan : Yediğin İlk Golde Sadece Güldüm İnan Sadece Güldüm
Diyecek Bişi Yok Futbol Oynarsan Kazanırsın Dk. 80 Fenerbahce Yürüyerek Paslaşıyor. Bunun Böyle Olacağı Daumun Göreve Geldiğinde Yaptığı Açıklamada Belliydi. " İlk Hedef Lig Şampiyonlugu Demekle UEFA Hayallerimizi Başlamadan Bitirdi Zaten Bana Göre.

guiza yı 10 dakika daha oynatsaydı bari oynattı 80 dakika boş boş topu önüne indiremedi adam :mad:

resmen reziL oLduk

Yüreğiyle oynayan kazandı

Oturup ders çıkarsınlar b umağlubiyetten beyfendiler

Daum'un Her Zamanki Klasik LAfı Abi Zaten O " Ders Çıkarmak " Ama Herr Daum Dersi Sezon Başında Ezberletti Hedef Süper Lig Diyerek. Açıkcası Benim Hic Umudum Yok Avrupadan. Adamın Kafasında Yok ki Avrupa Macerası. Futbolcu Ne Yapsın. Senin Teknik Direktörün Öncelik Süper Lig Diyorsa ? Adamlarda Heves Kalmıyor Otomatikman Avrupa İçin. Olan gene Bize Oluyor. 400 Km Yol Gidip Kombine İle Maça Gir Gırtlakların Patlasın. Macı Kaybet O Moral Bozuklugu İle Uykusuz Kal. Sabah İşe Gel. Acaba Birileri Dün Gece Rahat Uyuyabildi mi? Gerçi Onun İçin Hava Hoş. Akıllı Ol Daum. Akıllı Ol Aziz Yıldırım Makamlarınız Gelip Geçici Bu Takımın Gerçek Sahibi Ben ve Benim Gibilerdir.

Bende üzüldüm ama sonuçta iyi oynayan kazandı.

Başka söze gerek yok.

Fenere üzüldüm kolay lokmayı yiyemedi

fb mahalle takımına yenildi yazık

ilginç bir yenilgi :saskin
İnşallah diğer maçlarda hayal kırıklığına uğramayız

Maça 20 dakikadan az bir süre kaLmı$. Topuz'un mükemmeL frikiqiyLe öne qeciyorsun.. RahatLıyorsun. Kendi taraftarının önündesin. Rahat bir futboL oynaman qerekirken VoLkan'ın akıLaLmaz, akLa mantıqa sıqmayan ve amatör kaLeciLerin biLe yapmayacaqı bir hatayLa 1 qoL yiyorsun ve 5 dakika sonra "BALON" çıkan Santos'un mükemmeL asistiyLe maçı İstanbuL'da rakibe verip uqurLuyorsun..
Utanmak gerekir..
Twente kuraLar çekiLiyorken 3. kategori takımıydı.. Fenerbahçe ise 1. kategori takımı.. arada 2 qömLek var var.. Maç istanbuL'da.. sen maçı veriyorsun..
Yazık !
Santos > BaLon
ALex > HayaLet
VoLKan > Fiyaskonun Daniskası !
BiLica > Kenar oyuncusundan daha iyi oLamaz Fenerbahçe'de.. İnanın Edu daha iyiydi..

Daum'unda dediqi qibi "DERS ÇIKARALIM"
Zaman Gazetesinin çok qüzeL bir man$eti var. Daum için "Edirne'den ötesi hayaL".
ne diyeLim.. üzüLdük mü ? üzüLdük.. bu vahim duruma acınıLası duruma üzüLdük..Fenerbahçe'ye üzüLdük !

Maça 20 dakikadan az bir süre kaLmı$. Topuz'un mükemmeL frikiqiyLe öne qeciyorsun.. RahatLıyorsun. Kendi taraftarının önündesin. Rahat bir futboL oynaman qerekirken VoLkan'ın akıLaLmaz, akLa mantıqa sıqmayan ve amatör kaLeciLerin biLe yapmayacaqı bir hatayLa 1 qoL yiyorsun ve 5 dakika sonra "BALON" çıkan Santos'un mükemmeL asistiyLe maçı İstanbuL'da rakibe verip uqurLuyorsun..
Utanmak gerekir..
Twente kuraLar çekiLiyorken 3. kategori takımıydı.. Fenerbahçe ise 1. kategori takımı.. arada 2 qömLek var var.. Maç istanbuL'da.. sen maçı veriyorsun..
Yazık !
Santos > BaLon
ALex > HayaLet
VoLKan > Fiyaskonun Daniskası !
BiLica > Kenar oyuncusundan daha iyi oLamaz Fenerbahçe'de.. İnanın Edu daha iyiydi..

Daum'unda dediqi qibi "DERS ÇIKARALIM"
Zaman Gazetesinin çok qüzeL bir man$eti var. Daum için "Edirne'den ötesi hayaL".
ne diyeLim.. üzüLdük mü ? üzüLdük.. bu vahim duruma acınıLası duruma üzüLdük..Fenerbahçe'ye üzüLdük !

aynen katılıyorum sana arkadaşım harfiyen..

Geri