F.Bahçe 1-4 Kayserispor (TEK BAŞLIK)

çok iii oldu walla ne kadar sevindiğimi anlatamam
daha düne kadar 4-1 yenilen bjk yi yerden yere vurdunuz
azımıza zıçtınız alın işte size daha güzeli daha beter olun bakalım arsenalın elinden kim
kurtaracak sizi

kimse sürpriz falan beklemesin bu sene yine 3 büyüklerden biri şampiyon.bursa antep konya sivas kayseri bunlar sadece renk verir.bazı üyelerin kışkırtması sonucu adam akıllı tartısamıyoruz.biri ordan çarşıya sataşıyo,biri gelmiş oh olsun diyo.bu gs bölümündede oluyo bjk bölümündede.ama acılan baslık fenerbahce-kayseri macı. macı tartısacagımıza nelerden bahsediyoruz.madem bu kadar nefret var işin içinde bi bölüm acılsın "herkes nefretini kussun"die orda atışın. ben bjk liyim ama bu sene şampiyonluga en yakın takım olarak gs yi görüyom(kadroya bakacak olursak). fb hakkında ise sunu sölerim fb nin alex i olmasa takım oynayamıyo ve yıllardır bu böle aragonese gelince ispanyayı şampiyon yaptı eywallah ama ispanya o kadroyla antranörsüz cıksın yine şampiyon olurdu.kayseriyede helal olsun ne dielim daha. futbolun 3 ihtimalli oldugunuda unutmayın.karsıdaki rakip te futbol takımı voleybol takımı degil...

Dede gitsin,CarLos geçsin takımın başına ;)

4ever =)

eKoN-1.jpg

Anadolu aslanları artık ...bi şampiyonluk çıkartmalı...

Bir Fenerlinin Sözü

Taraftar da yanlış yapıyor. Maçın daha 2. dakikası taraftar takımı yuhluyor. Ne oluyor beyler Liverpool 30 sene şampiyonluk görmedi taraftarı her zaman yanındaydı. İki maç kaybettik diye ne olmuş yani. Hani hep destek tam destekti.

birden fenerin karşısında real madrid oynuyor sandım fener bu kadar berbat, rezil bir şekilde oynadı :S fenerbahçe paf takımı bile çıksa o kadar gol yemez...

ya 5 maçta 2 goL atabiLen bir takımdan 4 yedik ya şaka gibi...

kardes bu fenerde bır cenabetlık var bence taraftarlar dahıl herkes bı gusul abdestı alsın:))

Fenerbahçe tarihinin en Kötü ligini yaşıyor

6 maçta 6 puan..
6 kabusu..
fenerin yapması gereken tek şey,Güiza'nın ikinci yarıya çıkarken yaptığı..

Ahh ah bu takım bu hale düşecek ne yaptı bilmiyorum ama yapmış demekki birşey.

Hata 1 : Volkan Demirel !

Bu adamı anladık Şampiyonlar Ligi'nde oynatıyorsun tecrübeli de ligde ne işi var ? Bırak oynamasın kendini göstermiş bir Volkan'ın daha oturuyor garibim kulübede.

Hata 2: Gökhan Gönül <-> Yasin Çakmak !

Bu değişiklik 10 numara bir değişiklik değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam Porto'dan yediğimiz 2 golün sahibi Yasin Çakmak'tı ? Ya da lig maçında yenilen iki golde de Yasin Çakmak & Can Arat prodüksiyon vardı. Sok yerine orta saha oyuncusu bir maçta da 3-4-3 oyna? Adam zaten uzun toplarla gelmeye niyetli daha neyi düşünüyorsun ki?

Hata 3: Selçuk Şahin !!

Bu adam 3-4 senedir bu takımda. Önceki maçlarda (Lyon,ManU,Milan) bu yenilgilerin başrol oyuncusu ya bu futbolcu değil ki? Sen bunu ne diye alıyorsun kadroya? Koy yerine Deniz Barış'ı bırak top kessin bu adam Mehmet Aurelio'nun partneri değil miydi zamanında belki kapmıştır birşeyler??!!

Hata 4: Colin Kazım Kazım Richards !

Bu adama bir kazma bir de kürek lazım. Dakika 60 olduğunda pili bitiyor sanki mahalle maçındakilerden farkı yok ! Önünden geçen topa yak uzatıyor, g** atıyor , k** atıyor yıkıyor yere bu adama olmuş birşeyler yapıyor demekki! Artist ! Artist!

Hata 5: Daniel Guiza !

Tamam abi bu adam golcü tek kalıyor Semih yok lafımız yok. Yahu Aragones'in şampiyon yaptığı kadroya bir göz atın Iniesta,David Villa,Senna,Alonso. Böyle mi? Böyle? Bu oyuncuları bana ver bende Şampiyon yaparım takımı. Iniesta indirsin hop küt Guiza vursun gol! Bu oyuncunun işi bu atıcan ara topu,hava topu atacak golü. Öyle adamın dibene sokulduğunda pas verir 3 kişi tutarken iş yaparsan yanarsın. Uğur Boral ve Kazım'ın yaptığı gibi.

Hata 6: Emre Belezoğlu !

Bu adama ben kulüp bulayım gitsin. Ya da şunu Alex'in yerinde oynatmaya çalışan teknik direktör gördükçe ben futbol izlemeyi bırakıcam değil bıraktım artık zaten. Ya Alex kim Emre kim? Bu adam Alex'in görevini nasıl üstlensin? Akıl var mantık var...

İşin özümü artık Fenerbahçe, kendi bahçesinde top oynamaya başlar. Deivid gelecekte Semih gelecekte Alex gelecekte iş yapıcaz. Aldığın oyuncuların 7 gömlek üstü var kardeşim. Yıllar önce sattığın Yusuf dün tek başına GS ile dalga geçiyordu sen izliyor muydun? İzlemezsin niye izleyesinki sanane? Elinden 100bin ile kaçırdığın 2 sporcu Mehmet Aurelio ve Zico şimdi laylaylom! Ama hepsinin ağızında tek birşey var Fenerbahçe'ye canım feda diyorlar! Sen bunlara 100bin fazla vermeyip 7 milyon bayılırsan işte böyle yas tutarsın! Olmadı demekten başka çaremizde yok. Ama ben artık Fenerbahçe maçlarını izlemiyorum takım takım olana kadar da izlemeyeceğim...

Bonservis bedeli olarak 14 milyon euro ödenen D.Guiza..yıllıgı 3,5 milyorn euro dan 4 yıılıgına imza atan Emre Belezoğlu.. yıılık 1.5 milyorn euro dan 4 yıllık imza atan Burak Yılmaz...ve diger tarafta ne oldugu belli olmayan Josico toplam maliyeti 6 milyon euro ve ispanyada müzmin sakat olarak biliniyor..Gelgelelim Fenerbahçe-Kayserispor maçına yer Şükrüsaraçoglu stadyumu namı deger'' Burası Kadıköy burdan çıkış yok'' Kayserispor'un, Fenerbahçe'yi 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada sahada öyle bir isim vardı ki adeta tek başına maça damgasını vurdu. Bu isim attığı üç gol ve taklalarıyla Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda şov yapan Nijeryalı golcü Aghahowa'dan başkası değildi. Maliyeti ne peki arkadaslar sadece 800 bin dolar evet yanlış duymadınız 800 Bin dolar..bir tarafta milyon aurolar ve sonuç ortada diger tarafta bin dolarlar ve sonuç ortada ..sanırım Sadece Guizaya verilen para ile kayserispor takımı gibi bir takımda çıkartılar bilir ..Bin dolarlarla olan takım lig 2. si digeri ise avrupada bile en zangin kulub sıralamasına giren ve her yıl transfere milyon dolarlar harcayan takım lig 12. si..ee yorum size kalmış artık..

Bizde dede dolu; roberto carlos ( emekliligini al, futboldan bikmissin belli), arogenes, emre (gotu sismis kosamiyor;-)) )), volkan( ayni hatalar), selcuk (ayni yillar yili ayni, performansi hic ilerlemiyor), saysan bitmez..;-))).....Ben bunlardan daha iyi futbol oynarim bee. Bu adamlarin kazandiklari parasinin yarisini bana versin aziz amcam, takimi ilk siralara oynatirim.. YUH BEEEEE birde profesyonel futbolcuymuslar....

Geri