F.Bahçe 1-4 Kayserispor (TEK BAŞLIK)

bi GS li olarak diyorum ki ZİCO Bu buna 10 çeker ulan ispanyada torres var senna var puyol var cassillas var FB yi ispanya mı zannettin arogones paşa :D

bak zico ya adam boştan geldi takımı uçuruodu bu arogones le olcak iş deği =)

Я@SmUsSعN ™;3581164' Alıntı:
bi GS li olarak diyorum ki ZİCO Bu buna 10 çeker ulan ispanyada torres var senna var puyol var cassillas var FB yi ispanya mı zannettin arogones paşa :D

bak zico ya adam boştan geldi takımı uçuruodu bu arogones le olcak iş deği =)

aynen katılıyorum kardeşim sana
aragones fbyi herhalde kendi ülkesinin milli takımıyla karıştırdı...
ve maç sonu 3 farkla kayseri fenerbahçeye büyük bir hezimet yaşatıyor...

Aghahowa Fan CLub kurucam yakında :D :hhmanD

son haftalarda çok ilginç olaylar oluyor ama kayseri bursa antep ankara bunlar cidden yabana atılacak takımlar değiller konya desen şansız valla 4 büyüklere kök söktürüyorlar helal olsun valla bence bu sene bizi süpriz bi şampiyon bekliyor

kayserisporun zaten her türlü üstünlüğü wardı we bunu skorada yansıtmayı başardılar..

YorumLarınıza dikkat edin..DaLga geçer gibi yorumLar yazmayın..Ortam zaten buLanık :goz:

Taraftara helal olsun 44. dakikada 3 oyuncu değişikliğini dünyanın hangi yerinde hangi antrenör yapar?

Bu durumda en anlamlı söz bu pankart olacaktır heralde
212yiqw.jpg

ѕσηυη¢υ;3581268' Alıntı:
Taraftara helal olsun 44. dakikada 3 oyuncu değişikliğini dünyanın hangi yerinde hangi antrenör yapar?

Bu durumda en anlamlı söz bu pankart olacaktır heralde
212yiqw.jpg

İyide zaten 2 değişiklik zorunlu olmamışmıydı hocam?
Gerçi son değişiklikte Maldonado'yu cıkardı yerine gene defansif özellikte bir adam aldı nerdeyse.

Aragones geLdi GökLerdeki Takımı yerin 50 kat dibine soktu
Aragones oLduğu Sürece Lig düşme TehLikesi biLe oLabiLir.
Maçı baştan sona izLeyenLer bana hak verecekLerdir...

abi noluyo bizim büyüklere? nerde kaldı büyüklüğünüz isimle olmuyo beyler çıkıp adam gibi topunuzu oynayın. şahsen ben bu kalite düşüklüğünü endişe ile takip ediyorum. umarım kendi takımın bjk da dahil en kısa sürede toparlanır sözde büyükler de, lige zevk gelir.

Geri