F.Bahçe 1-4 Kayserispor (TEK BAŞLIK)

Bence lig böylede güzel geçer.Sonuçta 3 takım haricinde diğer takımlarda zirve yarışına girer.
Kötü mü olur bi Bursa'nın bi Kayseri'nin yada başka bi anadolu takımının 3 büyüklerle rekabet içine girmesi

ispanya milli takımı şampiyon olurken çok iyi top aynadığını düşünmüyorum. o takımdan her birey alınırdı ama aragones çok yanlış seçim.
real madrid del bosque yi gönderirken nasıl bir takımdı şimdi nasıl bir takım.
başarılı bir takımı bozmanın hiçbir anlamı yoktu. aziz yıldırım fenerbahçeye kurumsal anlamda çokşeyler katmıştır fakat çok diktatör yönetimi ve inadı yüzünden fenerbaçenin yüzü gülmedi.
aurelio neden gitti. zico neden gönderildi. fenerbahçe bir futbolcuya milyon dolarlar verip alırken onlardan daha kaliteli bir futbolcuyu neden bedavaya gönderiyor.
fenerbahçenin borcu yoksa, maddi yönden çok iyiyse bunu aziz yıldıvıma değil tavaftavına bovçluduv.

aziz yıldıvım istifa.

hehe galatasarayın yenilmesinden sonra moralim bozulmuştu ama sağolsun fener yine eğlendirdi bizi :D:D kaydırseri fenere :D:D

Kötü ezildiniz. Aradaki gereksiz ofsayt bayraklarını saymıyorum bile. Aghahowa o kadar çabuktu ki hakem "olmaz lan öyle şey kesin ofsayt" diye verdi kararları ((:) Şimdi beni kara kara düşündüren Arsenal maçı. Çok acı bir felaket bekliyor Fenerbahçe'yi her ne kadar öyle olmasını istemesem de. Umarım bir mucize olur da Arsenal çok kötü oynayıp aynı zamanda Fener'in iyi oyununa denk gelir. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

geçmiş olsun fenere gs fb bjk alayı fos takımlar avrupa da rezil ettikeri yetmiyor Türkiye ligindede bombos takım oldukları hafiften suyu yüzüne cıktı gs macını canlı seyrettim uzun bir süre sonra pişman oldum daha gitmem gs maclarına koskoca galatasaray iki pas yapamıyor fenerde aynı hepsi aynı b.....

Teknik Direktörümüz Luis Aragones, rakip takım Kayserispor'un bugün oyunun her alanında Fenerbahçe'den iyi olduğunu belirterek, suçlu olan kişinin kendisi olduğunu söyledi ve seyircilerden özür diledi.
Kayserispor karşısında alınan 1-4'lük yenilginin ardından açıklamalar yapan Aragones, "Kayserispor, bugün oyunun her alanında bizden iyiydi. Biz çok fazla direk oynamaya, uzun topla oynamaya çalıştık. Aslında kısa paslar yaparak oynamalıydık. Bu yüzden böyle bir sonuç geldi" dedi.
Tribündeki tepkilere de değinen Ardagones, "Seyirciler adına çok üzgünüm. Onlardan çok özür diliyorum. Futbolda böyle sonuçlar olduğunda seyircinin her zaman tepkisi olmuştur. Ama bu durumda en hatalı kişi de benim. Seyircileri üzdüğüm için çok üzgünüm" diye konuştu.
Takım hakkında da konuşan ve zaman isteyen Aragones, "Bu bir çalışma işi. Bizim takımın içinden petrol çıkaracak halimiz yok. O nedenle yapabileceğimiz, bunu düzeltmek için daha fazla çalışmak, daha fazla bu işin üzerine gitmek gerekiyor. Benim zaman isteme nedenim de budur" diye konuştu.

Sizce zaman wereLim mi
bence gecen her saniye aLeyhimize işLiyor...
.

DelBosqe İle azmı dalga geçtiniz =) Alın size daha beteri.Bence 3 büyükler şunu anlamalı ne şan ne şöhret aranmalı antranörde onemlı olan uyum saglaması turkiyeye =)

ya daiLar geLicek Luce başa bu takımı bu durumdan nereLere getirir ya
aragones warya Luce nin asistanı oLamaz...

Ben onu bunu bilmem parayla rezillik bu olsa gerek o kadar para verilen adamlar fos çıkıo yazık... bunu butun takımlar yapıo paralar boşa gidio..
ama bu sene lig guzel gecer o iyi...:biggrin

ya benim adama gıcık olma sebebim futbolculardaki ruhu öldürmüş gibi gelmesi yani sonuçta aynı adamlar hiç oynamıyo sanki aragones gönderilsin diye uğraşıyolarmış gibime geliyo..sinirden artık takımdan kime sövüceğimi bilemiyorum :)

ya daiLar geLicek Luce başa bu takımı bu durumdan nereLere getirir ya
aragones warya Luce nin asistanı oLamaz...

Hüseyın luce bızım heveslenme :D yılmaz vural gelsın sıze adam eder anında takımı =)

ya benim adama gıcık olma sebebim futbolculardaki ruhu öldürmüş gibi gelmesi yani sonuçta aynı adamlar hiç oynamıyo sanki aragones gönderilsin diye uğraşıyolarmış gibime geliyo..sinirden artık takımdan kime sövüceğimi bilemiyorum :)

ben 3 saattir aragonese sövüorm wala sende ona söw

yaw aragones ispanya milli takımı çalıştırmış.maldonado-selçuk ikilisini iniesta-xavi ya da alonsa albelda falan sanıyo heralde.kiev maçında emre selçuk maldonadoyu ön liberoya koymuş.4 de defans etti 7.kaleciyle eder 8.bi maçta 8 kişiyle savunma yaparsanız nasıl gol atarsınız ki.
ben her fener maçında rakibi tutarım.fener kötü oynadıkça sevinirim.ama kiev maçında üzüldüm fenere.
bi arkadaş yılmaz vural demiş.valla yılmaz vural aragonesten daha başarılı olur.

Fenerbahçe 4 golle iyi kurtardı paçayı:))

Geri