Teknik Direktörümüz Luis Aragones, rakip takım Kayserispor'un bugün oyunun her alanında Fenerbahçe'den iyi olduğunu belirterek, suçlu olan kişinin kendisi olduğunu söyledi ve seyircilerden özür diledi.
Kayserispor karşısında alınan 1-4'lük yenilginin ardından açıklamalar yapan Aragones, "Kayserispor, bugün oyunun her alanında bizden iyiydi. Biz çok fazla direk oynamaya, uzun topla oynamaya çalıştık. Aslında kısa paslar yaparak oynamalıydık. Bu yüzden böyle bir sonuç geldi" dedi.
Tribündeki tepkilere de değinen Ardagones, "Seyirciler adına çok üzgünüm. Onlardan çok özür diliyorum. Futbolda böyle sonuçlar olduğunda seyircinin her zaman tepkisi olmuştur. Ama bu durumda en hatalı kişi de benim. Seyircileri üzdüğüm için çok üzgünüm" diye konuştu.
Takım hakkında da konuşan ve zaman isteyen Aragones, "Bu bir çalışma işi. Bizim takımın içinden petrol çıkaracak halimiz yok. O nedenle yapabileceğimiz, bunu düzeltmek için daha fazla çalışmak, daha fazla bu işin üzerine gitmek gerekiyor. Benim zaman isteme nedenim de budur" diye konuştu.
Sizce zaman wereLim mi
bence gecen her saniye aLeyhimize işLiyor...
.