Ey..! Samimi Müslüman!

أĸяα;3280526' Alıntı:
:)

amerikan başkanı dahiL göreve atanan her bürokrat göreve atandığında
kutsaL kitapLarı üzerine yemin etmekte
avrupada bütün mahkemeLerde tanıkLığın kabuLu için kutsaL kitap üzerine yemin ediLmekte
..!

amerika kutsal kitaba yemin ediyor ama

dini görevlisini kilise dışına çıkarmıyor

yasalarını dini kitaptan yaptırmıyor

bunları becerebilecek bir ülkemiyiz biz

demek istediğini ben anladım amerikan vatandaşı olmak istiyorsun:D:D

VATAN mı oda ne demek? her şey Allahın,mal da yalan mülkte yalan:D:D

yer gök ne varsa Allahındır bırakın vatanı bu gün satılır yarın alınır

MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ:durdurun:durdurun

vatanı matanı boş verin önemli olan imanınızdır dünya malına kanmayın:D

böyLe herşeyi aLaya aLarak edinebiLeceğin tek mesLek soytarıLık oLur
ve insanLar tarafından hayatının hiç bir döneminde ciddiye aLınmazsın her dediğine güLünür
İşte bende senin bu cehaLetine ve kör cehaLetinin sana verdiği cesarete katıLa katıLa güLüyorum..

Kardeş Doğu sınırına git ordan sınırdan atla İRAN var Ha sağ dön düz git orda kendine bir ev bul yaşa ama bidaha o sınırdan geri Türkiyeye gelme!!!

ZorLA örttürmek namaz kıldırmak islam da yok Ha şunu diorum

MÜSLÜMANLIKSA SİZİN Kİ BEN BİR MÜSLÜMAN OLAMAM!!!!!

ŞEREFLİ BİR TÜRK OLARAK DOĞDUM BU VATANIN BİR KARIŞ TOPRAĞI İÇİN CANIMI VEREREK ŞEREFLİ BİR TÜRK OLARAK ÖLMEYE HAZIRIM!!!

MERAK ETME SEN EZANDA VATANDA TÜRKLERİNDİR!!!!

deLikanLı tövbe de..
bizimki müsLümanLık evet ve sen yanLış öğrendiğin şeyLerLe yaşıyor oLabiLirsin dinini
Ama gerçekLeri öğrendin diye müsLümanLık buysa ben değiLim dersen seni tövben de kurtaramaz
Bırakın bu efeLenmeLeri cesur Türk roLLerini
Karşınızda kafa tutmaya kaLktığınız haşa Allahtır!
Bu cesaret sonunuz oLur ağLayacak kimse buLamazsınız ardınızda
öyLe körü körüne vatan miLLet sakaryacıLık oynamayın

senin bu yazdıklarına sadece gülünür kıvırmak iye buna denir ben müslümanım müslüman olmasamda sana hesap vermem gibi söylemler ezikliğin ta kendisidir.sana dinin hakkında hesap soran yok ama benim dinime saldırı olursa ki olmuş ozaman sorgularım hesap sorarım.yazılan yazıda müslümana saldırı oluyor sen haklı diyorsun.ben yazıya başka boyuttan bakıyorum ve yazıda değişiklikler yaparak yorumluyorum sen çalıdın diyorsun ben yazıyı değiştirdiğimi zaten ima etmişştim bunu anlamak içinde senin kadar zeki olmak ta gerekmiyor.ama anlama özürlü olunca yazdıklarımı yine anlamıyorsun işine nasıl geliyorsa öyle yorum yapıyorsun yazdıklarımda müslümanların inançlarına saldırı var benim yazdıklarımda dinime sövenlerin inançlarınınzayıf olduğu kemalistlere ve kemalist düşüncelerin arkasına sığınmış din düşmanlarına yapılan değerlendirme yapılıyor.dine kemalizim kisvesi altında saldıranlar haklı,kemalistlik kisvesi altında din düşmanlığı kabul ediliyor biz bunun karşısındayız.biz ülkemize ve dinimize sahip çıkıp onu sonuna kadar savunuyoruz.ya siz bunun neresindesiniz.....
birde demişsinki ya sen müslüman yerine ya sen kemalist yazısını koymayacaktın demişsin.ilk önce konuyu açan arkadaşada ya kardeşim ya sen müslüman diye niye sordun diye söylesen tarafsızsızsın diyecektim ama bu söyleminle taraflı olduğun at gözlüklerini çıkarmadığın açıkça belli oluyorr...yani bende müslümanım dinimi ve vatanımı severim bu tarz saldırılara göğüs gererim.yani dinini seveni nasıl vatan düşmanı ilan ediyorsunuz bunu bir şekilde açıklasana kemalistlik kisvesi altına sığınıpta din düşmanlığı yapanlara destek,kemalistliği kalkan olarak kullanan din düşmanlarının destekçisi sizler kemalistliğin içinden vatan haini çıkmayacağının vatanı peşkeş çekmeyeceğinin garantisini vere bilirmi.dinini satan vatanını hiç düşünmeden satar.

ASMİRALAY Varsa aklını başına topla ve üzerine oturmaktan vazgeç...
Atatürke hakaret etmek için , onun kurmuş olduğu cumhuriyeti İslami yönetime geçirmek için , Devrimlerini yıkmak için , bugüne kadar çoooooook saldırılar oldu , Kimsede bu saldırılardan bir nema elde edemedi, hatta zararlı çıktı .
BOŞUNA SALDIRMA buradan , bu konudan sana cacık çıkmaz . sen önce sorulan sorulara cevap vermeyi öğren laf kalabalığı yaparak Tabiri caiz ise Edebiyat Parçalayarak bir yere varamazsın.
BEN KIVIRMIYORUM Gayet ciddi ciddi soruyorum ama sen kendi çapında alaya almaya çalışıyorsun . Bu konuların ŞAKASI OLMAZ.!!!
TEKRAR EDİYORUM
BENİM MÜSLÜMANLIĞIM , ALLAHA OLAN İNANCIM SONSUZDUR... OLMASADA BUNUN HESABINISANA VEYA BİR BAŞKASINA VERECEK DEĞİLİM , SİZDE SORGULAYAMAZSINIZ ...
BURASI İRAN VEYA ARAP ÜLKELERİ DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ .

OSMANLI DÖNEMİ BİTTİ
PADİŞAHLIK DÖNEMİ BİTTİ
YAŞASIN CUMHURİYET

Bir örnek:

İş size kalsa daha çoookkkkk sivas katliamı yaşanır bu memlekette
ve sivas katliamı ile ilgili bir misilleme yapıldımı ... Hayır .. neden ÇÜNKİ HERKES CAHİL DEĞİL .

ASMİRALAY Cahiller 2 ye ayrılır.
1-) Cahil olduğunu Bilen Cahiller .
Bunlardan Kimseye zarar gelmez. Aklının ermediğine Ben anlamam der oturur.
2-) Aydın olduğunu Sanan Cahiller.
İşte asıl Tehlikeli olanlar bunlardır. Aklının Ermediği Konularda bile yargıç rolüne girerler , muhakkak bir fikirleri vardır ve doğru olan da onun fikirleridir .

Neden Anlamıyorsun beni . Ben Laik biri olarak Atatürkçü biri olarak Müslüman olamazmıyım . hem müslüman hem laik olmak bu kadarmı zor . yoksa işinizemi gelmiyor .

clon uyelerın kıskırtıcı mesajları sılındı..konu kaldıgı yerden devam..

Müslümanlık nedir bilmezler atıp tutarlar. Kalbinde iman olmayandan ne beklenir ki Müslüman olmuş Hristiyan olmuş fark mı olur.

Sözüm yazana sen bunlara sözde karşısın. Faaliyete gelince siz anca böyle kendi insanınıza laf atmayı bilirsiniz. Türk ü Türke düşman yapmaya çalışandan ne hayır gelir.

VATANINA sahip çıkmayan imanınada sahip çıkamaz...

ey samimi müslüman diyor hitap bana diye düşündüm üşenmedim

samimi olarak cevapladım..

isteyen kabul eder isteyen reddeder..

aslında ey samimi kemalist diye bir konu açmak lazım ama

gerçekten sizlerle tartışılmıyor
bazılarınız
darlanınca allah a peygambere küfür ediyor..
neme lazım
samimi bir müslüman olarak böyle bir pespayeliğe vesile olmak istemem..

Ey samimi Müslüman!

Ben bir Kemalist devrimci olarak�

ABD�nin ılımlı İslam denen zırvalarına karşıyım!

Ya sen Müslüman?

bende karşıyım.. ılımlıislam yoktur taş fırın islamı vardır..

ama dersen ki akp yi niye destekliyorsun*
bugün ondan başka dinime dehletmeyecek kıvırmayacak cesur bir parti bulamadığım için..
aslında saadet e vermem lazımdı ama o nun da baraj altında kalacağı kesin olduğu oyumun
zamanında milleti inim inim inleten chp ye yarayacağını bildiğim için ak partiye verdim.
yine vereceğim..

Ben; tüm Amerikan üslerine karşıyım!

Ya sen Müslüman?

bende karşıyım ama elin gavuru zorbalıkla üstlere el koyuyor.
bugün kim ikdidar olursa olsun incirliğin abd üssü olmasını engelleyemez maalesef..

burada delikanlılık taslamak kolay..

şuan düşmanın 1/3 i kadar gücümüz yok.

hele bir olsun

tek tek hesabını soracağız onun ve hala ona yalakalık yapıyor olanların

Ben; Irak�ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD�ye dümdüz gidiyorum!
Ya sen Müslüman?

dümdüz gitmek yetmez herifleri her yoldan boykot etmek lazım.
ağızda marlboro elde cocacola ile amerikan karşıtlığı olmaz..

Ben; memleketimi peşkeş çekenlere de dümdüz gidiyorum!

Ya sen Müslüman?

benim dinimde küfür yoktur..
ve ben memleketimin peşkeş çekildiğine inanmıyorum..
bunları
bizim zengin olup ta oraları ucuza kapatamayan vatanseverlerimizin uydurduğunu düşünüyorum..

öyle ya peşkeş çekildiği söylenen yerler bildiğim kadarıyle ihale ile satılıyor bu ihaleye de
yerli yabancı herkes katılabiliyor..

Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım!

Ya sen Müslüman?

bende karşıyım müslüman ülkeler birleşsin istiyorum..

ama bugün dünya globalleşiyor ve ticari ilişkiler birlik üyeleri arasında yapılıyor.

ab ye giremezsek ab ülkeleri ile olan tüm yurtışı ithalat ve ihracatın biteceğini düşünüyorum.

Ben; etrafında binlerce aç varken hacca gidenlere de karşıyım!

Ya sen Müslüman?

şöyle desen ben de karşıyım derdim.

defalarca hacca gidenlere karşıyım..

adam ne yapsın ömründe 1 defa hacca gitmek farz.
tüm varını yoğunu yoksula harcasa yine bitmez.

adam yoksulları doyurmak adına kendine düşen zekatını veriyorsa buyursun gitsin allah kabul etsin..

Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık olarak alıyorum!

Ya sen Müslüman?

Ne diyorsun?

Sessiz kaldın�

bende.. benim tam bağımsızlıktan anladığım içte ve dışta kimsenin benim yaşantıma karışmaması..

gün gelecek olacak inşallah.

buna inanıyorumç.

akp abd yi sevmiyor takkiye yapıyor köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor diye düşünüyorum......

Ben; NATO üslerine de karşıyım!

Ya sen Müslüman?

natonun allah belasını versin...

Ben; Türkiye Cumhuriyeti�ne ilelebet bağlı kalacağıma ant içtim!

Ya sen Müslüman?

bende dinimi özgürce yaşadıkça bu devlete bu cumhuriyete ilelebet bağlıyım.
ama

devlet beni dini bir emirle kendi emri arasında seçim yapmaya zorlarsa

kim olursa olsun kralı olsun karşısına geçerim

o devlet benim devletim değildir artık..

Ben; Hz. Muhammed�e küfredenlere küfürlerini iade ettim!

Ya sen Müslüman?

ben küfürlerini iade etmedim efendime salavat getirdim..

onun yolunda gitmeye daha bir özen gösterdim..

Sen değil belki ama senin adam sıfatı verdiğin ağababaların hemen ertesinde Papa�nın elini öptüler� Ben �lanet olsun� dedim!

Ya sen Müslüman?

ben değil benim ağa babalarım da değil benim bildiğim papanın elini öpen rahmi koç.
o da onun din büyüğü saygı duyarım...

benim ağa babam diye kasteddiğin fettullah gülen benim hiçbirşeyim değil sadece sevdiğim bir adam.

ve onun da diyalog nanelerine islamı tebliğ için girdiğine inanıyorum...

Buradan alenen söylüyorum; Anadolu�daki Müslümanlığı Haçlılardan koruyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk�e dil uzatan her kim olursa olsun şerefsizin önde gidenidir ve kesinlikle Müslüman değildir.

Aksini iddia eden varsa alnını karışlarım!

populizim yapmışsın.. :D

bizim Atatürk le bir işimiz olmaz samimi müslüman olarak söylüyorum..

bizim kıl olduğumuz Atatürkçü olmayı dine sövmek dindarları aşağılamak sanan geri kafalı
asla fikirleri değişmeyen beyinleri
atatürk adını kullanarak din düşmanlığıyla yıkanmış takkiyeci atatürkçülerle...

atamızın ruhu şad olsun toprağı bol olsun..

büyük bir savaşa cesaretle önderlik etmiştir.....

Ey samimi Müslüman!

Biz devrimciler öyle yalvarmayı filan beceremeyiz. Ama şimdi kendimle çelişip sana yalvarıyorum; ne olur şu din bezirganlarından kurtar kendini!

Bak benim için değil ve hatta ülken için de değil!

Allah için�

Allah ile aldatanlardan kurtulduğun gün, gerçek Müslüman olduğun gün olacaktır.

İşte o gün ne mutlu sana...

Bugün bu ülkede dini inançlarının gereklerini yerine getirenlerle kimsenin bir alıp veremediği yok aslında. Yalnız gerçek Müslümanlar anlamalıdır ki; bu günler itibariyle onların yanındaymış izlenimi veren eski dönme-dolaplar, aslında İsrail uşağı ajanlardır. Bunu benim söylüyor olmam bazılarına tuhaf gelebilir belki, ama durum tamamen budur.

Dini paraya tahvil eden bezirganlar ortaklığının ulaştığı çıkar birlikteliği aslında dinler üstü bir yapılanmanın ürünüdür. Sözün özü; dini ne olursa olsun tüm insanlık aynı takiyye ile karşı karşıyadır. Allah ile aldatılmak! Yaşar Nuri Hoca�nın dediği gibi...

ne yapalım peki samimi müslümanlar olarak gidip din düşmanlarına mı oy verelim..

yada oy kullanmayıp
yine din düşmanlarının ekmeğine yağ mı sürelim..

dini inançlarını yerine getirenlerle o kadar alıp veremeyen var ki..

koskoca iktidar partisi ne sırf bu yüzden kapatılma davası açıldı

bunu artık sağır sultan biliyor..

Siz sanıyor musunuz ki Amerikalı bir Katolik aldatılmıyor?

Ya da Yunan Ortodoks!..

Bu şeytan ortaklığının temelinde yatan tek şey var; o da para!

Yani güç.

Dinde tartışma yoktur!

Bunu iyi bilen sahtekar ve işbirlikçi taife cahil halkın dini duygularını öyle güzel okşuyor ve ona öyle samimi bir görüntü çiziyor ki, bu yanlıştır ya da böyle bir şey yoktur dediğinde din düşmanı oluyorsun onların gözünde.

Amerika�larda saltanat süren bir hacı efendiye sen Müslüman olarak; �Ey hacı efendi, onca Müslüman ülke dururken Müslüman katili bir ülkede ne arıyorsun?� diye soramıyorsan, kalkıp bana veya bir başkasına ahkam kesmeye çalışma! Onca Iraklı yetim hesap soracak günü geldiğinde, sakın unutma!

hayır dediğini düşündüm kendi kendime sordum cevaplarını da buldum
5- 6 tane konu açtım paylaştım..

adam orada saltanat sürmüyor kalyi içten fethetmeye çalışıyor bence..

tebliğ yapıyor..

Cumaları hiç kaçırmadan, en öndeydin!

Beş vakit namaz da kıldın!

Bağıra çağıra hacca da gittin!

Yetmedi bir daha gittin!

Başını mı?

Rahibeleri kıskandırırcasına örttün!

Yetim sana soracak: �Ey benim dinimden olduğunu söyleyen sahtekar, bu zulme neden göz yumdun? Neden seyirci kaldın? Ve neden Müslüman katilleriyle aynı sofrada yer aldın?�

Aynı sofradaydın ama içki değil portakal suyu içtin değil mi?

Bravo sana büyük Müslüman!

Zaten Müslümanlık da bu olsa gerek!

Sen yemene içmene devam et.

Beğenmediğin devrimciler, sindiremediğin Kemalistler yine ezilenlerin yanında, yine işgallerin karşısında. Katline göz yumduğun Müslüman kardeşlerini biz savunuruz, sen de haccına gidersin paşa paşa.

aynı şeyi başka versiyonlarda tekrar tekrar yazma..

neden kiminle aynı masada yemek yemiş diye merak ediyorsan bu bölümdeki konularda
''fettullah gülen iddialarına cevaplar'' konularını arat

ayrıca bu ülkede fettullah gülen ve fettullah gülenciden başka samimi müslüman yok mu

niye hep onu örnek gösteriyorsun...

şöyle yapsam nasıl olur.

fettullah gülene lanet okusam

akp ye oy vermesem sen nereye dersen oraya oy versem
cumalara
vakit namazlarına
hacca gitmesem

samimi müslüman olur muyum?

Allah benden razı olur mu?

cumalara namazlara git yine diyeceksen

bunları burada yazmanın ne anlamı var o zaman..[/QUOTE]

ben vatanseverliğin dinle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hatta tersine "din" vatan sevgisini köreltiyor bence.Din hep ikinci planda olmalı. Bizim sorunumuz herkesin bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşaması dini ne olursa olsun. Ayrıca ne ateist insanlar tanıyorum vatanseverlikte hepinizi taş çıkartırlar.
Bu arada "kemalistlere" din düşmanı diyemezsin. Kimmiş din düşmanı yahu ? Burada bile onca laiklerin arasında cübbesiyle,kara çarşafıyla dolaşan kişiler var. Hangi Kemalist onlara saldırmış bugüne kadar.

Saldırmaktan Kastın Eğer Fiziksel se ,20. Yüzyılda yaşıyoruz dağ başı değil burası kimse kimseye kolay kolay saldıramaz,ama,sizin dine söz ile saldırmanız aşağılamanız yada kötülemeniz,fisiksel saldırıdan daha kötüdür.büyük bir çoğunluğu müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz,bunu unutmamak lazım,Ezanın Camilerden Bangır Bangır Okunduğu Müslüman Bir Ülkede nasıl olurda din 2. Plana atılır.bunu ancak din düşmanı olan biri söyleyebilir yane sizin gibi,bence de laiklik olmamalı yada hep 2. plana atılmalı,laikliğin bence vatanseverlikle alakası olduğunu zannetmiyorum,hatta tersine laiklik vatan sevgisini köreltiyor bence nasıl hoşuna gittimi :)

konuyu terso anlamışsın konu samimi müslümandan bahsediyor samimi yobazdan değil:D

terso konuyu terso anlarsa düz anlamış demektir :D
(tersin tersi düzdür )

kaldı ki bana göre samimi müslüman:samimi yobaz

ben sizin görüşünüzle samimi yobazım ve Allahım a hamdediyorum ....

terso konuyu terso anlarsa düz anlamış demektir :D
(tersin tersi düzdür )

kaldı ki bana göre samimi müslüman:samimi yobaz

ben sizin görüşünüzle samimi yobazım ve Allahım a hamdediyorum ....

açıklama yapmana gerek yok belli ediyorsun kendini zaten genede açıklama için teşekkürler

Biz birbirimizi biliriz.
Biz bizden olmayanlarıda biliriz.

Metnini yarıya kadar okudumda gerısını okuayamadım cunku yarısında sonrasıda ne ıcın olduıgu bellı her seyı muslumanlıktan beklıyorsunuz ve bu yuzden de her zaman muslumanlıgın karsısında yer alırsınız bir iş yapılırsa sız yaparsınız ege yapılamazsa bunu muslumanlıga ıftıra atarsınız
Muslumanlıgı daha tanımadıgın belı arkadasım bu senın yukarda yazıdın hic bir seye zaten muslumanlar okey demıyorlar hatta sız ve sızın gibiler olsun abd ile paylasalım natoya uye olalım ab ye uye olalım ırak vurulsun dedıgınız zamanlarda muslumanlar cok bagırdı hayır dıye ama dınleyen olmadı sımdıde her seyın zayıf noktası muslumanlık gibi gosytermeyın cok cırkın oluyor bu senın ınancından cok daha ınanclıdırlr ve senden cok daha mıllıetcı ve decrımcıdırler senden cok daha
TURK turler Muslumanlar sen merak etme kardesım bu konuda

أĸяα;3285278' Alıntı:
böyLe herşeyi aLaya aLarak edinebiLeceğin tek mesLek soytarıLık oLur
ve insanLar tarafından hayatının hiç bir döneminde ciddiye aLınmazsın her dediğine güLünür
İşte bende senin bu cehaLetine ve kör cehaLetinin sana verdiği cesarete katıLa katıLa güLüyorum..

deLikanLı tövbe de..
bizimki müsLümanLık evet ve sen yanLış öğrendiğin şeyLerLe yaşıyor oLabiLirsin dinini
Ama gerçekLeri öğrendin diye müsLümanLık buysa ben değiLim dersen seni tövben de kurtaramaz
Bırakın bu efeLenmeLeri cesur Türk roLLerini
Karşınızda kafa tutmaya kaLktığınız haşa Allahtır!
Bu cesaret sonunuz oLur ağLayacak kimse buLamazsınız ardınızda
öyLe körü körüne vatan miLLet sakaryacıLık oynamayın

Zorla örttürmek müslümanlıksa ben onlardan değilim ben Kur'an a Peygambere Allah a göre müslümanlığı yaşarım!!!

Kim gelirse gelsin bu 3 şeyin haricindekiler bende bağlayıcı etkide bulunamazlar!!!

Türkiye Türklerindir!!!

Elhamdürillah veya Allaha Şükür demenin ALLAh katında farkı yoktur Elhamdürillah deyip bi bakıma Araplara Özeneceğime Allah'a Şükür derim!!!

Ve ARAPLARI HİÇ SEVMİYORUM ÖZENENLEREDENDE HOŞLANMAM ONLAR ALLAHA KÜFRETTİN DİEREK İNSANLARIMIZI ASSINLAR BİZDE HAYATIMIZI KUR'AN ARABİSTANDA İNDİ DİYEREK ONLARA GÖRE YAŞIYALIM!!!

ARABİSTAN İSLAMI EN BERBAT YAŞIYAN ÜLKE!!!
KUR'ANIN ORDA İNMESİNİN BİR AYRILACIĞI YOKTUR!!!

Zorla örttürmek müslümanlıksa ben onlardan değilim ben Kur'an a Peygambere Allah a göre müslümanlığı yaşarım!!!

Kim gelirse gelsin bu 3 şeyin haricindekiler bende bağlayıcı etkide bulunamazlar!!!

Türkiye Türklerindir!!!

Elhamdürillah veya Allaha Şükür demenin ALLAh katında farkı yoktur Elhamdürillah deyip bi bakıma Araplara Özeneceğime Allah'a Şükür derim!!!

Ve ARAPLARI HİÇ SEVMİYORUM ÖZENENLEREDENDE HOŞLANMAM ONLAR ALLAHA KÜFRETTİN DİEREK İNSANLARIMIZI ASSINLAR BİZDE HAYATIMIZI KUR'AN ARABİSTANDA İNDİ DİYEREK ONLARA GÖRE YAŞIYALIM!!!

ARABİSTAN İSLAMI EN BERBAT YAŞIYAN ÜLKE!!!
KUR'ANIN ORDA İNMESİNİN BİR AYRILACIĞI YOKTUR!!!

Aslinda ayricaligi var eger zaten araplar cok iyi bir halk olsaydi en önemli ve en son peygamber onlara yollanmazdi. Ha yollanmis müslüman olmuslar ama hala arap peygamber gelmeden önceki ayni arap hic degismemisler.

Lozan anlaşmasında Türkiyedeki gayri müslimler(müslüman olmayanlar) azınlık olarak kabul edildi.

Madem kemalist rejimin sıkı takipçisisiniz kendi düzeninizin altına imza attığı anlaşmaya riayet edin.

Bu ülkede müslüman değilseniz azınlıksınız demektir. Azınlık olanlar bu vatanı bu vatanın gerçek sahiplerinden soyutlayamazlar. Onların buna gücü yetmez.

Sizin vatanseverliğiniz beyhudedir. Azınlık haklarınızın dışına çıkmadan ya paşa paşa oturursunuz yada defolup gidersiniz.

Türkler Saltuk Buğra Han dan bu yana müslümandır. Siz nasıl İslamı reddedip Türlük edebiyatı, vatan millet edebiyatı yaparsınız? Buğra Hanın torunu değil iseniz, etilerin hititlerin torunumusunuz?

Velhasıl Bu vatan bizimdir, müslüman - türklerindir. Korumak ve kollamakta bize aittir. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

İslamsız vatan diyenlerin apo ile sarmaş dolaş hallerini cümle alem görüyor, deşifre edildiniz. Vatansızsınız, bayraksızsınız.

Lozan anlaşmasında Türkiyedeki gayri müslimler(müslüman olmayanlar) azınlık olarak kabul edildi.

Madem kemalist rejimin sıkı takipçisisiniz kendi düzeninizin altına imza attığı anlaşmaya riayet edin.

Bu ülkede müslüman değilseniz azınlıksınız demektir. Azınlık olanlar bu vatanı bu vatanın gerçek sahiplerinden soyutlayamazlar. Onların buna gücü yetmez.

Sizin vatanseverliğiniz beyhudedir. Azınlık haklarınızın dışına çıkmadan ya paşa paşa oturursunuz yada defolup gidersiniz.

Türkler Saltuk Buğra Han dan bu yana müslümandır. Siz nasıl İslamı reddedip Türlük edebiyatı, vatan millet edebiyatı yaparsınız? Buğra Hanın torunu değil iseniz, etilerin hititlerin torunumusunuz?

Velhasıl Bu vatan bizimdir, müslüman - türklerindir. Korumak ve kollamakta bize aittir. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

İslamsız vatan diyenlerin apo ile sarmaş dolaş hallerini cümle alem görüyor, deşifre edildiniz. Vatansızsınız, bayraksızsınız.

BU VATAN KİMİN ?

Bu vatan, toprağın kara bağrında
Sıradağlar gibi duranlarındır;
Bir tarih boyunca, onun uğrunda
Kendini tarihe verenlerindir...

Tutuşup: kül olan ocaklarından,
Şahlanıp: köpüren ırmaklarından,
Hudutlarda gaza bayraklarından,
Alnına ışıklar vuranlarındır...

Ardına bakmadan yollara düşen,
Şimşek gibi çakan, sel gibi coşan,
Huduttan hududa yol bulup koşan,
Cepheden cepheyi soranlarındır...

İleri atılıp sellercesine,
Göğsünden vurulup tam ercesine,
Bir gül bahçesine girercesine,
Şu kara toprağa girenlerindir...

Tarihin dilinden düşmez bu destan:
Nehirler gazidir, dağlar kahraman,
Her taşı bir yakut olan bu vatan,
Can verme sırrına erenlerindir...

Gökyay'ım ne yazsan ziyade değil,
Bu sevgi bir kuru ifade değil,
Sencileyin hasmı rüyada değil,
Topun namlısında görenlerindir...

Orhan Şaik GÖKYAY

vatan tarikatlerin, şeyhlerin, dervişlerin, meczupların değildir olamazda islam kisvesi giymiş hainlere karşı uyuyoruz sanılmasın.

CENK TÜRKÜSÜ

Türk Oğullarına

Düşman yine öz yurduna el attı,
Mezarından ata'n kılıç uzattı,
Yürü diyor, hakkı zulüm kanattı,

Attilâ'nın oğlusun sen unutma!
Medeniyet deme, duymaz o sağır;
Taş üstünde taş kalmasın durma kır:
Kafalarla düz yol olsun her bayır,

Koş, Pilevne yine al bayrak taksın,
Gece gündüz Tuna suyu kan aksın,
Yaksın kahrın, bütün Balkan'ı yaksın;

Ziya GÖKALP

VATAN İÇİN

Bir çığ olduk koptuk Orta Asya'dan,
Bu ülkü, bu bayrak, bu toprak için...
Coştukça kaynadı, damarlarda kan,

Irmaklar misâli coşup, taşmışız,
Küheylanla Altaylar'dan aşmışız.
Zaferlerden zaferlere koşmuşuz,

Şehit dolu toprağımız, taşımız,
Eğilmedi, eğilemez başımız.
Ezelden ebede sürer koşumuz,

Türk'üz adımız var, şanımız kadar,
Her gün ufkumuzdan bin şimşek çakar.
Bu millet isterse, cihanı sarsar,

Süleyman ÖZBEK

Saçmalaaaa:) Vatanı sen boşver sen naapıcan kii? Sonra çık bakalım neyine sahip çıkacaksan...Komikleşme...

terso arkadaş, bazı konularda aynı düşünceleri paylaşmasamda etik olarak
bazı konularda haklısın.Keşke bazı arkadaşlarda senin gibi yazabilse kendi
adıma diyorum,bazı konularda anlaşabilirdik...bu kare içine yazı yazarken
birbirimizi kırmak yerine kazanmaya çalışalım..Bu VATAN hepimizin..........
teşekkürümü buradan ediyorum.

Metnini yarıya kadar okudumda gerısını okuayamadım cunku yarısında sonrasıda ne ıcın olduıgu bellı her seyı muslumanlıktan beklıyorsunuz ve bu yuzden de her zaman muslumanlıgın karsısında yer alırsınız bir iş yapılırsa sız yaparsınız ege yapılamazsa bunu muslumanlıga ıftıra atarsınız
Muslumanlıgı daha tanımadıgın belı arkadasım bu senın yukarda yazıdın hic bir seye zaten muslumanlar okey demıyorlar hatta sız ve sızın gibiler olsun abd ile paylasalım natoya uye olalım ab ye uye olalım ırak vurulsun dedıgınız zamanlarda muslumanlar cok bagırdı hayır dıye ama dınleyen olmadı sımdıde her seyın zayıf noktası muslumanlık gibi gosytermeyın cok cırkın oluyor bu senın ınancından cok daha ınanclıdırlr ve senden cok daha mıllıetcı ve decrımcıdırler senden cok daha
TURK turler Muslumanlar sen merak etme kardesım bu konuda

evet haklısın biz okey demiyoruz demedikte zaten.ama başımızdaki diyor(DİYORDU) BİRİNCİ TESKERE .İKİNCİ TESKERE ne çabuk
unutuldu...

Geri