Ey..! Samimi Müslüman!

Laiklik yerine ümmetin birliğini tesis edecek otorite kuralım ne dersin? iyi olurda hangi ümmet .ümmetmi kaldı .ingilizlerin ve amerikanın tamamen emrine giren suudilermi ümmet ,yada saddamın heykelini devirip şimdi namuslarının derdine düşen ıraklılarmı ümmet .yada genel anlamda ingilizlerle birlik olup bizi sırtımızından vuran araplarmı ümmet .kardeş bana bir tane islamı gerçek anlamda yaşayan ve refaha erebilmiş örnek bir ülke göster .gösteremezsin .batıda araplarda türklerle birlik olamaz .ikisininde tarih boyunca bize düşmanlığı var .illa bir birlik olacaksak türk birliği diyorum ben .

Laikliğin gayrı İslami olduğu ile ilgili ayet var bkz.Maide 44 bu ayet allahın indirdikleri ile hükmetmeyenler konulu ayet .bu ülke sistemi hangi haklı gerekçelerle cumhuriyet olmus bunu diğer konularda defalarca konustuk ama anlamak istemedin ayrı mesele .o zaman ki din alimlerinin geneleve dönen tekke ve zaviyeleri atatürkten kapatmak istediğini hepimiz biliyoruz .dinin o zaman ne hale geldiğini dinciyim diyenlerin o zaman da şuan günümüzde de neler yaptığını biliyor ve görüyoruz.bu ülkede laiklik olmasa basa gelen kominist bir iktidar kendi ideolojsine göre hareket eder .dindar bir parti gelse oda dine göre hareket eder .kendi açından dindar yönetim istiyorsun ama kominist bir iktidar gelse başa laiklik olmasa dinide doğru dürüst yaşayamazsın bu ülkede .bu yüzden laiklik ve cumhuriyet gereklidir .

A.G. Michel 'in "Mason Diktatörlüğü" isimli eserine bakarsan- ki sadece masonların belgelerden oluşan bir kitaptır" laikliğin bu melun masonlar tarafından dünyaya yayılmak istendiği gayet açık ispat ediliyor. Bir taraf da ayet ve hadis öbür tarafda mason belgesi gösteriyor ki laikliğin İslam toplumunda yeri yoktur.Kaldı ki laiklik çıktığı yerde Kilise nin - dinin değil- devlete karışmaması niyeti ile çıkmış.İslam da Kilisevari bir yapı mı var ki devletten ayrı olsun.bunun cevabı aşşağıda

Teklifim hala geçerli.Ümmetin otoritesi olduğunda Efendimiz(s.a.v) için olumsuz piyesi kaldırmağa gücü yetmiştir.Sultan Abdülhamid Han Hz leri bu piyes çıkınca ''derhal o piyesi kaldırın,aksi halde cihadı ekber ilan ederim'' demiş,batılılar da tıpış tıpış kaldırmışlardır.Gene Çin de çıkan Boxer isyanınıSultan Abdülhamid Hanın fermanı bastırmıştır.tayyipte peygamberimizin karikatür olayına laiklik var diyemi müdahele etmedi sence :durdurun . ya kardes atatürk zamanında ne dinimize nede milletimize hiçbir şekilde hakaret edemedi batı .biz bunuda biliyoruz ve sözde dindar akp iktidarı döneminde çıktı bütün karikatür olayları ve avusturyadaki türk lokumu olayı .adamlar rahatca dinimizle ve milletimizle dalga gçiyor akp sessiz kalıyor .laiklik var diyemi sessiz kalıyor sence .laiklik bu ülkeyi aciz bi durumamı soktu sence.atatürk zamanında neden sokmadı öyleyse

Bizim sorunumuz başsızlık.Başımız olmadığı için ehli küfr bize zulmediyor,inancımıza saldırıyor.Laiklik bu başsızlığı doldurdu mu 80 yıldır? Cevabı insaf sahiplerine bırakıyorum
kuralların bizi ileri götürmesini istiyorsak bunu kural kendi kendine yapamaz .uygulayan olmalı ki o kural birşeye yarasın fayda sağlasın .islam kurallarınında doğru dürüst uygulanmamasının sonuçlarını arap ülkelerinde görüyoruz.islamın kuralları uygulanmıyor diye islam gereksiz işe yaramaz bişeymi (töbe haşa) ne din hakkında nede cumhuriyet hakkında bunu söylemeyiz .ve cumhuriyet din düşmanı bir düzen değildir .aynı şekilde laiklikte .kim çıkarmıs olursa olsun

ATATÜRK, LAİKLİĞİ SELÇUKLULAR'DAN MI ALDI?

Mustafa Kemal’in Türkiye’yi işgal eden sömürgeci Batı’yı def etmesini göz ardı ederek, onu yıpratmak isteyenler de laikliğe sığınıyor!..
Ağzından bir kez bile “Hedefimiz Avrupa’dır” sözü çıkmayan Atatürk’ü “AB’ci!” göstermek isteyenler, “çağdaş uygarlık” hedefini “hedefi Avrupa idi” biçimine dönüştürüyorlar..
Yalan...

“LAİKLİK FRANSA’DAN ALINMADI!..”

Bu gerçek dışı iddialarına gösterdikleri kanıtlardan biri de laiklik.. “Atatürk laikliği Fransa’dan aldı. Bu da hedefinin Avrupa olduğunu gösteriyor” diyorlar.
Bunun da yalan olduğu, geçen Ceviz Kabuğu programında ortaya çıktı.
ART’de (Avrasya TV) canlı olarak yayınlanan Ceviz Kabuğu’na telefonla katılan araştırmacı yazar Cengiz Özakıncı, “Bu yargı batı misyonerliğinin bir yargısıdır” dedi.
Yaklaşık 900 yıl öncesini inceleyen Atatürk, laiklik için Selçuklu Sultanı Tuğrul’dan esinlenmiş!..
Bu bilgi, tüm değerleri ve yorumları alt üst ediyor.
Türkiye’de ciddi gazetecilik yapılıyor olsaydı, Sayın Özakıncı’nın Ceviz Kabuğu’ndaki açıklaması birçok gazeteye manşet, televizyonlara da birinci haber olurdu.. Rakip görüştekiler de en azından -reddetmek adına- karşı çıkardı...
Nerdee..
Bakınız, Cengiz Özakıncı neler diyor:
“1058 yılında Selçuklu Sultanı Tuğrul, Abbasi halifesi ile din işlerinin halife tarafından yürütülmesi ve saltanat işlerine karışmaması gerektiğinde anlaşır. Halife kendi belindeki kılıcı sultanın beline takar.”
Peki bunun kaynağı var mı?
“Bunun kaynağı Nutuk’tur. Nutuk’ta Belgeler bölümünde 18 sayfalık bir yer kaplar.”

DİL DEVRİMİNİN KAYNAĞI DA AVRUPA DEĞİL!..

Peki, AKP’lilerde “travma yaratan” dil devriminin kaynağı Batı mı?
Hayır!..
Yakında çıkacak kitabında bu konulara geniş yer verdiğini açıklayan Özakıncı şunları söylüyor:
“Atatürk, dil devrimini de Avrupa’dan değil Karamanoğlu Mehmet Bey’den almıştır.”
Nasıl, Atatürk’ü çağdaş uygarlıktan uzaklaştırarak “Avrupacı” ya da “AB’ci” yapmak isteyenlerin tezleri yerle bir oluyor, değil mi?..
Ne demişti Mustafa Kemal?
“Türk genci ecdadını tanıdıkça büyük işler yapmak için kendisinde kuvvet bulacaktır!”
“Türklügün unutulmuş medeni vasfı bir güneş gibi doğacaktır!..”
Birileri elbirliği ile unutturmaya çalışsa da; gerçekler yüzlerce yıl sonra da gün ışığına çıkıyor!..

http://www.cevizkabugu.com.tr/yazilar.asp?procid=108

Helal sana emrah takıyyecilerin gerçek yüzlerini açığa çıkarıyorsun.güzel yakalamışsın .

SEN VE SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİN DEN BİLE SOĞUYOR
NE YAPTIĞININ FARKINDAMISIN ...
FARKINDA İSEN ÇOK TEHLİKELİSİN

HER ŞEYDE DİNİ ÖNE ÇIKARMAK İYİ BİR DAVRANIŞ DEĞİLDİR ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ , OLMASAKTA BUNUN HESABINI SANA VERMEYECEĞİZ . KENDİNİ NE SANIYORSUN .
PROVAKATÖR MÜSÜN

AKLINI BAŞINA AL.VARSA TERBİYENİ TAKIN

ALINTI YAPTIĞIN YAZI BÜYÜK BİR EMEK OLAN DÜŞÜNCENİN BİR ÜRÜNÜDÜR
O YAZI GİBİ BİR YAZI YAZMA KAPASİTEN OLMAYA BİLİR
BARİ ONU DEĞİŞTİRİRKEN BİLE SAYGINI YİTİRME

VE UNUTMAKİ EMELLERİNE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR OLDUKÇA ULAŞAMAYACAKSINIZ

HEDEF ALDIĞIN KEMALİSTLERİN ATIK MADDELERİNDE BOĞULMA

1)dine saldırıldığında,müslümanlığa saldırıldığındada aynı tepkiyi veren biri olsan bu dediklerine katılıp senden özür dileyeceğim.ama önceki yazılarından islamiyet hakkındaki görüşlerini bildiğimden ve bu ülkeyi senden kat be kat sevdiğimden ve bu ülke için yaptıklarımdan(sana bunları belgeli ispatlarım),sizin gibi provakatörlerden din düşmanlarından,bu ülkeyi manen değilde madden sevenlerden terbiye ve dürüslük ne olduğunu öğreneceksem yazıklar olsun,onların terbiye ve dürüstlük anlayışının karşısında olan biri olarak başkalarının sözlerini kendi sözleri gibi söyleyenlerden,beyinlerini çalıştırıpta bir düşünceye sahip olamayıpta başkalarının düşüncelerine kapılan birinin bana akıl vermesinin,terbiye ögretmeye kalkmasının ne saçma ve kendini beğenmişlikten bir adım daha ileri gidemeyecek ve bu ülkeyide ileriye götüremeyecektir.
2)unutmaki ben ve benim gibiler oldukça bu ülke hep dimdik hep ayakta derin devlet ve çetelerin karşında dinini seven atalarını seven kişilerle ayakta kalacaktır.emelim ise sizin gibi insanlara bu ülkenin kalmamasıdır.unutmayın ülkesini seven dinini seven bizler olduçakça emellerinize ulaşamayacaksınız.
3)düşünme yetin olmayabilirlir,ama başkalarının düşüncelerini kendi düşüncenmiş gibi sdavunman çok ukalaca.
4)bu ülkeyi parçamak için yapılan bir çalışmanın diğer yönünü yazdım içimde ne kemalistlere nede üklesini sevenlere bir çamur atmadım.ama madolyonun diğer yüzünü göstermeye çalıştım ülkede din kisvesi altına sığınmış ne kadar insan varsa okadardanda fazla kemalizm ve laiklik kisvesi altına sığınmış kişiler vardır tüm kemalist ve laikler dürüst değildir.kimsenin kulu ve köpeği olmadım olmayacağımda.sadece ALLAHIMIN kulu ve ülkemin köpeği olmayı tercih ederim.bu ülkede kula kulluk etmeye çalışanlar ve kulun köpeği olmaya çalışanlar çok.ben onlardan değilim ama ya........
5)ben kemalistleri değil yazılan yazıda kemalistliğin arkasına sığınan kemalistliği kendine kalkan yapan din düşmanlarına yazdım.yazıyı yazanan müslüman düşmanı olmuyorda ben mi ülke düşmanı oluyorum.yazdıklarımın her kelimesi tektek oku ve yanlış olanı yazda öyle konuşalım.yazdıklarımın bir karesi bile yanlış ve yalan değildir.
SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİNDEN BİLE SOĞUYOR DEMİŞSİN.ben bu ülkeyi ve dinimi çok seviyorum senin gibilere bu ülkeyi,dinimi teslim edemeyecek kadar çok seviyorum bizler senin gibiler yüzünden ne bu ülkeden soğuruz nede dinimizden,sen dinden soğuyuorsan ilk önce ALLAHA olan inancını tart soğumanın sevbebi bizler değil senin zayıf inançlı olman olmasın sakın en azından kendine dürüstçe davran....
6)senden beklediğim şudurki başlıktaki yazıda müslüman için söylenenlerin bazıları doğrudur,asmiralayın söylediklerininde bazıuları doğrudur desen din düşmanı tabirini kullanmayacaktım senin için.yani bu ülkede tüketilen alkol,uyşturucu gençliğimize ve insanlarımıza zararlı olan maddelerin tüketilmesine kullanılmasına karşı çıkmak,bunlara verilen paralarla sizlerin sözde bizlerin özde sevdiğimiz gençlerimizin geleceği için harcasak genç beyinleri daha ileriye götürsek bu ülke düşmanlığı olur değilmi,laiklik ve kemalist düşmanlığı dır bu düşüncelerim benim.kendine bir sor bakalım sen bu her gün içilen 1 paket sigara parasını her gün içilen bir birayı daha pahalı içkileri saymıyorum,bu ülke için harcasak nasıl olurdu. bu dediklerime cevap vereceksen dürüstçe ver,saçma sapan yazılarınla beni uğraştırma saçma sapan vereceğin cevaba cevap yazmayacağım senin.

1-) Beni tanımıyor görüşlerim hakkında yanılıyorsun BEN DİNSİZ DEĞİLİM

2-) Konu müslümanlığa saldırı olursa cürümüm kadar yer yakmak pahasına aklımın ve bedenimin gücünün yettiği yere kadar tereddütsüz varım.

3-) Benim zoruma giden '' Kemalistler '' diyerek hedef göstere göstere yazman Kemalistleri yek ten rakip , hedef görmen .

4-) Kemalistlerin içerisinde dine inanmayanlar muhakkakki vardır , aynen aşırı dincilerin içerisinde Alkoliklerin hırsız ve dolandırıcıların , dini sömürenlerin olduğu gibi.
Ama bizler bunlar hakkında herhangi bir saldırıda bulunmuyoruz, laf atıp dışlamıyoruz . Her iki taraftada Yapılanları doğru bulmasakta onları rencide etmiyoruz.
Taaki Patlayana kadar .

5-) '' unutmaki ben ve benim gibiler oldukça bu ülke hep dimdik hep ayakta derin devlet ve çetelerin karşında dinini seven atalarını seven kişilerle ayakta kalacaktır.emelim ise sizin gibi insanlara bu ülkenin kalmamasıdır.unutmayın ülkesini seven dinini seven bizler olduçakça emellerinize ulaşamayacaksınız. ''

Diyerek kendimizi bir başkasından üstünde görmüyoruz Donkişot olmadığımızın farkındayız.

6-) Başkalarının düşüncesiyle aynı düşünceye sahipsem savunmasını yaparım
Bu düşünce hırsızlığına girmez .Düşüncenin , yazının altına kendi imzamı atıyorsam haklısın ki öyle birşeyde yok.
'' Ya sen Müslüman '' yerine Ya sen Kemalist '' diye değiştirerek de yazmadım

7-) '' ben kemalistleri değil yazılan yazıda kemalistliğin arkasına sığınan kemalistliği kendine kalkan yapan din düşmanlarına yazdım.yazıyı yazanan müslüman düşmanı olmuyorda ben mi ülke düşmanı oluyorum.yazdıklarımın her kelimesi tektek oku ve yanlış olanı yazda öyle konuşalım. '' Demişsin KATILIYORUM , öylesi insanları ben de sevmem ama hitap şeklin yanlış. Kemalistler kelimesini kullanmayıp başka bir kelime kullanmalıydın ör: Kendini Kemalist zannedenler Diyebilirdin.

:cool: '' SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİNDEN BİLE SOĞUYOR DEMİŞSİN.ben bu ülkeyi ve dinimi çok seviyorum senin gibilere bu ülkeyi,dinimi teslim edemeyecek kadar çok seviyorum bizler senin gibiler yüzünden ne bu ülkeden soğuruz nede dinimizden,sen dinden soğuyuorsan ilk önce ALLAHA olan inancını tart soğumanın sevbebi bizler değil senin zayıf inançlı olman olmasın sakın en azından kendine dürüstçe davran....''

Demişsin Dinini bu kadar sevmen hoş ama bu saldırmanı gerektirmez .
Hele hele olmayan bir saldırıya karşı taaruza geçmeni hiç gerektirmez yoksa yel değirmenine saldırma durumuna düşersin.
Ve Sen Kimin dinini kime bırakmıyorsun, bu hakkı, bu cür eti nereden alıyorsun kim veriyor .
Sen benim Allaha olan inancımı nasıl yargılarsın benim kalbimi gördün yaşadınmı içimde ne var . Allah sevgimi sana veya bir başkasına kanıtlamak zorunda mıyım.

9-) Gelelim son konuya . senin görüşlerine veya bir kısmına katılmadım diyemi DİN DÜŞMANI OLDUM :clap:clap:clap
Bravo sana daha yorum yapmama gerek kalmadı
İçki meselesine gelelim :
ATATÜRK ne demiş : İçki sigara içenin parasından İçmeyenin Gücünden Faydalanırız demiş .
Bırak içsinler ya içtiklerinin Karşılığında ödedikleri paranın %70 i VERGİ . ve bu vergiyi kaçırma şansıda yok peşin veriyor . sen ne kadar vergi veriyorsun bu devlete ??? ( vergi kaçırıyorsun demiyorum yanlış anlama )

Bu Devlet için para gerekli olduğunda inn ki Türkiyede % 95 oranında herkes herşeyini verir .

Özetle ya sen Müslüman Yerine ya sen Kemalist yazısını koymayacaktın . Kastetdiğin kişileri anlıyorum ama Bende bir KEMALİSTİM ...

Ey samimi Müslüman!
Eee, çakal şehre indi artık! Bundan sonra olacakları kimse tahmin edemez. Ama buradan kendini Müslüman diye tanımlayanlara (sözde Müslüman) birkaç sözüm olacak.

Ben bir Kemalist devrimci olarak�

ABD�nin ılımlı İslam denen zırvalarına karşıyım!

Ya sen Müslüman?

Ben; tüm Amerikan üslerine karşıyım!

Ya sen Müslüman?

Ben; Irak�ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD�ye dümdüz gidiyorum!

Ya sen Müslüman?

Ben; memleketimi peşkeş çekenlere de dümdüz gidiyorum!

Ya sen Müslüman?

Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım!

Ya sen Müslüman?

Ben; etrafında binlerce aç varken hacca gidenlere de karşıyım!

Ya sen Müslüman?

Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık olarak alıyorum!

Ya sen Müslüman?

Ne diyorsun?

Sessiz kaldın�

Ben; NATO üslerine de karşıyım!

Ya sen Müslüman?

Ben; Türkiye Cumhuriyeti�ne ilelebet bağlı kalacağıma ant içtim!

Ya sen Müslüman?

Ben; Hz. Muhammed�e küfredenlere küfürlerini iade ettim!

Ya sen Müslüman?

Sen değil belki ama senin adam sıfatı verdiğin ağababaların hemen ertesinde Papa�nın elini öptüler� Ben �lanet olsun� dedim!

Ya sen Müslüman?

Bu ülkede yaşayanlara tek bir sözümüz var: �Herkes ayağını denk alsın!� Türkiye Cumhuriyeti�ne kastı olan her kim ise bilmelidir ki; mevkii ve konumu ne olursa olsun, ister Müslüman, ister Hıristiyan olsun fark etmez, herkesin inancı kendine� Ama herkes bilmelidir ki; bu ülkenin sahipleri bir gün hiç umulmadık bir anda çıkagelir ve ihanetin hesabını sorar!

Buradan alenen söylüyorum; Anadolu�daki Müslümanlığı Haçlılardan koruyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk�e dil uzatan her kim olursa olsun şerefsizin önde gidenidir ve kesinlikle Müslüman değildir.

Aksini iddia eden varsa alnını karışlarım!

Ey samimi Müslüman!

Biz devrimciler öyle yalvarmayı filan beceremeyiz. Ama şimdi kendimle çelişip sana yalvarıyorum; ne olur şu din bezirganlarından kurtar kendini!

Bak benim için değil ve hatta ülken için de değil!

Allah için�

Allah ile aldatanlardan kurtulduğun gün, gerçek Müslüman olduğun gün olacaktır.

İşte o gün ne mutlu sana...

Bugün bu ülkede dini inançlarının gereklerini yerine getirenlerle kimsenin bir alıp veremediği yok aslında. Yalnız gerçek Müslümanlar anlamalıdır ki; bu günler itibariyle onların yanındaymış izlenimi veren eski dönme-dolaplar, aslında İsrail uşağı ajanlardır. Bunu benim söylüyor olmam bazılarına tuhaf gelebilir belki, ama durum tamamen budur.

Dini paraya tahvil eden bezirganlar ortaklığının ulaştığı çıkar birlikteliği aslında dinler üstü bir yapılanmanın ürünüdür. Sözün özü; dini ne olursa olsun tüm insanlık aynı takiyye ile karşı karşıyadır. Allah ile aldatılmak! Yaşar Nuri Hoca�nın dediği gibi...

Siz sanıyor musunuz ki Amerikalı bir Katolik aldatılmıyor?

Ya da Yunan Ortodoks!..

Bu şeytan ortaklığının temelinde yatan tek şey var; o da para!

Yani güç.

Dinde tartışma yoktur!

Bunu iyi bilen sahtekar ve işbirlikçi taife cahil halkın dini duygularını öyle güzel okşuyor ve ona öyle samimi bir görüntü çiziyor ki, bu yanlıştır ya da böyle bir şey yoktur dediğinde din düşmanı oluyorsun onların gözünde.

Amerika�larda saltanat süren bir hacı efendiye sen Müslüman olarak; �Ey hacı efendi, onca Müslüman ülke dururken Müslüman katili bir ülkede ne arıyorsun?� diye soramıyorsan, kalkıp bana veya bir başkasına ahkam kesmeye çalışma! Onca Iraklı yetim hesap soracak günü geldiğinde, sakın unutma!

Bu olacak, bundan kaçış yok. İnsanlık onuru bir gün tüm bunların hesabını soracak.

Bakalım o zaman ey Müslüman; sen ne cevap vereceksin?

Cumaları hiç kaçırmadan, en öndeydin!

Beş vakit namaz da kıldın!

Bağıra çağıra hacca da gittin!

Yetmedi bir daha gittin!

Başını mı?

Rahibeleri kıskandırırcasına örttün!

Yetim sana soracak: �Ey benim dinimden olduğunu söyleyen sahtekar, bu zulme neden göz yumdun? Neden seyirci kaldın? Ve neden Müslüman katilleriyle aynı sofrada yer aldın?�

Aynı sofradaydın ama içki değil portakal suyu içtin değil mi?

Bravo sana büyük Müslüman!

Zaten Müslümanlık da bu olsa gerek!

Sen yemene içmene devam et.

Beğenmediğin devrimciler, sindiremediğin Kemalistler yine ezilenlerin yanında, yine işgallerin karşısında. Katline göz yumduğun Müslüman kardeşlerini biz savunuruz, sen de haccına gidersin paşa paşa.

Ya soruyorum sana ey ahmak: �Kimi kandırıyorsun, söyler misin bana? Onca Müslüman kanı akarken...�

Yatacak yeriniz var mı acaba sizin?

Tarihe bakıyorum, yoksunuz!

Söyler misiniz bana, kimsiniz siz?

Kimsiniz siz?

Müslüman olduğunuzu söylüyorsunuz, eyvallah! Peki sizinle aynı dini paylaştığını söyleyen insanlar birer birer değil milyon milyon katledilirken siz ne yapıyorsunuz a kuzum?

Onca aç varken soruyorum size: �Ey kendini bilmez ama kendini evliyagillerden sayan sahte molla kılıklı şeytan taşlayıcıları, bela mısınız siz bu milletin başına?�

İşte tüm bunların farkına varmak için tek bir şeye ihtiyaç var: Bilinç!

Çok şey bilmenize, yüzlerce kitap okumanıza gerek yok. Şayet biri gelip en değer verdiğiniz şeyi satmanızı söylüyorsa, bilin ki o kişi sizin dostunuz değildir. İşte bilinç tam da budur.

Köyünüzün meydanını satmaya kalksalar, kıyameti koparırsınız.

Koca memleketi sattılar, kılınız kıpırdamadı.

Kitaba baktım, böyle bir şey yazmıyor!

Vallahi de billahi de yazmıyor.

Sizi her zaman Mustafa Kemal kurtaramaz, azıcık da siz gayret edin artık!

Yani demem o ki; işbirlikçilerden uzak durun yeter, gerisini biz hallederiz, her zamanki gibi�

Sonra yine bizim için ileri geri konuşursunuz, yeter ki memleket bize kalsın�

Canımız acıyor, bilmem anlatabiliyor muyum�

Ey halkım, bizim tek bir düşmanımız var; o da işbirlikçi vatan hainleridir. Bunu iyi belleyin.

Bugün bu ülkede laik-Müslüman diye bir ayrım yoktur. Olduğunu iddia edenler, bizi AB�ye şikayet eden işbirlikçilerdir. Aldanmayın onların sahte gözyaşlarına; timsah kadar acımasız oldukları, yaptıkları kan ortaklıklarıyla tescil edilmiştir.

Ama inanın bana, bir gün öyle bir balyoz inecek ki tepelerine, olmayan feleklerini bile şaşıracaklar�

Ey Müslümanlar; memleketinize sahip çıkın; yoksa İsa size sahip çıkacak.

Aklınızı başınıza alın!

Bir devrimci size ancak bu kadar tüyo verir; kıymetini bilin.

Vatan nedir bilir misiniz?

Sizin namusunuz!

Namus olmadan ne din olur ne de başka bir şey.

Aklınızı başınıza alın!

not:kaynak gösteremiyorum bana gelen bir mailden alıntı yaptım...

ABD�nin devrimci diye ortaya çıkardıkları zırvalara karşıyım

Ya sen ya sen kemalist

Ben; tüm Amerikan üslerine karşıyım ve ülke çıkarlarını bahane ederek kendi çıkarlarını koruyan ceplerini parayla dolduran kişilere karşıyı devrimci

Ya sen kemalist?

Ben; Irak�ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD�ye dümdüz gidiyorum,filistinli,ve diğerleri dünya üzerinde zulum gören müslüman harici bir ülke yok,dünyadaki,ve ülkemizdeki din düşmanlarınada dümdüz gidiyorum.

Ya sen kemalist?

Ben; memleketimi peşkeş çekenlere de dümdüz gidiyorum,memleket çıkarlarını değilde kendi çıkarlarını düşünenlerede dümdüz gidiyorum

Ya sen kemalist?

Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım,ben dolarada karşıyım.keşke türk birliği kurasada bu zırvalıkların çoğundan kurtulsak.

Ya sen kemalist?

Ben; etrafında binlerce aç varken rakı sofralarında eğlenen yorgunluk atmak için bir bira içmeye kalkan kumar masalarında para savuran,marka düşkünü olan,eğlenti diye kadın peşkeşçilerine bara bayılan,kafa yapmak için esrar ,eroin uyuşturucuya çuvalla para veren.komşusu aç iken tok yatanın vay haline.ülkede binlerce aç varken eğlenmeyi marifet sayanlara karşıyım..

Ya sen kemalist?

Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık ve özgürlük olrak alıyorum(bu ülkede özgürlük yok)

Ya sen kemalist?

Ne diyorsun?

Sessiz kaldın�

Ben; NATO üslerine de karşıyım,devlet içinde devlet olanlarada karşıyım

Ya sen kemalist?

Ben; Türkiye Cumhuriyeti�ne ilelebet bağlı kalacağıma ant içtim,dinimi kitabımı unutmayacağıma,geçmişimi karalamayacağıma yemin ettim..

Ya sen kemalist?

Ben; Hz. Muhammed�e küfredenlere küfürlerini iade ettim!din ve ülke düşmanlarına düşman oldum

Ya sen kemalist?

Sen değil belki ama senin adam sıfatı verdiğin ağababaların kendi ceplerini doldurdular ceteler kurdular ben bunlarada karşıyım

Ya sen kemalist?

bunları bu şekilde çoğalta bilirsin...bence kalbimiz aynı düşüncelerimiz farklı,bakış açımız değişik...ben özgür,gerçekten ülkesini seven dinine sövmeyen ve dinine düşmanlık etmeyen,bir birine saygılı,kendi için değil ülkesi için çalışan bir toplum hayal ediyorum...ama sadece hayal bir biriyle barışık olmayan bir birine karşı saygısız olan bir toplum olduk manevi değerlerimizi içten çökerttiler.bu duruma düştük ALLAH sonumuzu hayır etsin.bu ülkeyi laik anilaik dinini seven din düşmanı çatışmasına soktular.ve ahlaki değerlerimizi din düşmanlığı yaparak çağdaşlık denilen yobazlığın pençesine atarak bizleri içten içe çökertiyorlar.bizlerin geçmişini örfünü adetini dini sevenleri yabaz ülke düşmanı diye nitelendirip bizi çökertiyorlar...
bu ülkede dinimiz elden gidiyor diyor diye ALLAH ALLAH sesleri içinde savaşanları şehid olanları unutuyorsun galiba onlarda namusları için savaşmışlardır,onları namusları için savaşmadılar gibi ithamlarda bulunmakta biraz hakaret verici olmuş,şehitlerimizin ruhlarını incitmesen iyi olur gibi gelmekte bana.namusla dini aynı kefeye koyamazsın,birileride çıkar din olmadan ne namus olaur nede başka bir şey derse,içnden çıkılamaz bir tartışmay dönüşür konu içinden çıkılamaz sonuçlamaz bit tartışmaya döner konu,bu bölümde sonuçlanamayan çoğu kanular gibi... SAYGILAR

senin bu yazdıklarına sadece gülünür kıvırmak iye buna denir ben müslümanım müslüman olmasamda sana hesap vermem gibi söylemler ezikliğin ta kendisidir.sana dinin hakkında hesap soran yok ama benim dinime saldırı olursa ki olmuş ozaman sorgularım hesap sorarım.yazılan yazıda müslümana saldırı oluyor sen haklı diyorsun.ben yazıya başka boyuttan bakıyorum ve yazıda değişiklikler yaparak yorumluyorum sen çalıdın diyorsun ben yazıyı değiştirdiğimi zaten ima etmişştim bunu anlamak içinde senin kadar zeki olmak ta gerekmiyor.ama anlama özürlü olunca yazdıklarımı yine anlamıyorsun işine nasıl geliyorsa öyle yorum yapıyorsun yazdıklarımda müslümanların inançlarına saldırı var benim yazdıklarımda dinime sövenlerin inançlarınınzayıf olduğu kemalistlere ve kemalist düşüncelerin arkasına sığınmış din düşmanlarına yapılan değerlendirme yapılıyor.dine kemalizim kisvesi altında saldıranlar haklı,kemalistlik kisvesi altında din düşmanlığı kabul ediliyor biz bunun karşısındayız.biz ülkemize ve dinimize sahip çıkıp onu sonuna kadar savunuyoruz.ya siz bunun neresindesiniz.....
birde demişsinki ya sen müslüman yerine ya sen kemalist yazısını koymayacaktın demişsin.ilk önce konuyu açan arkadaşada ya kardeşim ya sen müslüman diye niye sordun diye söylesen tarafsızsızsın diyecektim ama bu söyleminle taraflı olduğun at gözlüklerini çıkarmadığın açıkça belli oluyorr...yani bende müslümanım dinimi ve vatanımı severim bu tarz saldırılara göğüs gererim.yani dinini seveni nasıl vatan düşmanı ilan ediyorsunuz bunu bir şekilde açıklasana kemalistlik kisvesi altına sığınıpta din düşmanlığı yapanlara destek,kemalistliği kalkan olarak kullanan din düşmanlarının destekçisi sizler kemalistliğin içinden vatan haini çıkmayacağının vatanı peşkeş çekmeyeceğinin garantisini vere bilirmi.dinini satan vatanını hiç düşünmeden satar.

Takiyeciler Yine hünerlerini sergilemişler .
:durdurun

Ne Alıp veremediğiniz var AtaTürk'le açık açık yazında bizde bilelim .

AtaTürk '' Vatan Namustur Satılamaz ! '' dediği halde ülkeyi satanların tarfında olmak neden ?
Siz AtaTürk'ü sevmeyebilirsiniz ama Onun Devrimci ruhunu taşıyan Cumhuriyet aşıkları bu ülkeyi sizin gibi Geri , Yobaz vede Takiyecilere bırakmaz .

Bunu iyi bilin iyi kavrayın .
Cumhuriyet aşıkları her zaman bu ülkede Canını seve seve vermeye hazır olarak Vatanının müdaafasını üstlenecektir .

Yazı çok güzelmiş . Yazanın Elleri Dert Görmesin .

Bizi kana bulayan, huzurumuzu kaçıran bu olayların baş mimarına "sayın" diyen birinin oluşturduğu hükümeti sırf "din" i koruyor diye seçenlere lanet okuyorum. Onlar müslüman da diğerleri dinsiz mi ? Hem dinsiz olsa ne olacak. Bugüne kadar kaç müslüman zulüm gördü bu ülkede konuşun. Beni evimden dışarı başörtümle çıkarmıyorlar , camiye gitmemi yasaklıyorlar deyin bakalım. Herkes özgürce yaşıyor dinini. Peki niye hala din ayaklarıyla oy veriyorsunuz ? Sizin asıl istediğiniz ne ? Açılın bence dökün içinizdeki asıl amaçlarınızı.

Hiçbirimizin can güvenliği kalmadı. Bu hükümetle terör olayları yeniden arttı. Her gün askerlerimizi şehit veriyoruz, yetmiyor bizleri de hedef alıyorlar. Hani hükümet niye suçluları yakalamıyor? Onlar şuanda "cici" partilerini kurtarma korkusu içindeler. Aman ne " cici" sormayın. Elimize dikenli güller veren "cici" parti.Türkiye'yi Amerikan mandası haline getirmeye çalışan amerikalıların "cici" partisi. Yok öyle kuru " müslümanlık" hikayeleri falan.

Bir de çıkmış şimdi konuşuyor " Milletin başı sağolsun" diye. Bu terörü tekrar hortlatan sizlersiniz Tayyip Bey. Yazıklar olsun diyorum bu partiye de onları başımıza musallat edenlere de !!!

Adam üşenmemiş yazmış.....

Ama yaptıgı seyin ne anlama geldigini kendi bile anlayamıyor...

Bu ulkede dinle Ataturk'u karsı karsıya getirme cabaları sadece salaklıktır baska hicbirsey degil...

Bu olaydan kim ne kadar nemalanıyor bilmiyorum ama bunu bir futbol rekabeti gibi sacma sapan seviyelere cekmeyin ve isin ciddiyetini biraz olsun anlamaya calısın...

Söz konusu ulkeniz... ve hic iyi bir yere de gitmiyor...

Bilmem gorebiliyormusun MÜSLÜMAN...
işte sen ve senin gibiler at gözlüklerini çıkarmadıkça bu ülke ne ilerleye bilir nede kendi kendini yönete bilir.senin gibi düşünenlerin kemalistliğin arkasına saklanıp din düşmanlığı yaptığı yazı doğru biz yanlışız.siz bu ülkeyi dinsizliğe götürmeye çalışmakla,ülkeyi satmak arasındaki farkı göremeyecek kadar körelmiş gözünüz din düşmanlığıyla dönmüş vaziyette.ama bu ülkenin %99 u müslüman dinini kaybeden bir insan ülkesini hiç düşünmez sadece kendini çıkarlarını düşünür iş başa düştüğünde kaçar gider bu ülkeden.ama dinini sevenler dinimin gereği şehitlik makamına ulaşmak için kurşunların önüne siper eder kendini.eteklerini toplayıp kaçanlardan olmaz.ülke ve din birliktedir bu ülkeyi parçalamaya çalışan sizlere bırakılmayacak kadarda kutsaldır.sana katıldığım tek nokta bu ülke siz ve sizin düşüncenizde olanlar yüzünden hiçte iyi bir yere gitmiyor.ahlaki çöküntü almış başını gidiyor,uyuşturucu gençliğimizi zehirliyor,şişe şişe içkiler gençliğimizin zihnini çalıyor,ne yaptığını bilmeyen sarhoş gençlikği kurtarmak yerine dine saldıran müslümanın dini yükümlülükleriyle alayeden bir yaklaşımdan ve bu yaklaşımadestek veren sizlerden din düşmanlığından başka ne beklenebilirki yazdıklarımı iyi okursan kemalistliğin arkasına saklanıpta din düşmanlığı yapan,ahlaki çöküntüye sabep gördüğüm kişilerin beyin yıkamalarına karşı değiştirdim başlığı ve sende bu başlığı değiştirdin yeterki din düşmanlığı müslüman düşmanlığı olsun ülke ilerlemesin din yok olsun müslümanlar ezilsin düşüncesinin savunucuları olmuşsunuzda kendinizden bihabersiniz..bizler kendilerini kemalistliğin arkasına sığınan ülke ve din düşmanlarının yaaptığı saldıraların önünde durmaya çalışıyoruz.ama sizler sahte kemalistlerin biz kemalistiz sözlerine kanarak yapılan din düşmanlığına çanak tutuyorsunuz,belkide sizlerde onlardansınızdır yoksa neden dine saldırasınız yada müslümanlara saldıranlara destek olasınız.

işte sen ve senin gibiler at gözlüklerini çıkarmadıkça bu ülke ne ilerleye bilir nede kendi kendini yönete bilir.senin gibi düşünenlerin kemalistliğin arkasına saklanıp din düşmanlığı yaptığı yazı doğru biz yanlışız.siz bu ülkeyi dinsizliğe götürmeye çalışmakla,ülkeyi satmak arasındaki farkı göremeyecek kadar körelmiş gözünüz din düşmanlığıyla dönmüş vaziyette.ama bu ülkenin %99 u müslüman dinini kaybeden bir insan ülkesini hiç düşünmez sadece kendini çıkarlarını düşünür iş başa düştüğünde kaçar gider bu ülkeden.ama dinini sevenler dinimin gereği şehitlik makamına ulaşmak için kurşunların önüne siper eder kendini.eteklerini toplayıp kaçanlardan olmaz.ülke ve din birliktedir bu ülkeyi parçalamaya çalışan sizlere bırakılmayacak kadarda kutsaldır.sana katıldığım tek nokta bu ülke siz ve sizin düşüncenizde olanlar yüzünden hiçte iyi bir yere gitmiyor.ahlaki çöküntü almış başını gidiyor,uyuşturucu gençliğimizi zehirliyor,şişe şişe içkiler gençliğimizin zihnini çalıyor,ne yaptığını bilmeyen sarhoş gençlikği kurtarmak yerine dine saldıran müslümanın dini yükümlülükleriyle alayeden bir yaklaşımdan ve bu yaklaşımadestek veren sizlerden din düşmanlığından başka ne beklenebilirki yazdıklarımı iyi okursan kemalistliğin arkasına saklanıpta din düşmanlığı yapan,ahlaki çöküntüye sabep gördüğüm kişilerin beyin yıkamalarına karşı değiştirdim başlığı ve sende bu başlığı değiştirdin yeterki din düşmanlığı müslüman düşmanlığı olsun ülke ilerlemesin din yok olsun müslümanlar ezilsin düşüncesinin savunucuları olmuşsunuzda kendinizden bihabersiniz..bizler kendilerini kemalistliğin arkasına sığınan ülke ve din düşmanlarının yaaptığı saldıraların önünde durmaya çalışıyoruz.ama sizler sahte kemalistlerin biz kemalistiz sözlerine kanarak yapılan din düşmanlığına çanak tutuyorsunuz,belkide sizlerde onlardansınızdır yoksa neden dine saldırasınız yada müslümanlara saldıranlara destek olasınız.

ben vatanseverliğin dinle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hatta tersine "din" vatan sevgisini köreltiyor bence.Din hep ikinci planda olmalı. Bizim sorunumuz herkesin bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşaması dini ne olursa olsun. Ayrıca ne ateist insanlar tanıyorum vatanseverlikte hepinizi taş çıkartırlar.
Bu arada "kemalistlere" din düşmanı diyemezsin. Kimmiş din düşmanı yahu ? Burada bile onca laiklerin arasında cübbesiyle,kara çarşafıyla dolaşan kişiler var. Hangi Kemalist onlara saldırmış bugüne kadar.

Dinci kemalist bunlar bizi ayırmak için güzel planlar Ama bunları anlayacak akıl olsaydı bizde bu halde olmazdık herhalde bugüne kadar Türk Denildiği zaman o benim kardeşim denirdi iş biterdi ama malesef gelinen nokta o taraf diyor sen bunu yaptın bu taraf sen bunu yaptın o taraf kim bu taraf kim önce bunu anlamak kavramak lazım :) Benim için türk olması yeterli gerisi sorun değil konuşularak da anlaşılabilir

yazın güzel de yine kemalizm catısı altında inanclara farkettirmeden denemeyecek kadar çok sataşılmış...
biraz detaya da ineyim...

Cumaları hiç kaçırmadan, en öndeydin!

Beş vakit namaz da kıldın!

Bağıra çağıra hacca da gittin!

bunlar farz olan ibadetler yapmasamıydık? ayrıca bağıra çagıra hacca gitmek demek çok aşagılayıcı bi tutum olmuş. umarım ne yazdıgının farkındasındır...

Başını mı?

Rahibeleri kıskandırırcasına örttün!

kıyasladıgın örnege dikkat et lütfen.. yobazca bi yaklaşım olmuş..

Yetim sana soracak: Ey benim dinimden olduğunu söyleyen sahtekar, bu zulme neden göz yumdun? Neden seyirci kaldın? Ve neden Müslüman katilleriyle aynı sofrada yer aldın?
burada acıkcası Akp ye yada hükümetlere yükleniyosun bu bariz ortada da... bunu müslüman diye kısıtlama onlara oy verenler diye söyle de yanlış anlaşılmasın...

Beğenmediğin devrimciler, sindiremediğin Kemalistler yine ezilenlerin yanında, yine işgallerin karşısında. Katline göz yumduğun Müslüman kardeşlerini biz savunuruz, sen de haccına gidersin paşa paşa.
Yani demem o ki; işbirlikçilerden uzak durun yeter, gerisini biz hallederiz, her zamanki gibi

1. devrimciler ve kemalistlere bütün olayı indirgemen cok sıg bir görüşün ürünü olmuş.
2. devrimciler ve kemalistler diye adlandırdıgın kesim hacca gitmezler mi ? giderlerse eger diğerleri paşa paşa gidiyor derken ;devrimciler ve kemalistler giderken hangi sıfata yaraşır bir şekilde giderler?
3.kimsenin katliama göz yumdugu yok merak etme... kaldıki birileri onları koruyacaksa bu sadece size düşmez herkese dolyısıyla devlete düşer... devleti yöneten hükümeti ise halk secer.. sen halkı kime oy vermesi gerektigini söyle de müslüman diye herkesi işin içine katma. (bilinçsiz olanları kat). kasdetmek istegini şimdiki hükümete oy verenler (ben de vermedim vermem de) ancak sanmıyorum ki onlar bu kadar geniş vizyonlu düşünerek olacakları kestirip oy versinler... ama dedigin gibi bilinç olmyınca olmuyor ne yazıkki...

Ey Müslümanlar; memleketinize sahip çıkın; yoksa İsa size sahip çıkacak.

İsa benzetmen yine çok gerici bi yaklaşım olmuş kaş yapayım derken göz cıkmış önceki benzetmen gibi....çünkü o müslümanların da inandıgı kutsal bir peygamberdir...

son olarak şunları da söyliyim... ben samimi bir müslümanı şöyle tahrif ederim...
Üzerine düşen dini yükümlülükleri elinden geldigince(tabiki samimiyet,özveri ve istek dahilinde) yapan. bilinçli olan...araştıran ... okuyan.... her şeye inanmayan... gerektiğinde karşı çıkan/gerektiginde destekleyen... sadece eleştri değil. aynı zaman da iyi yönlerini de söyleyen(adil olan) ... etraflıca düşünen... vatanını kutsal bilip onun çıkarları dogrultusunda karar veren/fikirlerini beyan eden...bayragı onun şerefli sancağı olan , devleti onun ugrunda gerekirse can verdigi olan... iyiyi kötüden /yanlışı dogrudan/faydalıyı zararlıdan/hakkı zulümden ayırt edebilen ve bütün saydıklarımı hayatına mâl eden (yaşayışı olan /olması için gayret gösteren) kişidir...

ayrıca;
elbetteki ey samimi müslüman derken bunları kasdetmedin(ki sanmıyorumda)... burada yanılıyorsam (yani yukarıdaki yazdıgımı kasdettiysen) her yazdıgın kelimelerin hepsine karşıyım...

şu sözlere ne denirkii.helal olsun,tüm agresif dilime rağmen içimden geçenleri bu denli edeple yazabilen arkadaş eline yüreğine sağlık..gerçekten güzeldi..

Bu kadar saf olmayın yeter artık...

Neymiş yemin vallahi billahi ve bilmemneymiş...

Kardeşim sen yemin ediyorsan onu ne bicimde ettigin onemli degil sonucta niyetin belli...

Tabi siz boyle yobazlıklara takıldıgınız icin yıllardır aynı yerde sayıp duruyorsunuz...

Eger bu ulkede yaşayacam diyorsan o 6 ilkeyi (seve seve) BENİMSEYECEKSİN...

Yeni formuller cıkarmaya ugrasmayın zaten tutmaz...

Bu ilkeler de sadece chpnin degildir... O yuzden sacma sapan bahaneler uydurmayın...

Etki tepki teorisini bile bilecek kadar entellektüel(!) bir insana bu yorumları hic yakıştıramadım dogrusu :goz:

lafa bak!!!Eger bu ulkede yaşayacam diyorsan o 6 ilkeyi (seve seve) BENİMSEYECEKSİN...

hadiii ya..chp benimsemişmide bana benimseyeceksin diyorsunuz..parantez içindeki kelşimelerin iması bile korku cumhuriyetinin temelini oluşturan küflü baskı kokusunu andırıyor..seve seve haa..aferinn.önce chpden başlayın ama..o oklardan kaçı kaldı saysın bakalım elinde..bana batmadı .bende senin yaptığın gibi paranetezle mesaj vereyim..6 oktan mütevellit olarak::: (herkesin elindeki kendine)

1-) Beni tanımıyor görüşlerim hakkında yanılıyorsun BEN DİNSİZ DEĞİLİM

2-) Konu müslümanlığa saldırı olursa cürümüm kadar yer yakmak pahasına aklımın ve bedenimin gücünün yettiği yere kadar tereddütsüz varım.

3-) Benim zoruma giden '' Kemalistler '' diyerek hedef göstere göstere yazman Kemalistleri yek ten rakip , hedef görmen .

4-) Kemalistlerin içerisinde dine inanmayanlar muhakkakki vardır , aynen aşırı dincilerin içerisinde Alkoliklerin hırsız ve dolandırıcıların , dini sömürenlerin olduğu gibi.
Ama bizler bunlar hakkında herhangi bir saldırıda bulunmuyoruz, laf atıp dışlamıyoruz . Her iki taraftada Yapılanları doğru bulmasakta onları rencide etmiyoruz.
Taaki Patlayana kadar .

5-) '' unutmaki ben ve benim gibiler oldukça bu ülke hep dimdik hep ayakta derin devlet ve çetelerin karşında dinini seven atalarını seven kişilerle ayakta kalacaktır.emelim ise sizin gibi insanlara bu ülkenin kalmamasıdır.unutmayın ülkesini seven dinini seven bizler olduçakça emellerinize ulaşamayacaksınız. ''

Diyerek kendimizi bir başkasından üstünde görmüyoruz Donkişot olmadığımızın farkındayız.

6-) Başkalarının düşüncesiyle aynı düşünceye sahipsem savunmasını yaparım
Bu düşünce hırsızlığına girmez .Düşüncenin , yazının altına kendi imzamı atıyorsam haklısın ki öyle birşeyde yok.
'' Ya sen Müslüman '' yerine Ya sen Kemalist '' diye değiştirerek de yazmadım

7-) '' ben kemalistleri değil yazılan yazıda kemalistliğin arkasına sığınan kemalistliği kendine kalkan yapan din düşmanlarına yazdım.yazıyı yazanan müslüman düşmanı olmuyorda ben mi ülke düşmanı oluyorum.yazdıklarımın her kelimesi tektek oku ve yanlış olanı yazda öyle konuşalım. '' Demişsin KATILIYORUM , öylesi insanları ben de sevmem ama hitap şeklin yanlış. Kemalistler kelimesini kullanmayıp başka bir kelime kullanmalıydın ör: Kendini Kemalist zannedenler Diyebilirdin.

:cool: '' SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİNDEN BİLE SOĞUYOR DEMİŞSİN.ben bu ülkeyi ve dinimi çok seviyorum senin gibilere bu ülkeyi,dinimi teslim edemeyecek kadar çok seviyorum bizler senin gibiler yüzünden ne bu ülkeden soğuruz nede dinimizden,sen dinden soğuyuorsan ilk önce ALLAHA olan inancını tart soğumanın sevbebi bizler değil senin zayıf inançlı olman olmasın sakın en azından kendine dürüstçe davran....''

Demişsin Dinini bu kadar sevmen hoş ama bu saldırmanı gerektirmez .
Hele hele olmayan bir saldırıya karşı taaruza geçmeni hiç gerektirmez yoksa yel değirmenine saldırma durumuna düşersin.
Ve Sen Kimin dinini kime bırakmıyorsun, bu hakkı, bu cür eti nereden alıyorsun kim veriyor .
Sen benim Allaha olan inancımı nasıl yargılarsın benim kalbimi gördün yaşadınmı içimde ne var . Allah sevgimi sana veya bir başkasına kanıtlamak zorunda mıyım.

9-) Gelelim son konuya . senin görüşlerine veya bir kısmına katılmadım diyemi DİN DÜŞMANI OLDUM :clap:clap:clap
Bravo sana daha yorum yapmama gerek kalmadı
İçki meselesine gelelim :
ATATÜRK ne demiş : İçki sigara içenin parasından İçmeyenin Gücünden Faydalanırız demiş .
Bırak içsinler ya içtiklerinin Karşılığında ödedikleri paranın %70 i VERGİ . ve bu vergiyi kaçırma şansıda yok peşin veriyor . sen ne kadar vergi veriyorsun bu devlete ??? ( vergi kaçırıyorsun demiyorum yanlış anlama )

Bu Devlet için para gerekli olduğunda inn ki Türkiyede % 95 oranında herkes herşeyini verir .

Özetle ya sen Müslüman Yerine ya sen Kemalist yazısını koymayacaktın . Kastetdiğin kişileri anlıyorum ama Bende bir KEMALİSTİM ...

sen konuyu açarken dedinmiki kendini müslüman sananlar diye..yoo hayırr ne dedin müslüman!! hitabın buydu..şimdi neden eleşitri getiren kardeşş kemalistler deyince alınıp kendini kemalist zananedenler deseydinya diyorsunn..anlayalımm.çifte standartını..ne iş.

Şuanki duzen kimdir ? AKP hukumeti

Bizim de bu duzene karsı olmamızın ne kadar dogal oldugunun farkındamısın...

Senin anladıgın sekilde duzen karsıtlıgından bahsedeceksek o zaman siz sonuna kadar devrimcisiniz...

Çünkü senin bahsettigin duzen de Ataturk ilkeleridir... ve siz bunu yıkmak icin elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz...

ben farkındayım herşeyin merak etme... yanız şu var benim de anladıgım şekil Akp düzeni.. sen benim karşı oldugum şeyin bu oldugunu önceki yazımı okumadıgından yada okuyup da demek istedigimi anlayamadıgından bu alıntıyı yaptıgını sayıyorum... bu acıklamamdan sonra son cümlen için tamamyıla safsata (neyin ne oldugunu kişinin ne demek istedigini anlamadan/ düşünmeden ) yazılan bi cümle oldugunu söyleyebilirim...

ben vatanseverliğin dinle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hatta tersine "din" vatan sevgisini köreltiyor bence.Din hep ikinci planda olmalı. Bizim sorunumuz herkesin bu topraklarda huzurlu bir şekilde yaşaması dini ne olursa olsun. Ayrıca ne ateist insanlar tanıyorum vatanseverlikte hepinizi taş çıkartırlar.
Bu arada "kemalistlere" din düşmanı diyemezsin. Kimmiş din düşmanı yahu ? Burada bile onca laiklerin arasında cübbesiyle,kara çarşafıyla dolaşan kişiler var. Hangi Kemalist onlara saldırmış bugüne kadar.
tabi tabi ülkedeki nekadar türk hıristiyan var ülkesini seven sevenlerde varsa sözüm meclisten dışarı,türkiyede ne kadar ülkesini seven yahudi var hala istanbulu
byzantium*
constantine i'le birlikte deutera rome yani yeni roma
constantin-o-polis *
eist enpolin * stinpoli
konstantiniye
diye isimlerle anmaları sana tuhaf gelmeye bilir ama bana ülkemiz topraklarında gözleri varmış gibi gelmenin ötesinde hisler uyandırıyor.yahudilere vaad edilmiş kutsal topraklar türkiye sınırı içinde.evet gerçekte türk dini farklı olanlar belki vatan severdir ama ya diğerleri.başlığı açan eğer ben kemalistim deyip bu yazıyı bu foruma taşıyorsa bende o yazıda din düşmanlığı görüyorsam hey sen kemalist din düşmanısın derim.istersen başlıkta yazılan yazıyı bir daha oku yada anlayarak oku......

yaw konu gene körlerle sağırlar birbirini ağırlar olmuş.biri dine nerdeyse küfrediyor.diğerleri ona teşekkürü basıyor.yani kemalistim diyenin arkasından gidiyorlar.yarında ülkeyi satmaya kalkan kemalistler çıkar sizlerde onların arkasından gidersiniz.ne de olsa o kemalist ve islama küfreden biridir değilmi tam sizin kafadan.bence bu konu uçmuş indirilirse iyi olur.iyi forumlar

herkesi uyandirdin saolasin

eline koluna sağlık kardeş

Elhamdürillah değil ALLAHA ŞÜKÜR MÜSLÜMANIM!!!

Ya Sen Dinci.Şeriatçi.Dini sapıtanlar!!

Türkiye Türklerindir!!
saçma yorum olmuş türkiyede 72 millet var derler.okadarda yoktur ama baya çok var.
şeriat="ilâhî emir ve yasaklar toplamı" (kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/Şeriat)
şeriatçı=bu emir ve yasaklara uyanlar.
ve sen şeriatcilara dinini sapıtanlar diyorsun yani dinime söven müslüman olsa.
Elhamdürillah değil ALLAHA ŞÜKÜR MÜSLÜMANIM!!! bu ne allah aşkına ne ima etmek istiyorsun

Ben; Irak�ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD�ye dümdüz gidiyorum,

GİTMİYORSUN

Ben; memleketimi peşkeş çekenlere de dümdüz gidiyorum,memleket çıkarlarını değilde kendi çıkarlarını düşünenlerede dümdüz gidiyorum

GİTMİYORSUN

Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım,

KARŞIYIM DEMİYORSUN

.komşusu aç iken tok yatanın vay haline.ülkede binlerce aç varken eğlenmeyi marifet sayanlara karşıyım..

KARŞIYIM DEMİYORSUN

Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık ve özgürlük olrak alıyorum

AMA YAPMIYORSUN

KARŞIYIM DİYEMİYORSUN

Sen değil belki ama senin adam sıfatı verdiğin ağababaların kendi ceplerini doldurdular ceteler kurdular ben bunlarada karşıyım

AMA SÖYLEYEMİYORSUN

kendi için değil ülkesi için çalışan bir toplum hayal ediyorum...

AMA SEÇMİYORSUN

.bizlerin geçmişini örfünü adetini dini sevenleri yabaz ülke düşmanı diye nitelendirip bizi çökertiyorlar...

SİZİ ÇÖKERTİYORLAR

bu ülkede dinimiz elden gidiyor diyor diye ALLAH ALLAH sesleri içinde savaşanları şehid olanları unutuyorsun galiba onlarda namusları için savaşmışlardır,onları namusları için savaşmadılar gibi ithamlarda bulunmakta biraz hakaret verici olmuş,şehitlerimizin ruhlarını incitmesen iyi olur gibi gelmekte bana.namusla dini aynı kefeye koyamazsın,birileride çıkar din olmadan ne namus olaur nede başka bir şey derse,içnden çıkılamaz bir tartışmay dönüşür konu içinden çıkılamaz sonuçlamaz bit tartışmaya döner konu,bu bölümde sonuçlanamayan çoğu kanular gibi...

ASTEĞMEN Mustafa Fehmi KUBİLAYI SAYGIYLA ANIYORUM

ABD�nin devrimci diye ortaya çıkardıkları zırvalara karşıyım

Ya sen ya sen kemalist

Ben; tüm Amerikan üslerine karşıyım ve ülke çıkarlarını bahane ederek kendi çıkarlarını koruyan ceplerini parayla dolduran kişilere karşıyı devrimci

Ya sen kemalist?

Ben; Irak�ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD�ye dümdüz gidiyorum,filistinli,ve diğerleri dünya üzerinde zulum gören müslüman harici bir ülke yok,dünyadaki,ve ülkemizdeki din düşmanlarınada dümdüz gidiyorum.

Ya sen kemalist?

Ya sen kemalist?

Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım,ben dolarada karşıyım.keşke türk birliği kurasada bu zırvalıkların çoğundan kurtulsak.

Ya sen kemalist?

Ben; etrafında binlerce aç varken rakı sofralarında eğlenen yorgunluk atmak için bir bira içmeye kalkan kumar masalarında para savuran,marka düşkünü olan,eğlenti diye kadın peşkeşçilerine bara bayılan,kafa yapmak için esrar ,eroin uyuşturucuya çuvalla para veren.komşusu aç iken tok yatanın vay haline.ülkede binlerce aç varken eğlenmeyi marifet sayanlara karşıyım..

Ya sen kemalist?

Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık ve özgürlük olrak alıyorum(bu ülkede özgürlük yok)

Ya sen kemalist?

Ne diyorsun?

Sessiz kaldın�

Ya sen kemalist?

Ben; Türkiye Cumhuriyeti�ne ilelebet bağlı kalacağıma ant içtim,dinimi kitabımı unutmayacağıma,geçmişimi karalamayacağıma yemin ettim..

Ya sen kemalist?

Ben; Hz. Muhammed�e küfredenlere küfürlerini iade ettim!din ve ülke düşmanlarına düşman oldum

Ya sen kemalist?

Ya sen kemalist?

bunları bu şekilde çoğalta bilirsin...bence kalbimiz aynı düşüncelerimiz farklı,bakış açımız değişik...ben özgür,gerçekten ülkesini seven dinine sövmeyen ve dinine düşmanlık etmeyen,bir birine saygılı,kendi için değil ülkesi için çalışan bir toplum hayal ediyorum...ama sadece hayal bir biriyle barışık olmayan bir birine karşı saygısız olan bir toplum olduk manevi değerlerimizi içten çökerttiler.bu duruma düştük ALLAH sonumuzu hayır etsin.bu ülkeyi laik anilaik dinini seven din düşmanı çatışmasına soktular.ve ahlaki değerlerimizi din düşmanlığı yaparak çağdaşlık denilen yobazlığın pençesine atarak bizleri içten içe çökertiyorlar.bizlerin geçmişini örfünü adetini dini sevenleri yabaz ülke düşmanı diye nitelendirip bizi çökertiyorlar...
bu ülkede dinimiz elden gidiyor diyor diye ALLAH ALLAH sesleri içinde savaşanları şehid olanları unutuyorsun galiba onlarda namusları için savaşmışlardır,onları namusları için savaşmadılar gibi ithamlarda bulunmakta biraz hakaret verici olmuş,şehitlerimizin ruhlarını incitmesen iyi olur gibi gelmekte bana.namusla dini aynı kefeye koyamazsın,birileride çıkar din olmadan ne namus olaur nede başka bir şey derse,içnden çıkılamaz bir tartışmay dönüşür konu içinden çıkılamaz sonuçlamaz bit tartışmaya döner konu,bu bölümde sonuçlanamayan çoğu kanular gibi... SAYGILAR

ASTEĞMEN Mustafa Fehmi KUBİLAYI SAYGIYLA ANIYORUM

asmiralay´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
Ben; Irak�ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD�ye dümdüz gidiyorum,

GİTMİYORSUN

GİTMİYORSUN

Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım,

KARŞIYIM DEMİYORSUN

.komşusu aç iken tok yatanın vay haline.ülkede binlerce aç varken eğlenmeyi marifet sayanlara karşıyım..

KARŞIYIM DEMİYORSUN

Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık ve özgürlük olrak alıyorum

AMA YAPMIYORSUN

KARŞIYIM DİYEMİYORSUN

AMA SÖYLEYEMİYORSUN

kendi için değil ülkesi için çalışan bir toplum hayal ediyorum...

AMA SEÇMİYORSUN

.bizlerin geçmişini örfünü adetini dini sevenleri yabaz ülke düşmanı diye nitelendirip bizi çökertiyorlar...

SİZİ ÇÖKERTİYORLAR

üstte yazılanlar benim hakkımda yazdıkların sana cevap aşğıdadır...
salakça bir yazı olmuş senin bana cevap diye yazdıkların.benim kendi düşüncelerimdi bunlar ve sonuna kadarda arkasındayım.söylediklerimde içimden gelenler kimsenin düşünce ve fikirlerini benimsemiyorum.çünkü ben koyun değilim.koyun olanlarada karşıyım,ve okuma özürlülerede karşıyım.
bu ülke için şehid olan kurtuluş savaşı ve sonrasında ki,tüm şehidlerimizin ruhları şad olsun sen onları saygıyla anarmısın.bana yazdığın tüm cevaplar birilerine yalakalık olsun diye yazmışsın gibi geliyor,hatta sen iftira bile atıyorsun iftira atanlar en aşşağılık insanlardır,bu gün düşünceye,yarın namusa,öbür günde ülkeye iftira atarsın sennnnnn.......

Ya olur mu?

.Mason da olabililer sağcı da solcu da.Her kalıba girme gibi ilginç özellikleri vardır.Hatta komünistlerin bile kemalist olduğu görülmüştür.Kan bağı varmış gibi sanki yakın ilişkili durumlar da mevzu bahsdir.

Hasılı kelam tek tip kemalist yok.

hepsini kapsar kemalizm

sağ gibi sığ

sol gibi dar

değildir

onuda şimdi anlamaya başladığına göre

sende kemalist olabilirsin artık

makalede dindar insanlara yöneli bir aşağılama yok bunu nerden uyduruyorsunuz...
makalede eleştirilen dinda r görünüm maddi manevi çıkar elde eden kişiler...yani dinciler...yani din bezirganları....
kimsenin gerçek müslümanlara laf söylediği,aşağıladığı yok..bu tamamen ATATÜRK adı geçince rahatsız olan beyinlerin makaleyi karalamak için uydurdukları bir söylem...

tekrar ediyorum:makalede eleştirilen DİN BEZİRGANLARI ve bunlara inanan saf dindarlar...

ayrıca Kemalizm'i, Atatürkçülüğü din karşıtıymış gibi göstermekten de vazgeçin artık...

Atatrük okuyup anlayasınız diye Kuran'ın Türkçeleştirilmesini istedi...

Geri