komikleşmeyelim lütfen
Şeriat Allah ın koyduğu kanunlar demekse-ki öyle- onları benimsemek her müslümanın görevi değil mi? Yoksa sen benimsemiyor musun? Şeriatçı değil misin?
Topu taca atma.Konunun AKP ile ne ilgisi var?Fransa -ki laikliğin beşiğidir-Cumhurbaşkanı böyle konuşuyorsa kılı yünü laikliğe bağlamanın esprisi yok.Çünkü laiklerin ağa babası öyle dedikten geriye kalanlara susmak düşer.
ASMİRALAY Varsa aklını başına topla ve üzerine oturmaktan vazgeç...
Atatürke hakaret etmek için , onun kurmuş olduğu cumhuriyeti İslami yönetime geçirmek için , Devrimlerini yıkmak için , bugüne kadar çoooooook saldırılar oldu , Kimsede bu saldırılardan bir nema elde edemedi, hatta zararlı çıktı .
BOŞUNA SALDIRMA buradan , bu konudan sana cacık çıkmaz . sen önce sorulan sorulara cevap vermeyi öğren laf kalabalığı yaparak Tabiri caiz ise Edebiyat Parçalayarak bir yere varamazsın.
BEN KIVIRMIYORUM Gayet ciddi ciddi soruyorum ama sen kendi çapında alaya almaya çalışıyorsun . Bu konuların ŞAKASI OLMAZ.!!!
TEKRAR EDİYORUM
BENİM MÜSLÜMANLIĞIM , ALLAHA OLAN İNANCIM SONSUZDUR... OLMASADA BUNUN HESABINISANA VEYA BİR BAŞKASINA VERECEK DEĞİLİM , SİZDE SORGULAYAMAZSINIZ ...
BURASI İRAN VEYA ARAP ÜLKELERİ DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ .
OSMANLI DÖNEMİ BİTTİ
PADİŞAHLIK DÖNEMİ BİTTİ
YAŞASIN CUMHURİYET
Bir örnek:
İş size kalsa daha çoookkkkk sivas katliamı yaşanır bu memlekette
ve sivas katliamı ile ilgili bir misilleme yapıldımı ... Hayır .. neden ÇÜNKİ HERKES CAHİL DEĞİL .
ASMİRALAY Cahiller 2 ye ayrılır.
1-) Cahil olduğunu Bilen Cahiller .
Bunlardan Kimseye zarar gelmez. Aklının ermediğine Ben anlamam der oturur.
2-) Aydın olduğunu Sanan Cahiller.
İşte asıl Tehlikeli olanlar bunlardır. Aklının Ermediği Konularda bile yargıç rolüne girerler , muhakkak bir fikirleri vardır ve doğru olan da onun fikirleridir .
Neden Anlamıyorsun beni . Ben Laik biri olarak Atatürkçü biri olarak Müslüman olamazmıyım . hem müslüman hem laik olmak bu kadarmı zor . yoksa işinizemi gelmiyor .
son olarak şunları da söyliyim... ben samimi bir müslümanı şöyle tahrif ederim...
Üzerine düşen dini yükümlülükleri elinden geldigince(tabiki samimiyet,özveri ve istek dahilinde) yapan. bilinçli olan...araştıran ... okuyan.... her şeye inanmayan... gerektiğinde karşı çıkan/gerektiginde destekleyen... sadece eleştri değil. aynı zaman da iyi yönlerini de söyleyen(adil olan) ... etraflıca düşünen... vatanını kutsal bilip onun çıkarları dogrultusunda karar veren/fikirlerini beyan eden...bayragı onun şerefli sancağı olan , devleti onun ugrunda gerekirse can verdigi olan... iyiyi kötüden /yanlışı dogrudan/faydalıyı zararlıdan/hakkı zulümden ayırt edebilen ve bütün saydıklarımı hayatına mâl eden (yaşayışı olan /olması için gayret gösteren) kişidir...
ayrıca;
elbetteki ey samimi müslüman derken bunları kasdetmedin(ki sanmıyorumda)... burada yanılıyorsam (yani yukarıdaki yazdıgımı kasdettiysen) her yazdıgın kelimelerin hepsine karşıyım...