Ey..! Samimi Müslüman!

Bazı arkadaşların takkesi düşmek üzere

Kendini devrimci olarak nitelendiren arkadaş sen müslüman değilmisin? Devrimcisin neyi devirmek istiyorsun? Yoksa Türkiye Cumhuriyetini mi devirmek istiyorsun? Ne yapmak istiyorsun?

Kendini devrimci olarak nitelendiren arkadaş sen müslüman değilmisin? Devrimcisin neyi devirmek istiyorsun? Yoksa Türkiye Cumhuriyetini mi devirmek istiyorsun? Ne yapmak istiyorsun?

Farkında değilsen orada SAMİMİ diyor.

ABD�nin devrimci diye ortaya çıkardıkları zırvalara karşıyım

Ya sen ya sen kemalist

Ben; tüm Amerikan üslerine karşıyım ve ülke çıkarlarını bahane ederek kendi çıkarlarını koruyan ceplerini parayla dolduran kişilere karşıyı devrimci

Ya sen kemalist?

Ben; Irak�ta milyonlarca Müslümanı katleden ABD�ye dümdüz gidiyorum,filistinli,ve diğerleri dünya üzerinde zulum gören müslüman harici bir ülke yok,dünyadaki,ve ülkemizdeki din düşmanlarınada dümdüz gidiyorum.

Ya sen kemalist?

Ben; memleketimi peşkeş çekenlere de dümdüz gidiyorum,memleket çıkarlarını değilde kendi çıkarlarını düşünenlerede dümdüz gidiyorum

Ya sen kemalist?

Ben; AB denen zırva birlikteliğe sonuna kadar karşıyım,ben dolarada karşıyım.keşke türk birliği kurasada bu zırvalıkların çoğundan kurtulsak.

Ya sen kemalist?

Ben; etrafında binlerce aç varken rakı sofralarında eğlenen yorgunluk atmak için bir bira içmeye kalkan kumar masalarında para savuran,marka düşkünü olan,eğlenti diye kadın peşkeşçilerine bara bayılan,kafa yapmak için esrar ,eroin uyuşturucuya çuvalla para veren.komşusu aç iken tok yatanın vay haline.ülkede binlerce aç varken eğlenmeyi marifet sayanlara karşıyım..

Ya sen kemalist?

Ben; onurlu yaşamayı tam bağımsızlık ve özgürlük olrak alıyorum(bu ülkede özgürlük yok)

Ya sen kemalist?

Ne diyorsun?

Sessiz kaldın�

Ben; NATO üslerine de karşıyım,devlet içinde devlet olanlarada karşıyım

Ya sen kemalist?

Ben; Türkiye Cumhuriyeti�ne ilelebet bağlı kalacağıma ant içtim,dinimi kitabımı unutmayacağıma,geçmişimi karalamayacağıma yemin ettim..

Ya sen kemalist?

Ben; Hz. Muhammed�e küfredenlere küfürlerini iade ettim!din ve ülke düşmanlarına düşman oldum

Ya sen kemalist?

Sen değil belki ama senin adam sıfatı verdiğin ağababaların kendi ceplerini doldurdular ceteler kurdular ben bunlarada karşıyım

Ya sen kemalist?

bunları bu şekilde çoğalta bilirsin...bence kalbimiz aynı düşüncelerimiz farklı,bakış açımız değişik...ben özgür,gerçekten ülkesini seven dinine sövmeyen ve dinine düşmanlık etmeyen,bir birine saygılı,kendi için değil ülkesi için çalışan bir toplum hayal ediyorum...ama sadece hayal bir biriyle barışık olmayan bir birine karşı saygısız olan bir toplum olduk manevi değerlerimizi içten çökerttiler.bu duruma düştük ALLAH sonumuzu hayır etsin.bu ülkeyi laik anilaik dinini seven din düşmanı çatışmasına soktular.ve ahlaki değerlerimizi din düşmanlığı yaparak çağdaşlık denilen yobazlığın pençesine atarak bizleri içten içe çökertiyorlar.bizlerin geçmişini örfünü adetini dini sevenleri yabaz ülke düşmanı diye nitelendirip bizi çökertiyorlar...
bu ülkede dinimiz elden gidiyor diyor diye ALLAH ALLAH sesleri içinde savaşanları şehid olanları unutuyorsun galiba onlarda namusları için savaşmışlardır,onları namusları için savaşmadılar gibi ithamlarda bulunmakta biraz hakaret verici olmuş,şehitlerimizin ruhlarını incitmesen iyi olur gibi gelmekte bana.namusla dini aynı kefeye koyamazsın,birileride çıkar din olmadan ne namus olaur nede başka bir şey derse,içnden çıkılamaz bir tartışmay dönüşür konu içinden çıkılamaz sonuçlamaz bit tartışmaya döner konu,bu bölümde sonuçlanamayan çoğu kanular gibi... SAYGILAR

Adam üşenmemiş yazmış.....

Ama yaptıgı seyin ne anlama geldigini kendi bile anlayamıyor...

Bu ulkede dinle Ataturk'u karsı karsıya getirme cabaları sadece salaklıktır baska hicbirsey degil...

Bu olaydan kim ne kadar nemalanıyor bilmiyorum ama bunu bir futbol rekabeti gibi sacma sapan seviyelere cekmeyin ve isin ciddiyetini biraz olsun anlamaya calısın...

Söz konusu ulkeniz... ve hic iyi bir yere de gitmiyor...

Bilmem gorebiliyormusun MÜSLÜMAN...

SEN VE SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİN DEN BİLE SOĞUYOR
NE YAPTIĞININ FARKINDAMISIN ...
FARKINDA İSEN ÇOK TEHLİKELİSİN

HER ŞEYDE DİNİ ÖNE ÇIKARMAK İYİ BİR DAVRANIŞ DEĞİLDİR ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ , OLMASAKTA BUNUN HESABINI SANA VERMEYECEĞİZ . KENDİNİ NE SANIYORSUN .
PROVAKATÖR MÜSÜN

AKLINI BAŞINA AL.VARSA TERBİYENİ TAKIN

ALINTI YAPTIĞIN YAZI BÜYÜK BİR EMEK OLAN DÜŞÜNCENİN BİR ÜRÜNÜDÜR
O YAZI GİBİ BİR YAZI YAZMA KAPASİTEN OLMAYA BİLİR
BARİ ONU DEĞİŞTİRİRKEN BİLE SAYGINI YİTİRME

VE UNUTMAKİ EMELLERİNE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR OLDUKÇA ULAŞAMAYACAKSINIZ

HEDEF ALDIĞIN KEMALİSTLERİN ATIK MADDELERİNDE BOĞULMA
1)dine saldırıldığında,müslümanlığa saldırıldığındada aynı tepkiyi veren biri olsan bu dediklerine katılıp senden özür dileyeceğim.ama önceki yazılarından islamiyet hakkındaki görüşlerini bildiğimden ve bu ülkeyi senden kat be kat sevdiğimden ve bu ülke için yaptıklarımdan(sana bunları belgeli ispatlarım),sizin gibi provakatörlerden din düşmanlarından,bu ülkeyi manen değilde madden sevenlerden terbiye ve dürüslük ne olduğunu öğreneceksem yazıklar olsun,onların terbiye ve dürüstlük anlayışının karşısında olan biri olarak başkalarının sözlerini kendi sözleri gibi söyleyenlerden,beyinlerini çalıştırıpta bir düşünceye sahip olamayıpta başkalarının düşüncelerine kapılan birinin bana akıl vermesinin,terbiye ögretmeye kalkmasının ne saçma ve kendini beğenmişlikten bir adım daha ileri gidemeyecek ve bu ülkeyide ileriye götüremeyecektir.
2)unutmaki ben ve benim gibiler oldukça bu ülke hep dimdik hep ayakta derin devlet ve çetelerin karşında dinini seven atalarını seven kişilerle ayakta kalacaktır.emelim ise sizin gibi insanlara bu ülkenin kalmamasıdır.unutmayın ülkesini seven dinini seven bizler olduçakça emellerinize ulaşamayacaksınız.
3)düşünme yetin olmayabilirlir,ama başkalarının düşüncelerini kendi düşüncenmiş gibi sdavunman çok ukalaca.
4)bu ülkeyi parçamak için yapılan bir çalışmanın diğer yönünü yazdım içimde ne kemalistlere nede üklesini sevenlere bir çamur atmadım.ama madolyonun diğer yüzünü göstermeye çalıştım ülkede din kisvesi altına sığınmış ne kadar insan varsa okadardanda fazla kemalizm ve laiklik kisvesi altına sığınmış kişiler vardır tüm kemalist ve laikler dürüst değildir.kimsenin kulu ve köpeği olmadım olmayacağımda.sadece ALLAHIMIN kulu ve ülkemin köpeği olmayı tercih ederim.bu ülkede kula kulluk etmeye çalışanlar ve kulun köpeği olmaya çalışanlar çok.ben onlardan değilim ama ya........
5)ben kemalistleri değil yazılan yazıda kemalistliğin arkasına sığınan kemalistliği kendine kalkan yapan din düşmanlarına yazdım.yazıyı yazanan müslüman düşmanı olmuyorda ben mi ülke düşmanı oluyorum.yazdıklarımın her kelimesi tektek oku ve yanlış olanı yazda öyle konuşalım.yazdıklarımın bir karesi bile yanlış ve yalan değildir.
SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİNDEN BİLE SOĞUYOR DEMİŞSİN.ben bu ülkeyi ve dinimi çok seviyorum senin gibilere bu ülkeyi,dinimi teslim edemeyecek kadar çok seviyorum bizler senin gibiler yüzünden ne bu ülkeden soğuruz nede dinimizden,sen dinden soğuyuorsan ilk önce ALLAHA olan inancını tart soğumanın sevbebi bizler değil senin zayıf inançlı olman olmasın sakın en azından kendine dürüstçe davran....
6)senden beklediğim şudurki başlıktaki yazıda müslüman için söylenenlerin bazıları doğrudur,asmiralayın söylediklerininde bazıuları doğrudur desen din düşmanı tabirini kullanmayacaktım senin için.yani bu ülkede tüketilen alkol,uyşturucu gençliğimize ve insanlarımıza zararlı olan maddelerin tüketilmesine kullanılmasına karşı çıkmak,bunlara verilen paralarla sizlerin sözde bizlerin özde sevdiğimiz gençlerimizin geleceği için harcasak genç beyinleri daha ileriye götürsek bu ülke düşmanlığı olur değilmi,laiklik ve kemalist düşmanlığı dır bu düşüncelerim benim.kendine bir sor bakalım sen bu her gün içilen 1 paket sigara parasını her gün içilen bir birayı daha pahalı içkileri saymıyorum,bu ülke için harcasak nasıl olurdu. bu dediklerime cevap vereceksen dürüstçe ver,saçma sapan yazılarınla beni uğraştırma saçma sapan vereceğin cevaba cevap yazmayacağım senin.

yazın güzel de yine kemalizm catısı altında inanclara farkettirmeden denemeyecek kadar çok sataşılmış...
biraz detaya da ineyim...

Cumaları hiç kaçırmadan, en öndeydin!

Beş vakit namaz da kıldın!

Bağıra çağıra hacca da gittin!

bunlar farz olan ibadetler yapmasamıydık? ayrıca bağıra çagıra hacca gitmek demek çok aşagılayıcı bi tutum olmuş. umarım ne yazdıgının farkındasındır...

Başını mı?

Rahibeleri kıskandırırcasına örttün!

kıyasladıgın örnege dikkat et lütfen.. yobazca bi yaklaşım olmuş..

Yetim sana soracak: Ey benim dinimden olduğunu söyleyen sahtekar, bu zulme neden göz yumdun? Neden seyirci kaldın? Ve neden Müslüman katilleriyle aynı sofrada yer aldın?
burada acıkcası Akp ye yada hükümetlere yükleniyosun bu bariz ortada da... bunu müslüman diye kısıtlama onlara oy verenler diye söyle de yanlış anlaşılmasın...

Beğenmediğin devrimciler, sindiremediğin Kemalistler yine ezilenlerin yanında, yine işgallerin karşısında. Katline göz yumduğun Müslüman kardeşlerini biz savunuruz, sen de haccına gidersin paşa paşa.
Yani demem o ki; işbirlikçilerden uzak durun yeter, gerisini biz hallederiz, her zamanki gibi

1. devrimciler ve kemalistlere bütün olayı indirgemen cok sıg bir görüşün ürünü olmuş.
2. devrimciler ve kemalistler diye adlandırdıgın kesim hacca gitmezler mi ? giderlerse eger diğerleri paşa paşa gidiyor derken ;devrimciler ve kemalistler giderken hangi sıfata yaraşır bir şekilde giderler?
3.kimsenin katliama göz yumdugu yok merak etme... kaldıki birileri onları koruyacaksa bu sadece size düşmez herkese dolyısıyla devlete düşer... devleti yöneten hükümeti ise halk secer.. sen halkı kime oy vermesi gerektigini söyle de müslüman diye herkesi işin içine katma. (bilinçsiz olanları kat). kasdetmek istegini şimdiki hükümete oy verenler (ben de vermedim vermem de) ancak sanmıyorum ki onlar bu kadar geniş vizyonlu düşünerek olacakları kestirip oy versinler... ama dedigin gibi bilinç olmyınca olmuyor ne yazıkki...

Ey Müslümanlar; memleketinize sahip çıkın; yoksa İsa size sahip çıkacak.

İsa benzetmen yine çok gerici bi yaklaşım olmuş kaş yapayım derken göz cıkmış önceki benzetmen gibi....çünkü o müslümanların da inandıgı kutsal bir peygamberdir...

son olarak şunları da söyliyim... ben samimi bir müslümanı şöyle tahrif ederim...
Üzerine düşen dini yükümlülükleri elinden geldigince(tabiki samimiyet,özveri ve istek dahilinde) yapan. bilinçli olan...araştıran ... okuyan.... her şeye inanmayan... gerektiğinde karşı çıkan/gerektiginde destekleyen... sadece eleştri değil. aynı zaman da iyi yönlerini de söyleyen(adil olan) ... etraflıca düşünen... vatanını kutsal bilip onun çıkarları dogrultusunda karar veren/fikirlerini beyan eden...bayragı onun şerefli sancağı olan , devleti onun ugrunda gerekirse can verdigi olan... iyiyi kötüden /yanlışı dogrudan/faydalıyı zararlıdan/hakkı zulümden ayırt edebilen ve bütün saydıklarımı hayatına mâl eden (yaşayışı olan /olması için gayret gösteren) kişidir...

ayrıca;
elbetteki ey samimi müslüman derken bunları kasdetmedin(ki sanmıyorumda)... burada yanılıyorsam (yani yukarıdaki yazdıgımı kasdettiysen) her yazdıgın kelimelerin hepsine karşıyım...

Hep mi ev sahibi suçlu hiç mi hırsızın suçu yok?

İslama göre yemin vallahi billahi ve tallahidir.M.Kemal ilkeleri Allah kelamı mı ki üzerine yemin olsun?

O ilkeler üzerine yemin ettirmek çok mu şerefli?Laiklik CHP nin altı okundan biri.Adam AKP li ise MHP li ise neden CHP nin altı okundan biri üzerine yemin etsin?

Sen milletin sevmediği şeyler üzerine yemin ettirmeğe kalkarsan millet de böyle yapar.

Etki-tepki ilkesi yani

Bu kadar saf olmayın yeter artık...

Neymiş yemin vallahi billahi ve bilmemneymiş...

Kardeşim sen yemin ediyorsan onu ne bicimde ettigin onemli degil sonucta niyetin belli...

Tabi siz boyle yobazlıklara takıldıgınız icin yıllardır aynı yerde sayıp duruyorsunuz...

Eger bu ulkede yaşayacam diyorsan o 6 ilkeyi (seve seve) BENİMSEYECEKSİN...

Yeni formuller cıkarmaya ugrasmayın zaten tutmaz...

Bu ilkeler de sadece chpnin degildir... O yuzden sacma sapan bahaneler uydurmayın...

Etki tepki teorisini bile bilecek kadar entellektüel(!) bir insana bu yorumları hic yakıştıramadım dogrusu :goz:

regal85 nikli arkadaş yazılanı yanlış anlamışsın galiba
burada anlatılmak istenen din üzerinden siyaset yapanlaradır
burada benim anladığım budur...yani samimi olanlar çıkar
peşinde koşmayanlar vatanını milleti sevenler bu herkes için

regal85 nikli arkadaş yazılanı yanlış anlamışsın galiba
burada anlatılmak istenen din üzerinden siyaset yapanlaradır
burada benim anladığım budur...yani samimi olanlar çıkar
peşinde koşmayanlar vatanını milleti sevenler bu herkes için

bence konunun senin anladıgınla pek bir ilgisi yok.. ayrıca günümüz koşullarında o kocaman yazı sözüm ona kemalizm ve devrimci olarak yazıldıgından ancak ve ancak olan düzene karşı bir tutum segilediginin göstergesidir...

Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur Derler Ya

Yanlışşş

Türkün Türkten Başka Düşmanı Yoktur Aslında

Biz Hep Kendi Kendimize Zarar Veririz

Bırakın Bu Işleri Artıkkkkk

Biz Birbirimizi Yerken Ne Kadar Zayıf Düştüğümüzü Farkedemiyormusunuz Kiii

Bu kadar saf olmayın yeter artık...

Neymiş yemin vallahi billahi ve bilmemneymiş...

Kardeşim sen yemin ediyorsan onu ne bicimde ettigin onemli degil sonucta niyetin belli...

Tabi siz boyle yobazlıklara takıldıgınız icin yıllardır aynı yerde sayıp duruyorsunuz...

Eger bu ulkede yaşayacam diyorsan o 6 ilkeyi (seve seve) BENİMSEYECEKSİN...

Yeni formuller cıkarmaya ugrasmayın zaten tutmaz...

Bu ilkeler de sadece chpnin degildir... O yuzden sacma sapan bahaneler uydurmayın...

Etki tepki teorisini bile bilecek kadar entellektüel(!) bir insana bu yorumları hic yakıştıramadım dogrusu :goz:

İslam bir kıymetler manzumesidir.Hayatın her alanın kurallar vaz etmiştir.Yemin etme biçimi de buna girer ve İslam a göre nasıl yemin edilir size anlattık.İnanmayanlar araştırsınlar.

Kaldı ki Teşkilatı esasiye kanununa bakılırsa ordaki yemin biçimi de vallahi iledir.Sonra ladini bir yola sapılınca mahud yemin şekli ortaya çıktı.
Bu ülkede yaşamak inanç bakımından eğer bir şarta bağlı olsaydı müslüman olanlar sadece bu ülkede yaşardı.Yavuz Sultan bunun uygulamasını yapmağa teşebbüs etmiş,lakin Zembilli Ali Efendi buna karşı çıkarak Yavuz'un bunu yapmasına mani olmuştur.Görülüyor ki ecdadımız hoşgörüyü esas alırken Kemalist yobazlar ''Benim gibi düşüneceksin yoksa terket'' gibi despot anti-demokratik uygulamayı çağdaşlık addediyorlar.Sonra demokrasi diye ağlıyorlar ya ne diyeyim bilmem ki.İslam düşmanı bile bu ülkede yaşıyorsa,sizlerin haddine değil sizin gibi düşünmeyenleri bu ülkeden göndermeğe kalkışmak.Herkes haddini bilsin.

M.Kemal Halk partisinin genel başkanı değil mi?Altı ok da Halk partisinin değil mi?E peki laiklik üzerine yemin edildi de çok mu temiz ülke olduk?Hilafete gelince onu sömürdüler o yüzden kaldırılması doğru oldu diyenler! Laiklik sömürülmüyor mu?Aynı şeyi laiklik için de düşünülemez mi eğer laiklik sömürü aracı oluyorsa?

Aslında herşey halkın inançlarına göre düzenlenebilir.İş ki amaç dinden kaçmak olmasın.

bence konunun senin anladıgınla pek bir ilgisi yok.. ayrıca günümüz koşullarında o kocaman yazı sözüm ona kemalizm ve devrimci olarak yazıldıgından ancak ve ancak olan düzene karşı bir tutum segilediginin göstergesidir...

Şuanki duzen kimdir ? AKP hukumeti

Bizim de bu duzene karsı olmamızın ne kadar dogal oldugunun farkındamısın...

Senin anladıgın sekilde duzen karsıtlıgından bahsedeceksek o zaman siz sonuna kadar devrimcisiniz...

Çünkü senin bahsettigin duzen de Ataturk ilkeleridir... ve siz bunu yıkmak icin elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz...

1)dine saldırıldığında,müslümanlığa saldırıldığındada aynı tepkiyi veren biri olsan bu dediklerine katılıp senden özür dileyeceğim.ama önceki yazılarından islamiyet hakkındaki görüşlerini bildiğimden ve bu ülkeyi senden kat be kat sevdiğimden ve bu ülke için yaptıklarımdan(sana bunları belgeli ispatlarım),sizin gibi provakatörlerden din düşmanlarından,bu ülkeyi manen değilde madden sevenlerden terbiye ve dürüslük ne olduğunu öğreneceksem yazıklar olsun,onların terbiye ve dürüstlük anlayışının karşısında olan biri olarak başkalarının sözlerini kendi sözleri gibi söyleyenlerden,beyinlerini çalıştırıpta bir düşünceye sahip olamayıpta başkalarının düşüncelerine kapılan birinin bana akıl vermesinin,terbiye ögretmeye kalkmasının ne saçma ve kendini beğenmişlikten bir adım daha ileri gidemeyecek ve bu ülkeyide ileriye götüremeyecektir.
2)unutmaki ben ve benim gibiler oldukça bu ülke hep dimdik hep ayakta derin devlet ve çetelerin karşında dinini seven atalarını seven kişilerle ayakta kalacaktır.emelim ise sizin gibi insanlara bu ülkenin kalmamasıdır.unutmayın ülkesini seven dinini seven bizler olduçakça emellerinize ulaşamayacaksınız.
3)düşünme yetin olmayabilirlir,ama başkalarının düşüncelerini kendi düşüncenmiş gibi sdavunman çok ukalaca.
4)bu ülkeyi parçamak için yapılan bir çalışmanın diğer yönünü yazdım içimde ne kemalistlere nede üklesini sevenlere bir çamur atmadım.ama madolyonun diğer yüzünü göstermeye çalıştım ülkede din kisvesi altına sığınmış ne kadar insan varsa okadardanda fazla kemalizm ve laiklik kisvesi altına sığınmış kişiler vardır tüm kemalist ve laikler dürüst değildir.kimsenin kulu ve köpeği olmadım olmayacağımda.sadece ALLAHIMIN kulu ve ülkemin köpeği olmayı tercih ederim.bu ülkede kula kulluk etmeye çalışanlar ve kulun köpeği olmaya çalışanlar çok.ben onlardan değilim ama ya........
5)ben kemalistleri değil yazılan yazıda kemalistliğin arkasına sığınan kemalistliği kendine kalkan yapan din düşmanlarına yazdım.yazıyı yazanan müslüman düşmanı olmuyorda ben mi ülke düşmanı oluyorum.yazdıklarımın her kelimesi tektek oku ve yanlış olanı yazda öyle konuşalım.yazdıklarımın bir karesi bile yanlış ve yalan değildir.
SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİNDEN BİLE SOĞUYOR DEMİŞSİN.ben bu ülkeyi ve dinimi çok seviyorum senin gibilere bu ülkeyi,dinimi teslim edemeyecek kadar çok seviyorum bizler senin gibiler yüzünden ne bu ülkeden soğuruz nede dinimizden,sen dinden soğuyuorsan ilk önce ALLAHA olan inancını tart soğumanın sevbebi bizler değil senin zayıf inançlı olman olmasın sakın en azından kendine dürüstçe davran....
6)senden beklediğim şudurki başlıktaki yazıda müslüman için söylenenlerin bazıları doğrudur,asmiralayın söylediklerininde bazıuları doğrudur desen din düşmanı tabirini kullanmayacaktım senin için.yani bu ülkede tüketilen alkol,uyşturucu gençliğimize ve insanlarımıza zararlı olan maddelerin tüketilmesine kullanılmasına karşı çıkmak,bunlara verilen paralarla sizlerin sözde bizlerin özde sevdiğimiz gençlerimizin geleceği için harcasak genç beyinleri daha ileriye götürsek bu ülke düşmanlığı olur değilmi,laiklik ve kemalist düşmanlığı dır bu düşüncelerim benim.kendine bir sor bakalım sen bu her gün içilen 1 paket sigara parasını her gün içilen bir birayı daha pahalı içkileri saymıyorum,bu ülke için harcasak nasıl olurdu. bu dediklerime cevap vereceksen dürüstçe ver,saçma sapan yazılarınla beni uğraştırma saçma sapan vereceğin cevaba cevap yazmayacağım senin.

1-) Beni tanımıyor görüşlerim hakkında yanılıyorsun BEN DİNSİZ DEĞİLİM

2-) Konu müslümanlığa saldırı olursa cürümüm kadar yer yakmak pahasına aklımın ve bedenimin gücünün yettiği yere kadar tereddütsüz varım.

3-) Benim zoruma giden '' Kemalistler '' diyerek hedef göstere göstere yazman Kemalistleri yek ten rakip , hedef görmen .

4-) Kemalistlerin içerisinde dine inanmayanlar muhakkakki vardır , aynen aşırı dincilerin içerisinde Alkoliklerin hırsız ve dolandırıcıların , dini sömürenlerin olduğu gibi.
Ama bizler bunlar hakkında herhangi bir saldırıda bulunmuyoruz, laf atıp dışlamıyoruz . Her iki taraftada Yapılanları doğru bulmasakta onları rencide etmiyoruz.
Taaki Patlayana kadar .

5-) '' unutmaki ben ve benim gibiler oldukça bu ülke hep dimdik hep ayakta derin devlet ve çetelerin karşında dinini seven atalarını seven kişilerle ayakta kalacaktır.emelim ise sizin gibi insanlara bu ülkenin kalmamasıdır.unutmayın ülkesini seven dinini seven bizler olduçakça emellerinize ulaşamayacaksınız. ''

Diyerek kendimizi bir başkasından üstünde görmüyoruz Donkişot olmadığımızın farkındayız.

6-) Başkalarının düşüncesiyle aynı düşünceye sahipsem savunmasını yaparım
Bu düşünce hırsızlığına girmez .Düşüncenin , yazının altına kendi imzamı atıyorsam haklısın ki öyle birşeyde yok.
'' Ya sen Müslüman '' yerine Ya sen Kemalist '' diye değiştirerek de yazmadım

7-) '' ben kemalistleri değil yazılan yazıda kemalistliğin arkasına sığınan kemalistliği kendine kalkan yapan din düşmanlarına yazdım.yazıyı yazanan müslüman düşmanı olmuyorda ben mi ülke düşmanı oluyorum.yazdıklarımın her kelimesi tektek oku ve yanlış olanı yazda öyle konuşalım. '' Demişsin KATILIYORUM , öylesi insanları ben de sevmem ama hitap şeklin yanlış. Kemalistler kelimesini kullanmayıp başka bir kelime kullanmalıydın ör: Kendini Kemalist zannedenler Diyebilirdin.

:cool: '' SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN İNSAN DİNDEN BİLE SOĞUYOR DEMİŞSİN.ben bu ülkeyi ve dinimi çok seviyorum senin gibilere bu ülkeyi,dinimi teslim edemeyecek kadar çok seviyorum bizler senin gibiler yüzünden ne bu ülkeden soğuruz nede dinimizden,sen dinden soğuyuorsan ilk önce ALLAHA olan inancını tart soğumanın sevbebi bizler değil senin zayıf inançlı olman olmasın sakın en azından kendine dürüstçe davran....''

Demişsin Dinini bu kadar sevmen hoş ama bu saldırmanı gerektirmez .
Hele hele olmayan bir saldırıya karşı taaruza geçmeni hiç gerektirmez yoksa yel değirmenine saldırma durumuna düşersin.
Ve Sen Kimin dinini kime bırakmıyorsun, bu hakkı, bu cür eti nereden alıyorsun kim veriyor .
Sen benim Allaha olan inancımı nasıl yargılarsın benim kalbimi gördün yaşadınmı içimde ne var . Allah sevgimi sana veya bir başkasına kanıtlamak zorunda mıyım.

9-) Gelelim son konuya . senin görüşlerine veya bir kısmına katılmadım diyemi DİN DÜŞMANI OLDUM :clap:clap:clap
Bravo sana daha yorum yapmama gerek kalmadı
İçki meselesine gelelim :
ATATÜRK ne demiş : İçki sigara içenin parasından İçmeyenin Gücünden Faydalanırız demiş .
Bırak içsinler ya içtiklerinin Karşılığında ödedikleri paranın %70 i VERGİ . ve bu vergiyi kaçırma şansıda yok peşin veriyor . sen ne kadar vergi veriyorsun bu devlete ??? ( vergi kaçırıyorsun demiyorum yanlış anlama )

Bu Devlet için para gerekli olduğunda inn ki Türkiyede % 95 oranında herkes herşeyini verir .

Özetle ya sen Müslüman Yerine ya sen Kemalist yazısını koymayacaktın . Kastetdiğin kişileri anlıyorum ama Bende bir KEMALİSTİM ...

İslam bir kıymetler manzumesidir.Hayatın her alanın kurallar vaz etmiştir.Yemin etme biçimi de buna girer ve İslam a göre nasıl yemin edilir size anlattık.İnanmayanlar araştırsınlar.

Kaldı ki Teşkilatı esasiye kanununa bakılırsa ordaki yemin biçimi de vallahi iledir.Sonra ladini bir yola sapılınca mahud yemin şekli ortaya çıktı.
Bu ülkede yaşamak inanç bakımından eğer bir şarta bağlı olsaydı müslüman olanlar sadece bu ülkede yaşardı.Yavuz Sultan bunun uygulamasını yapmağa teşebbüs etmiş,lakin Zembilli Ali Efendi buna karşı çıkarak Yavuz'un bunu yapmasına mani olmuştur.Görülüyor ki ecdadımız hoşgörüyü esas alırken Kemalist yobazlar ''Benim gibi düşüneceksin yoksa terket'' gibi despot anti-demokratik uygulamayı çağdaşlık addediyorlar.Sonra demokrasi diye ağlıyorlar ya ne diyeyim bilmem ki.İslam düşmanı bile bu ülkede yaşıyorsa,sizlerin haddine değil sizin gibi düşünmeyenleri bu ülkeden göndermeğe kalkışmak.Herkes haddini bilsin.

M.Kemal Halk partisinin genel başkanı değil mi?Altı ok da Halk partisinin değil mi?E peki laiklik üzerine yemin edildi de çok mu temiz ülke olduk?Hilafete gelince onu sömürdüler o yüzden kaldırılması doğru oldu diyenler! Laiklik sömürülmüyor mu?Aynı şeyi laiklik için de düşünülemez mi eğer laiklik sömürü aracı oluyorsa?

Aslında herşey halkın inançlarına göre düzenlenebilir.İş ki amaç dinden kaçmak olmasın.

Eger bu soylediklerinde ciddiysen sana hickimsenin birsey soylemesine gerek yok cunku sen yolunu bulmuşsun...

Avatarın da zaten Fatih'e olan bir hayranlıgı degil Ataturk'e olan bir nefreti gosteriyor...

Bu gune kadar bu vatana hizmet etmiş herkesin basımızın ustunde yeri var... Onların hepsini rahmetle anarız... Ama onları birbirleriyle kıyaslamak ahmaklık olur...

Hele ki senin gibi yemek yedigi kaba tukurenlere ne soylesen boş...

Yemin ederim sana acıyorum...(pardon vallahi billahi ve tallahi sana acıyorum..)

Eger bu soylediklerinde ciddiysen sana hickimsenin birsey soylemesine gerek yok cunku sen yolunu bulmuşsun...

Avatarın da zaten Fatih'e olan bir hayranlıgı degil Ataturk'e olan bir nefreti gosteriyor...

Bu gune kadar bu vatana hizmet etmiş herkesin basımızın ustunde yeri var... Onların hepsini rahmetle anarız... Ama onları birbirleriyle kıyaslamak ahmaklık olur...

Hele ki senin gibi yemek yedigi kaba tukurenlere ne soylesen boş...

Yemin ederim sana acıyorum...(pardan vallahi billahi ve tallahi sana acıyorum..)

Aklın sıra kinaye yapıyorsun ya.Gülmekten karnıma ağrılar girdi yaw

Laiklik sömürülmüyor mu?Aynı şeyi laiklik için de düşünülemez mi eğer laiklik sömürü aracı oluyorsa?

laikliği sömürenlerin olduğunu düşünüyorsak laikliği onlardan daha çok savunalım sömürenlere prim vermeyelim o zaman .sömürenler var diye cumhuriyete ve 6 ilkeden biri olan laikliğe sahip çıkmamak pireye kızıp yorganı yakmak gibi birşey olmazmı ? aynı şey din içinde geçerli .fethullah gülen tipi dinciler dini saptırıyor diye biz dinemi küsüyoruz .hayır .kesinlikle küsmeyiz .küsemeyiz .dinimiz bizi refaha ulaştıracaksa ahirette (ki öyle) ondan uzak duramayız .aynı şekilde devletimizin kuralları kanunları cumhuriyet ve ilkeler doğru işlenirse yine refaha ulaşacağız .ona uzak kalmaktansa sahip çıksak daha fayda sağlar bize .senin gibi laikliği sömürülmesine karşı olan insanlar laiklikten uzak kalırsa öyle insanlar savunur. o zaman hadi hep beraber bizlerde sahip çıkalım sömürenlere inat ne dersin ?

madem müslüman deilsin nesin
Ey gayri müslüman
Ben dinimi yaşamak istiyorum
Ya sen gayri müslüman
Senin özgürlüğün Başkalarını kısıtlamak laf Atmakmı
ya Gayri müslüman
Vatan Vatan Diye yırtınıp Durdun Vatan sadece seninmi
ben müslümanım ve vatanıma ENAZ senin kadar bağlıyım
Benim vatan severliğime laf atmaya senin ne hakkın var Gayri müslüman?
ben kimin kime oy verdiğini bilmiyorum
Ya sen gayri müslüman?
alıntıları bırak, yurtdaşlarınla, kardeşlerinle düzgünce yaşamaya bak Ey gayri müslüman.
senin bu yazdıkların vatanı bölmek isteyenlerden kardeşi kardeşe kırdırmak, sokakata yanyana yürüyen birbirine hiç itirazı olmayanları, düşman etmek isteyenlerin verintileridir, bırakın bu alıntıları

laikliği sömürenlerin olduğunu düşünüyorsak laikliği onlardan daha çok savunalım sömürenlere prim vermeyelim o zaman .sömürenler var diye cumhuriyete ve 6 ilkeden biri olan laikliğe sahip çıkmamak pireye kızıp yorganı yakmak gibi birşey olmazmı ? aynı şey din içinde geçerli .fethullah gülen tipi dinciler dini saptırıyor diye biz dinemi küsüyoruz .hayır .kesinlikle küsmeyiz .küsemeyiz .dinimiz bizi refaha ulaştıracaksa ahirette (ki öyle) ondan uzak duramayız .aynı şekilde devletimizin kuralları kanunları cumhuriyet ve ilkeler doğru işlenirse yine refaha ulaşacağız .ona uzak kalmaktansa sahip çıksak daha fayda sağlar bize .senin gibi laikliği sömürülmesine karşı olan insanlar laiklikten uzak kalırsa öyle insanlar savunur. o zaman hadi hep beraber bizlerde sahip çıkalım sömürenlere inat ne dersin ?

Laiklik yerine ümmetin birliğini tesis edecek otorite kuralım ne dersin?

Laikliğin gayrı İslami olduğu ile ilgili ayet var bkz.Maide 44

Ümmetin başında otorite olmasına dair hadis de var bkz.''Ulul emrine biat etmeden ölenin ölümü cahiliyye ölümü gibidir.''

A.G. Michel 'in "Mason Diktatörlüğü" isimli eserine bakarsan- ki sadece masonların belgelerden oluşan bir kitaptır" laikliğin bu melun masonlar tarafından dünyaya yayılmak istendiği gayet açık ispat ediliyor.

Bir taraf da ayet ve hadis öbür tarafda mason belgesi gösteriyor ki laikliğin İslam toplumunda yeri yoktur.Kaldı ki laiklik çıktığı yerde Kilise nin - dinin değil- devlete karışmaması niyeti ile çıkmış.İslam da Kilisevari bir yapı mı var ki devletten ayrı olsun.

Teklifim hala geçerli.Ümmetin otoritesi olduğunda Efendimiz(s.a.v) için olumsuz piyesi kaldırmağa gücü yetmiştir.Sultan Abdülhamid Han Hz leri bu piyes çıkınca ''derhal o piyesi kaldırın,aksi halde cihadı ekber ilan ederim'' demiş,batılılar da tıpış tıpış kaldırmışlardır.Gene Çin de çıkan Boxer isyanınıSultan Abdülhamid Hanın fermanı bastırmıştır.

Bizim sorunumuz başsızlık.Başımız olmadığı için ehli küfr bize zulmediyor,inancımıza saldırıyor.Laiklik bu başsızlığı doldurdu mu 80 yıldır? Cevabı insaf sahiplerine bırakıyorum

Geri