Evet derseniz bu rezillikler olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1) Tayyip Erdoğan’ın sultanlığı yani mutlak hakimiyeti kesinleşecek.

Tayyip Erdoğan'ın Mutlak hükümeti iki kez millet tarafından tescillendi daha yüksek bi tescil mercisi olan beri gelsin Yoksa-ki milletin sözünün üstüne söz söylemek cumhuriyetin ilkelerine terstir.
Sultanlıktı padişahlıktı gibi fırdöndülüklere lüzum yok

2) Alınan oyların yüzde 99’unun AKP’ye ait olduğu ilan edilecek.

Komik

3) Üniter yapı ve federasyon modeli yandaş güruh tarafından tartışmaya açılacak!

Ahmet Çakar mode on

4) Kürtlere özerklik konusu gündeme getirilecek!.

Özerklik mözerklik yok Tek devlet tek millet tek bayrak bunun neresini nasıl yanlış anlamış yazar nasıl becermiş bu yanlış anlamayı tebrik etmek gerekir.

5) Yeni bir Anayasa yapılmasının acil gerekliliği dillendirilecek.

Ohooo günaydın mösyö yumurtanız nasıl olsun 2011 yeni anayasa için tarih olarak verildi
mevcut değişiklikler yetersiz diyenler bundan rahatsızmı oldu.???

6) Yeni Anayasa’ya Devletin kurucu unsurlarının Türklerle beraber Kürtler olduğu maddesinin konması da konuşulacak!

Madde'ye gerek yok Çanakkale şehitliğinde Türk Kürt Ermeni diye ayırmamışlar bu devletin kurucu unsurları hep beraber içmişler şehadet şerbetini
ayıranlar BÖlücünün hasıdır.

7) PKK ve Öcalan’a genel af temel gündem yapılacak.

Genel Affı gündeme HAYIR'cılar getiriyo bi yanlış var bu işte:durdurun

8) Kerkük, ABD tarafından Barzani’ye peşkeş çekilecek ve AKP iktidarı buna hiç itiraz etmeyecek!

Hayır çıkınca ABD Barzani Kerkük üçlemesi bunu kendine dertmi edincek..?

9) Yargı topyekün yandaş yapılacak!

Topyekün tarafsız olması gündemde ama bazıları arkalarında kendi yargıları olmadan hiç olduğu için tarafsızlığına tahammülü yok

10) Hükümet hakkında olumsuz laf eden, demokrasiye komplo kurma iddiasıyla Ergenekon misali metotlarla yani gizli tanıklarla içeri tıkılacak.

Referanduma gerek yok şu haliylede bunu yapacak kuvvet ve kudrete sahip Hükümet :durdurun

11) YARSAV ve benzeri muhalif örgütlenmelerin tamamı kapatılacak.

Yarsavın muhalefet değilde görevini yapması sağlanacak

12) Danıştay hedef yapılacak ve bu kurumun tasfiyesi gündeme getirilecek!

Danıştayı hedef yapanlar silivride paşa paşa yatıyo O tezgahlarıda bu hükümet çıkardı ortaya biraz utanın

13) Medyada yeni planlamalar yapılacak.

Şu anki medyanın halinden memnun gibi yazmış bunu yazan şahsiyet

14) Personeline maaş ödeyemeyen Karamehmet medyasını yandaş bir işadamı satın alacak...

Yandaş kime göre neye göre Şu anki medya kimin yandaşı o halde

15) Turgay Ciner’in medya grubuna da Cüneyt Zapsu ya da benzeri bir isim ortak edilecek.

yazar bu maddede Kahin ahtopotun tahtına göz dikmiş

16) Aydın Doğan’ın yine üzerine gidilip bıktırılacak ve medyadan tamamen çekilmesi sağlanmaya çalışılacak.

Buda vatana acaip zarar vericek öylemi..?

17) Aydın Doğan medyası Tayyip Bey’in ifadesi ile yine onu seven bir işadamı grubu tarafından satın alınacak ve topyekün yandaş olacak.

Topyekün muhalifken iyide topyekün yandaş oluncamı problem..?

18) Tam bu süreçte Harp Okulları’na, İmam Hatip Okulu mezunlarının neden alınmadığı tartışmaya açılacak.

Geç bile kalınmış olur

19) Bugüne kadar mürteci eğilimlileri ihraç eden TSK, bundan böyle darbeci eğilimde diye Atatürkçüleri ve anti Amerikancıları ihraç etmeye başlayacak!

Her darbeci vatana ihanetten yargılanmalı ...
Ayrıca bir darbeci halkın seçimine zerre saygı göstermeyen bir yaratık
Halka seçme seçilme hakkını vermiş Atatürk gibi bir insanın adını nasıl kullanabilir
Hiçmi miğdeniz bulanmıyor.

20) Sermayede servet değişimleri hızlanacak.

değişimlermi ..? bu kelime bile bazı gerçekleri anlatıyo ama anlayana

21) TÜSİAD’ın yönetimi değişip yandaş bir kadro işbaşına gelecek.

Bkz Madde:17

22) Evet çıkması durumunda muhalefet bölünecek ve CHP’den iki ayrı yapı oluşacak.

Başarısız muhalefetin sonucu olabilir

23) CHP’den istifa edecek büyük bir grup DSP’de bütünleşecek!
Bkz:madde15

24) MHP’de de Bahçeli açıktan hedef alınacak.
25) Tayyip Erdoğan muhalefetteki bu dağınıklık tablosundan yararlanarak seçimi erkene aldırtıp baskın yapacak.
26) İletişimden, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerine kadar bütün kurumları ele geçirilen bir ortamda muhalefet partilerindeki kaosun da katkısı ile AKP üçüncü kez tek başına iktidar olacak.

Korkunun ecele faydası yok.

27) İktidar olmanın hemen akabinde kamuoyunda pişirilip şekillendirilen yeni Anayasa yapılacak ve Türkiye yeni bir idari planlama adıyla bölgesel yönetime, yani federasyona geçecek.

Bkz:Madde5

28) Yeni Anayasa ve idari düzenlemelerle beraber başkanlık sistemine geçilecek.

Hakkatten yazarın bizi erken uyandırdığı iyi oldu Başbakan'da bayadır dillendiriyodu bu konuyu ama yazardan duymak daha iyi oldu:durdurun

29) Tayyip Erdoğan başkan olacak!

23 nisanda kemal kılıçdaroğlunu oturtabilir kucağına

30) Bu şekilde Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti, Tayyiban Cumhuriyetine dönüşecek!

Burası Türkiye Cumhuriyeti Öylede kalacak önce devletinin kimsenin malı olmadığını kavrasın yazar sonra yeni kişilere peşkeş çeksin

..........................................

bu yorum bana garip geldi. aceba biri hariç diğer vefat eden liderlerin ne alakası var akp ile? bu anayasa ile intikam alınmaz. bu söylemlerle yalnız duygu sömürüsü yapılır. parti bazında bir olay yoktur ortada. iktidarda chp olsaydı fark eden bir şey olmayacaktı. darbe anayasasını zaten hiç kimse sevmemiştir. mevzu o değil. bir tek o madde iptal edilse(yargının kararının partiye bağlanması, mahkemeye siyaset girmesi sebebiyle güvenin kalmama tehlikesi) anayasaya ülkenin tamamına yakını evet diyecekti.

AK Partiye güvenmemek elde değildir. güvenememek çok normal bir durumdur.

bkz. >>> ..:: akyalanlar.com ::.. "Yanlışın en tehlikelisi doğruya en yakın olanıdır.."

Ben sayın Erdoğan'a güvenirim iyi delikanlı bir anadolu çocuğudur samimiyetine güvenirim ve onun hakkında özel şeyler bildiğim için ve tahmin ettiğim için inşaAllah güeniyorum sizde Allahu Alem anlayacasınız ama belki sonra neyse ben intikamımı Allah izin verirse alacağım isterse başbakan şeytan süfyan yada deccal olsun...

HSYK ile ilgili değişiklik hükümeti yargılayacak yüce divanı hükümetin seçmesini sağlıyor.
Sonuç Zanlıya kendini yargılayacak heyeti seçme özgürlüğü.
Buna zararsız diyeceğini zannetmiyorum.
YSK ya atama yapılasını sağlayan madde hükümete seçimleri yönlendirme gücü veeriyor
Buna tehlikesiz zararsız diyemezssin.
Sözde Yaş kararları yargıya açılıyor ama Emekliye ayırma kararları açılmıyor hakkaniyet bunun neresinde.
Vergi kaçakçılarının ve zanlıların yurt dışına elini kolunu sallayarak çıkmasını sağlayacak maddenin nesi zararsız?

Bunları düşün.
Sence sorun yoksa bastığın mührün vebalini kabulleneceksen en doğrusunu tabi sen bilirsin.
Mühür o gün sende olacak ama zanlılar 1er 1er yurt dışına kaçarken bu nasıl oldu diye sorma bunu sen sağlamış olacaksın.

hsykdaki değişiklik ile yüce divanın alakasının olduğundan emin misiniz?

Ben sayın Erdoğan'a güvenirim iyi delikanlı bir anadolu çocuğudur samimiyetine güvenirim ve onun hakkında özel şeyler bildiğim için ve tahmin ettiğim için inşaAllah güeniyorum sizde Allahu Alem anlayacasınız ama belki sonra neyse ben intikamımı Allah izin verirse alacağım isterse başbakan şeytan süfyan yada deccal olsun...

madem yolsuzlara karşı bir tavır var. öyleyse buyrun...

Anmelden | Facebook

sağ-sol meselesi değil. millet ister evet desin ister hayır desin. sorun körü körüne taraf olmakta. her kafadan bir ses çıkar ama tek taraflı bakmamak gerekiyor. hiç mi hata yapamaz bir lider, hele ki bu devirde.

kusura bakma ama apoya sayın diyen şehitlerimize kelle diyen başbakana güvenemem, oy veremem.

Anmelden | Facebook

siyasette aşırı gitmeyelim. bu kesin doğrudur bu yanlıştır diyip milleti örgütlemenin anlamı yok. gerilimi artırmaktan başka bir şey yapmaz. birliğimizi zedelemektedir. saygı falan da kalmadı. siyaset girdi mi işin içine eyvah.! halk izler durur. siyasiler atışır durur. gerçek liderler kalmadı maalesef. sağ ya da sol fark etmez. önemli olan yolsuzluk yapmamak.

yemişim siyasetini arkadaş.. kıllanma sanatı.

madem yolsuzlara karşı bir tavır var. öyleyse buyrun...

kusura bakma ama apoya sayın diyen şehitlerimize kelle diyen başbakana güvenemem, oy veremem.

Sende Kusura Bakma ama apo itine sayın dediğini iddia edip durdunuz dört yıldır. Ama birinizin elinde bu iftirayla alakalı video yok. Avustralyanın bilmemne radyosuna verilen demeçte falan falan.

Alın size Türkiyedeki CNN TURK kanalında daha iki üç gün önce Bahçeli PKK'nın bir numaralı sorumlusu Remzi Kartal'a " BEY " diye hitap ediyor.
buyrun burdan izleyin
ses kaydı değil. iddia değil. iftira değil. Bal gibi gerçek.

Bu anayasa değişikLiğine evet oyu verecekLer Erdoğan'ın endamına,boyuna posuna oy veriyor.ÜLke çıkarLarı kimsenin umrunda değiL.Kimsenin zoruna gitmesin..Aksiyon merakLıLarı bu değişikLiği istiyor.Dün bir araştırmanın sonucu açıkLandı.Evet oyu verecekLerin % 40'ı hangi maddeLerin değişeceğini biLe biLmiyor..

Bu anayasa değişikLiğinin Akp'nin değirmenine su taşıyacağını siz bizden daha iyi biLiyorsunuz ama 'oLsun' diyorsunuz..Yarın birgün akp diye bir parti oLmadığı zaman bu üLkenin anayasası kime bağLı oLacak?Sizin devletçiLik anLayışınız bu mu?
Boş bir anayasa değişikLiği ve referandum için harcanacak miLyonlarca Lira..

Sende Kusura Bakma ama apo itine sayın dediğini iddia edip durdunuz dört yıldır. Ama birinizin elinde bu iftirayla alakalı video yok. Avustralyanın bilmemne radyosuna verilen demeçte falan falan.

Alın size Türkiyedeki CNN TURK kanalında daha iki üç gün önce Bahçeli PKK'nın bir numaralı sorumlusu Remzi Kartal'a " BEY " diye hitap ediyor.
buyrun burdan izleyin
ses kaydı değil. iddia değil. iftira değil. Bal gibi gerçek.

senin yok dediğin konuşma için başbakana 3 kuruşluk adama 3 kuruşluk dava diye dava acıldı ve başbakan 3 kuruş ceza yedi .radyo programının videosumu olur .ne saçmalıyosun

bahçelinin o cümleyi ağzından kaçırdığı cok açık.o kadar isim sayıyor hepsine bey diyor diğer elemanda arada kaynamış .tayyip bir kez söylese onun içinde aynı şeyi söyleriz ama iki kez aynı kelimeyi tekrarlıyor ve şehidede kelle diyor .bu konuşmayla bahçelinin bu konuşmasını kıyaslamak akıl yoksunluğundan başka bişey değil.ayrıca bu millet biliyor kimlerin sayın dedikden sonra saygısınıda eksik etmediğini ve lafda bırakmadığını .endişen olmasın

Bu anayasa değişikLiğine evet oyu verecekLer Erdoğan'ın endamına,boyuna posuna oy veriyor.ÜLke çıkarLarı kimsenin umrunda değiL.Kimsenin zoruna gitmesin..Aksiyon merakLıLarı bu değişikLiği istiyor.Dün bir araştırmanın sonucu açıkLandı.Evet oyu verecekLerin % 40'ı hangi maddeLerin değişeceğini biLe biLmiyor..

Bu anayasa değişikLiğinin Akp'nin değirmenine su taşıyacağını siz bizden daha iyi biLiyorsunuz ama 'oLsun' diyorsunuz..Yarın birgün akp diye bir parti oLmadığı zaman bu üLkenin anayasası kime bağLı oLacak?Sizin devletçiLik anLayışınız bu mu?
Boş bir anayasa değişikLiği ve referandum için harcanacak miLyonlarca Lira..

Arkadaşım daha önceleri 11 üyenin 7 'si ni seçen A.necdet Sezer tek başına Anayasa Mahkemesine hükmediyordu . Eğer bu anayasa değişikliği yapılmazsa Abdullah gül de şimdilik iki sonraki yıllarda diğerleri olmak üzere A.Y.Mahkemesini kendi fikrinden kimselerin ağırlığyla seçebilecek. Bu Değişiklik sonrası 19'a çıkarılacak üyelerden sadece Üç üyeyi seçebiliyor. Diğer onaltısı ise çok geniş tabanlı kesim tarafından seçiliyor.

Yani Sen istediğin kadar Feryad Et. Bu anayasada Yüksek Yargı çok daha demokratik ve çok daha katılımcı oluyor.

Bütün bunları sen benden iyi biliyorsun. Ama ülkenin bir adım ileri gitmesinden helede Akparti döneminde gitmesinden endişe ediyorsunuz.

senin yok dediğin konuşma için başbakana 3 kuruşluk adama 3 kuruşluk dava diye dava acıldı ve başbakan 3 kuruş ceza yedi .radyo programının videosumu olur .ne saçmalıyosun

bahçelinin o cümleyi ağzından kaçırdığı cok açık.o kadar isim sayıyor hepsine bey diyor diğer elemanda arada kaynamış .tayyip bir kez söylese onun içinde aynı şeyi söyleriz ama iki kez aynı kelimeyi tekrarlıyor ve şehidede kelle diyor .bu konuşmayla bahçelinin bu konuşmasını kıyaslamak akıl yoksunluğundan başka bişey değil.ayrıca bu millet biliyor kimlerin sayın dedikden sonra saygısınıda eksik etmediğini ve lafda bırakmadığını .endişen olmasın

Aybars akıllı ol. Sana link verdik. Milleti akıl yoksunluğuyla suçlamaya hakkın yok. Adam gibi bakarsın linke . Ama kabul edersin Bahçeli Teröristbaşına " BEY " demiş dersin. Ama kıvırırsın yok canım dili sürçmüş dersin. Zaten Devlet Bahçeli yaparsa bilmeden yapar öylemi..?

Video linki olmasa zaten beni yalancılıkla suçlardın ya neyse. İftar vakti çok gerilmenin alemi yok.

Bu arada Bende sana Bu sayın kelle polemiğinden sonra yapılan seçimlerde Bu Millet Akpartiye % 47 oy verdiğini hatırlatırım. Haklısın Bu millet Erkekleride bilir ürkekleride.

Aybars akıllı ol. Sana link verdik. Milleti akıl yoksunluğuyla suçlamaya hakkın yok. Adam gibi bakarsın linke . Ama kabul edersin Bahçeli Teröristbaşına " BEY " demiş dersin. Ama kıvırırsın yok canım dili sürçmüş dersin. Zaten Devlet Bahçeli yaparsa bilmeden yapar öylemi..?

Video linki olmasa zaten beni yalancılıkla suçlardın ya neyse. İftar vakti çok gerilmenin alemi yok.

ikide bir aybars aybars diyip duruyorsun bana bak terbiyesizlik yapma.git bi konuda şikayetin varsa ilgili kişilere tamammı ikide bir aynı şeyleri geveleyip durma kaçıncıya diyorsun bunu.bir daha uyarmıcam şikayet edicem seni haberin olsun !

verdiğin linki izledim ve bu konuşma ile tayyip erdoğanın konuşmasının arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledim ve bu ikisinin kıyaslanmasının mümkün olmadığını bunu yapanın ise aklından şüphe duyacağımı söyledim .ne var söyleyememmi ?

evet bahçelinin yaptığı doğru değil tabi ki ama o konuşmada bir sürü kişiye bey diye hitap ediyor ve o kişide arada kaynamış .tayyip gibi bir kaç sefer tekrarlamıyor o kelimeyi .ayrıca dediğim gibi sayın dedikden sonra saygısını eksik etmeyenleride iyi biliyoruz.cümle alem biliyor bahçelinin eline imkan geçtiğinde bölücübaşlarını idam eder .bunu apo bile söyledi .bahçelinin elinde imkan olsa beni asardı diye apo söyledi.apo bile bunu söylemişken sizin halen daha aksini söylemeniz apodan bile bilgisiz olduğunuzu yada kasıtlı olarak bunu yapıp insanlara iftira attığınızı gösterir .ORUCLU AĞIZLA HEMDE

Bu arada Bende sana Bu sayın kelle polemiğinden sonra yapılan seçimlerde Bu Millet Akpartiye % 47 oy verdiğini hatırlatırım. Haklısın Bu millet Erkekleride bilir ürkekleride.

ne akp kelle dedi diye başa geldi nede bahçeli apo yüzünden meclis dısında kaldı .bunların tabi ki etkisi var ama sadece bunlara bağlamak saçmalık olur ..

hiç bir sıfatı yok iken BUSH LA görüşen tayyip bu görüşmeden sonra iktidar oldu evet.
amerikanın ırağa girmesine izin vermeyen bahçeli hükümeti meclis dışında kaldı evet

bu ve bunlar gibi yüzlerce örnek veririm ama bosuna yormak istemiyorum kendimi.

kimin kimlerin emrinde ve kimlere sayın dediği ve saygısını eksik etmediği ortada

ikide bir aybars aybars diyip duruyorsun bana bak terbiyesizlik yapma.git bi konuda şikayetin varsa ilgili kişilere tamammı ikide bir aynı şeyleri geveleyip durma kaçıncıya diyorsun bunu.bir daha uyarmıcam şikayet edicem seni haberin olsun !

verdiğin linki izledim ve bu konuşma ile tayyip erdoğanın konuşmasının arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledim ve bu ikisinin kıyaslanmasının mümkün olmadığını bunu yapanın ise aklından şüphe duyacağımı söyledim .ne var söyleyememmi ?

evet bahçelinin yaptığı doğru değil tabi ki ama o konuşmada bir sürü kişiye bey diye hitap ediyor ve o kişide arada kaynamış .tayyip gibi bir kaç sefer tekrarlamıyor o kelimeyi .ayrıca dediğim gibi sayın dedikden sonra saygısını eksik etmeyenleride iyi biliyoruz.cümle alem biliyor bahçelinin eline imkan geçtiğinde bölücübaşlarını idam eder .bunu apo bile söyledi .bahçelinin elinde imkan olsa beni asardı diye apo söyledi.apo bile bunu söylemişken sizin halen daha aksini söylemeniz apodan bile bilgisiz olduğunuzu yada kasıtlı olarak bunu yapıp insanlara iftira attığınızı gösterir .ORUCLU AĞIZLA HEMDE

Bu PKK'yı , Kandil'i ve Apoyu övme modasıda yeni çıktı. baksana verdiğim linkte Devlet Bahçeli Bakınız kandil böyle diyor ama başbakan aksini söylüyor diye bir cümle kurdu. Yani Pislik yuvası kandil sanki başımıza " ŞEHREMİNİ " kesildi. Ya Apo piçine ne demeli. Yani Apo piçi bile " BAHÇELİ BENİ ASAR " diyor inanıyorsun. Bende " ASAMAZ velev ki ASAMADI " diyorum inanmıyorsun. Bu Apo Bilirkişi mi yani. Bu kadar sözüne güvendiğinize göre.

Bu Arada Apoya " PİÇ " dedim diye beni şikayet etmezsin değil mi..?

ne akp kelle dedi diye başa geldi nede bahçeli apo yüzünden meclis dısında kaldı .bunların tabi ki etkisi var ama sadece bunlara bağlamak saçmalık olur ..

Pardon ama sen beni yanlış anladın. Ben 2007 seçimlerinden bahsediyorum. Hatırlarsın Bu sayın kelle polemiği mart 2007 de ortaya atılmıştı. Hatta temmuza kadar bunun gibi binlercesi. Ve temmuz seçiminde Akparti % 47 almıştı.

Bu PKK'yı , Kandil'i ve Apoyu övme modasıda yeni çıktı. baksana verdiğim linkte Devlet Bahçeli Bakınız kandil böyle diyor ama başbakan aksini söylüyor diye bir cümle kurdu. Yani Pislik yuvası kandil sanki başımıza " ŞEHREMİNİ " kesildi. Ya Apo piçine ne demeli. Yani Apo piçi bile " BAHÇELİ BENİ ASAR " diyor inanıyorsun. Bende " ASAMAZ velev ki ASAMADI " diyorum inanmıyorsun. Bu Apo Bilirkişi mi yani. Bu kadar sözüne güvendiğinize göre.

Bu Arada Apoya " PİÇ " dedim diye beni şikayet etmezsin değil mi..?

yok o nedenle etmem rahat ol.insan gibi konuşanı şikayet ettiğimiz nerede görülmüş?

sadece apo bile bunu söyledi dedim diye öyle değil tabi iş.mhp nin tüm vekilleriyle idamın kaldırılmasına hayır demeside yeterli gören gözler düşünen beyinler için .aponun sözü sadece bir ekstra .herşey ortada iken apo tersini söyleyemezdi ve söylememiş.o bile bu konuda sizden yada mhp yi haksız yere suçlayanlardan dürüst davranmış .o örnek onun içindi .anlayana!

Pardon ama sen beni yanlış anladın. Ben 2007 seçimlerinden bahsediyorum. Hatırlarsın Bu sayın kelle polemiği mart 2007 de ortaya atılmıştı. Hatta temmuza kadar bunun gibi binlercesi. Ve temmuz seçiminde Akparti % 47 almıştı.

doğru anladımda ben genel konuştum sen beni anlamadın.

tüm şer odaklarının desteği ile başa gelen ve bu odaklarca destek gören akp ,aynı zamanda türkiyede din adı altında insanların bir araya toplanarak istismar edildiği cemaat tarikatlerin desteğini alan akp ,devlet imkanlarını sömürebilmek için her devrin adamlığını yapanların desteğini alan akp ,abd ci ve fethullahcı amcalarından beslenip vatanı iki kadın memesine satarım diyip verilen koordinatlar dahilinde hizmet eden karaktersiz menfaatcilerin desteğini alan akp bırakda bir kaç milyon masum saf temiz niyetli vatandaşıda kandırarak alsın yüzde 47 yi .

bu kadar destek bizim mahalle muhtarına verilsin o bile yarın başbakan olur tek başına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri