Evet derseniz bu rezillikler olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
askerlerimizi teröristlerin önüne atıp bbg evi gibi izleyen ordu olmaz olsun...

Son derece yanlış, son derece çirkin bir düşünce.

TSK içinde yanlış yapanlar var, pkk ile mücadelede alçaklık derecesine varan iddialar var bunlara tama, ama içindeki yanlış yapan kişiler yüzünden tüm TSK'yı, orduyu bu şekilde karalayamazsınız.

Onların yaptıkları ne kadar yanlışsa sizin bu yaptığınız da o kadar yanlıştır.

Ordu bizim ordumuzdur.

Ordu mehmetçiklerin yuvasıdır, peygamber ocağıdır.

Bazıları orduyu peygamber ocağı olmaktan çıkarmak içni uğraşsalar da onlar asla başaramayacaklardır ve ordumuz bizim olmaya devam edecektir, çünkü orduyu biz oluşturuyoruz.

lütfen yanlışa yanlış yaparak karşı çıkmayın.

mehmetçiklerimizi teröristlerin önünü atanları eleştirelim hem de sonuna kadar.

Ama ordu diyerek genellemekten çekinelim.

2012'de Türkiye Başkanlık sistemine hazırlansın diyen ben miydim ? Erdoğan'ın kendisiydi. Hatta Amerika Başkanı misali çalışma odasında yığınla konulmuş belgeler falan güya çalıştığını gösteren resimler çıkmıştı. Sırf bunu söylemesi bile bu maddelerin neredeyse tamamının olmasının ihtimalini yükseltir.

O ordu sayesinde özgürce dolaşıyon konuşuyon.. Bu cografyada yaşıyorsa o ordu sayesinde... Evde soba yanında atıp tutmak kolay.. Gideydin subaylık yapaydın..Daha iyisini yapaydın.. Şu orduyu ettiğin hakaretlerin suçlamaların onda birini kendine özeleştiri yapsaydın kimin ülkesinde kimin ordusuna hakaret ettiğini anlardın..

dostum ben de askerliğimi yaptım vatan borcumu gerektiği gibi ödedim ve hala devlet kademesinde ülkeme hizmet etmekteyim. gerektiğinde de vatan için gözümü kırpmadan giderim, merak etme sen. benim ordu da kimi kastettiğimi herkes tahmin etmiştir. devlet içinde çete kurup devletin silahını halkın üstüne tutanlaradır sözüm. onların temizlenmesine müsaade etmeyen generalleredir sözüm. onların yargılamayanlara müsaade etmeyen hukukçulara, avukatlığını yapanlaradır sözüm.

5mbtj6.jpg

synyfl.jpg

wl7pye.jpg

bende kömürleri çekip koyardımda yazın kömür rüşveti yemek adetim değil maalesef..

Bundan 10 yıl önce vatan toprağı israile satılcak teröristler davulla zurnayla Türkiyeye girip serbest kalıp sonra geri dönecekler deseler bende inanmazdım... Ama oluyor işte... Olmaz olmaz diye diye bu hale geldik...

Biraz daha geriye gidelim. 15 yıl önce adil düzen sloganıyla refah partisi % 15 oy aldı ve refahyol hükümeti kuruldu. Aslında refahın kendi oyu hiçbir zaman % 6'yı geçmedi. Millet anap ve doğruyol'dan bıktığı için çıkış aradı.

22 temmuz 2007 seçimlerinde gömlek değiştirenler nasıl % 47 aldı? Herkes "hile hurda var" diyerek olayı görmezden geldi. Hakikatten kendini sufiliğe vermiş olanların oylarını zaten aldılar. Kimsenin göremediği; akp rantçıların, avantacıların, dindar görünen ve dinden geçinenlerin oylarını da almıştı. Daha doğrusu anadoluda bol miktarda dindar görünen, dinden geçinen ve avantacı topluluklar oluşturdu. Rantçılar zaten her seçimde kazananın yanındadır. Bu kez rantçılar çalışanlara da baskı yaparak yandaş oldu. Bu sebeplerle cebi ve karnı doyanlar vatanı, milleti, bayrağı unuttu. Bir kase üzüm hoşafı ile 24 saat savaşan atasını unuttu. Birde bahane ürettiler. " Vatanı ben mi kurtaracağım?" diye. Kimisi daha da azgınlaşarak, bir yorumumda belirttiğim öğretmen gibi. " Adam dağa çıkmasında ne yapsın? Tabiiki karşısına çıkan askeri vuracak." diyecek kadar akp yalakalığı yaptı. Atatürk'e, cumhuriyete, Türklüğe küfredenler el üstünde tutulup, televizyon televizyon gezdi. Gazetelerin birinci sayfasında yer aldı. Bir zamanlar Türban göstericileri, boş tencereleri kepçe ile çalan göstericiler, memur göstericiler, işçi göstericiler vardı. 8 yıldır gıkları çıkmıyor. Tansu çiller telekom'un % 45'ini 45 milyar dolara satacakken bir yerlerini yırtanlar, telekom'un % 55'i 4.5 milyara satılırken gıkları çıkmadı. BOP eşbaşkanlığı, dinler arası diyaloğ, KİT'lerin satışı, ülkenin 400 milyar borçlanmasını saymıyorum bile.

Bugün, vatanseverlerin akıl sağlığı yerinde ise Allah'ın verdiği sabırladır. Yoksa delirmemek içten değil! Peki! Bu girdaptan nasıl çıkacağız? 17 Temmuz 2011'de sandığa gittiğimizde ya chp'ye ya mhp'ye oyumuzu atıp, akp'den kurtulacağız. Başka seceneğimiz yok ve "benim partim kazanamaz ama genede ben ona atacağım." demenin anlamı yok!

çan bu ne saçma yazıdır ya buna nasıl inanabiliyorsunuz. uydurma bi şekilde sizlerin gözünü boyamak için kaleme alınmış, ben maddelerle burda yazanların çoğu arasında bağlantı kuramadım. at gözlüğünü çıkarın . yazıklar olsun beynini kullanmayıp şu safsatalara inananlara. ne haliniz varsa görün zaten de görüyorsunuz diyeceğim de içinde olan bize de oluyor.

Belamızı senin zihneyetindeki bilgisi olmadan fikri olanlar yüzünden buluyoruz. Cehaletiniz etrafı ateşle çevrili akrep gibi. En sonunda ülkeyi ve milleti sokmaya başladınız. Dindarız dersiniz dinden haberiniz yok! Açık açık avantacıyız deyin! Bak güzel kardeşim! Doğuda akp'nin % 51 aldığı yerdeyim. Daha gusl abdesini doğru anlatana ve sübhanekeyi doğru okuyana rastlayamadım. Ama hepsi dindar geçinir. Pide kuyruğunda ikindi namazını kaçırdığını bağırarak, fırıncıyı suçlar. Bilse daha 2 saat vakti var ve istediği zaman ikindiyi kılabileceğini bağırmaz. Yada reklam olsun diye bağırıyor. Şimdi burada ceset yıkanmaz, cenaze namazı yoktur, teravih namazı imam ile kılınmaz desem hemen itiraz edersiniz. Hiçbirinizin bir fıkıh kitabının kapağını açtığı yoktur da ondan. Kulaktan dolma mahalle imamlarının telkinleri ve fetvaz hocaların menkıbeleri ile din öğrenmeye çalışırsınız.

Bu arada Emin Çölaşan'ın Hürriyet gazetesinde yazdığı son yazı aklıma geldi. Yazının içeriğinden çok şu azgınların kapak yaptığı resimlere bir bakın! Sonra oklarda yazan yazıların kaçının bu hokkabazlara ait olduğunu siz bulun! Kemalizm nedir? Kemalizmi sandığa gömmek ne demek? Demek TSK bile bilmiyor ki bu şerefsizlere tıkı çıkmamış.

Hürriyet - Emin ÇÖLAŞAN-Vay vay vay!..

niye bu kadar kasıyosunuz anlamadım seçim yok referandum var, inanmayın öle her muhalefetin yazdığına değişecek maddeleri googledan arat, işine geliyosa evet de yoksa hayır.

!MADDELER BAKMADAN HAYIR DİYORUM!

maddelere bakmadan evet verecem diyen bir grup var ki bunlar baksada anlamıyorlar zaten .bu daha kötü

değişiklikleri biliyormusun diye soruluyor hayır ben bilmiyorum ben tayyibe verecem diyor.bu tipler referandumdaki pusulada tayyip ararlar evet basmak için .ben olsam anca bu tip insanlardan oy alabildiğim için utanır ; değil başbakanlığı siyaseti bile bırakırım
:goz:

maddelere bakmadan evet verecem diyen bir grup var ki bunlar baksada anlamıyorlar zaten .bu daha kötü

değişiklikleri biliyormusun diye soruluyor hayır ben bilmiyorum ben tayyibe verecem diyor.bu tipler referandumdaki pusulada tayyip ararlar evet basmak için .ben olsam anca bu tip insanlardan oy alabildiğim için utanır ; değil başbakanlığı siyaseti bile bırakırım

Senin her yorumun bizleri galeyana getirmek için yapılmış sanırım artık bundan eminim...

Göstere Göstere Evet vereceğim Neden evet vereceğim ? Anayasanın içeriği okudum...
Sizler gibi kör zihniyetle okumadan evet ya da hayır demiyorum.... He bir de Ak Parti'li değilim daha şimdiye kadar Ak Partiye de oy vermedim...

Benim görüşüm Numan Kurtulmuşun sözleri gayet iyi açıklıyor... Yetmez Ama Evet...

Eğer güveniyorsan kendine bana anayasanın maddeleriyle gel... Onları tartışalım...

Ağzınıza Klişe ettiğiniz laflarla ortalığı bulandırıyorsunuz başka bir şey değil...
Genel başkanınız gibi orda burda ip atari şov yapmayın....

Senin her yorumun bizleri galeyana getirmek için yapılmış sanırım artık bundan eminim...

Göstere Göstere Evet vereceğim Neden evet vereceğim ? Anayasanın içeriği okudum...
Sizler gibi kör zihniyetle okumadan evet ya da hayır demiyorum.... He bir de Ak Parti'li değilim daha şimdiye kadar Ak Partiye de oy vermedim...

Benim görüşüm Numan Kurtulmuşun sözleri gayet iyi açıklıyor... Yetmez Ama Evet...

Eğer güveniyorsan kendine bana anayasanın maddeleriyle gel... Onları tartışalım...

Ağzınıza Klişe ettiğiniz laflarla ortalığı bulandırıyorsunuz başka bir şey değil...
Genel başkanınız gibi orda burda ip atari şov yapmayın....

nasıl ki burda hayır diyen bazı kesimlerden bi şekilde bahsediyorsa bende evet verenlerin içindeki belli bir kesimden bahsettim .sen onlardan olmadığına inanıyorsan ayrı mesele.benim yorumumda galeyana getircek bişey yok .sen her yorumla galeyana gelen bir karakterde isen bunada benim yapacağım bişey yok.ilgili hekimlerle görüşmen daha doğru olucaktır .

anayasayı sadece ben okudum edasıyla yazma.bizde okuduk cok zor temin edilen bişey değil sonucda değilmi .anayasanın o maddelerini içine sindirip kabul edebiliyorsan destekliyebiliyorsan sana bişey diyemem ama tabi okuyup iyi anladıysan ...

genel başkanınız gibi diyebiliyorsun bana .cok şükür bir genel başkanım var evet .senin gibi belirsiz değil .tayyipcimisin numancımısın erbakancımısın necisin belli değil .işine kim gelirse ocuyum bucuyum diyorsun .tayyibe has bir davranış sanırım ondan bulaştı size bu huy .ee nede olsa üzüm üzüme baka baka kararır .akı buysa karasını düşünmeyi bile istemiyordum ama o kadar hızlı gelişiyor ki bir cok şey düşünmeyi bırak artık görür olduk siz ve temsilcileriniz sayesinde

!MADDELER BAKMADAN HAYIR DİYORUM!

Helal olsun.

İlk kez böyle açıktan yazın gördüm, bravo!

Yalnız şunu çok merak ettim ya... referanduma sunulan maddeler belli, siz Mustafa Kemal Atatürk için hayır deyin demişsiniz, bu maddelerden hangisinde Atatürk ile ilgili bir şey var?

Bi de EZANLARIN DAİM OKUNMASI İÇİN HAYIR demişsin:)

EVET dersek ezan okunması yasaklanacak mı bu maddelerde bu mu yazılı?

:)

Arkadaşım AKP iktidari Mustafa kemal ve ilkelerini yok sayıyor, Bu ülke Kemal paşa tarafından kuruldu. Bunların amacı 1. Meşrutiyet Kanun-i Esasi gbi saçma ve sadece Azınlıkları kapsamaktadır. Amerikancı parti Sivil Darbe yapıldıtan sonra ülkede bölünecek tüm Türk Devletlerinde olduğu gibi Sakın Evet demeyin.

1.Meşrutiyet

119 maddeden oluşur.Belçika ve Rusya Anayasasnıdan etkilenilerek yapılmıştır.

AKP anayasasıda Avrupa devletlerinin Anayasasndan etkilenilmiştir. Hatta bu maddeler Türkiye Düşmanlarının Menfaatleri tarafından hazırlanmıştır. Bakın AKP Anayasası ne diyo Parti kapatma olacak yanlız kapanan partinin milletvekilleri mecliste kalacak yani DTP partisi kapatıldığı zaman Ahmet Türk ve Diğerleri yine aynı propaganda yapabilecekler. Bunun içinmi Evet Diyeceksiniz. Yazıklar olsun Evet'in ne anlama geldiğini bilmeyenlere.

Partisinin kapatılmasına sebep olacak şeyler yapan bir vekili mecliste dokunulmazlık zırhı ile korumak için o madde.

bu DAHA KÖTÜ değil aysunnn..

Her ikisi de eşit oranda kötü.

Maddelere bakmadan sırf akp yaptı o zaman hayır demek de, maddelere bakmadan sırf benim partim yaptı diye evet demek de aynı oranda kötüdür.

bu oylama tayyip veya kemal oylaması değil, maddelerin oylaması.

Maddelere bakılır kötü ise hayır, iyi ise evet denir.

doğru olanı budur.

ne dersiniz?

Ben hayırcıların evetcilere oranla daha çok bilgisiz, sırf akp yaptı hayır diyelim düşüncesiyle bunu yaptıklarını düşünüyorum.

Çünkü yahu hangi maddeye hangi sebeple karşısınız deyince pek elle tutulur bir şey gösteremiyorlar.

Arkadaşım AKP iktidari Mustafa kemal ve ilkelerini yok sayıyor, Bu ülke Kemal paşa tarafından kuruldu. Bunların amacı 1. Meşrutiyet Kanun-i Esasi gbi saçma ve sadece Azınlıkları kapsamaktadır. Amerikancı parti Sivil Darbe yapıldıtan sonra ülkede bölünecek tüm Türk Devletlerinde olduğu gibi Sakın Evet demeyin.

Mesela bu arkadaşımız gibi.

Anayasa değişikliğinden bahsediyoruz arkadaş bana mustafa kemalden bahsediyor, bölünmekten bahsediyor.

Şimdi bu arkadaşa: Arkadaşım oylamaya sunulan maddelerden hangisinde mustafa kemal ilkelerini yok saymak var yazar mısın desem ne diycek?

hikaye anlatacak. Çünkü yok böyle bir şey.

Keşke ezbere sallamasa insanlar.
selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri